בוזגלו משתין במכנסיים פי מאה מהחברה שהיו אתמול...CrazyRed7 כתב: לא עניין של מגיע
צריך שחקני הכרעה על הדשא. הפעם יש רק אופציה אחת - ניצחון
תרימו תראש!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: תרימו תראש!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נכנס טוב מאוד נגד בית"ר ואת המשחק הזה צריך להכריע מהר!dardasmiley כתב:
מה שחקן הכרעה בבוזגלו???
לא לא, צריך את בוזגלו לשלוח ליציע, כדי שילמד האבא את מקומו, גם ככה הבן עסוק בעצמו ובקלטת.
לא לא, במשחק הבא אנחנו צריכים לוחמים, מי שלא ילכלך את המדים ברבע שעה הראשןנה, מי שלא ירד לגליצ בחמש הדקות הראשונות, מי שלא יעלה עם סכין בין השיניים וטירוף של שאהיד שלא יעלה בכלל.
מאןר בוזגלו לא שחקן כזה, בטח עכשיו כשהוא הראה שאפילו תזמון כזה קריטי מבחינת הקבוצה והעיר לא גורמים לו להתעסק טיפה פחות בעצמו.
ולכל אלה שיגידו שמאור לא קשור, קשור בעבוה קשור, לא ראיתי שום הכחשה/התנתקות מצידו, שום התנערות, שום מחויבות. מה שאבא יעקב עושה מתואם אחד לאחד עם מאור.
כדי להכריע צריך להגיע למצבים. דבר שאנחנו לא עושים מספיק בזמן האחרון.
בוזגלו זה השחקן היצירתי היחיד שיש לנו בכובע. צריך להישלף.
במקום בכר כבר היום הייתי נסגר על ההרכב שיעלה בשבת, ומכין אותם מקצועית לפתיחה הכי אינטנסיבית שאנחנו מסוגלים לתת.
הראשון יהיה קשה, חייבים להביא אותו כמה שיותר מהר.
בוזגלו זה השחקן היצירתי היחיד שיש לנו בכובע. צריך להישלף.
במקום בכר כבר היום הייתי נסגר על ההרכב שיעלה בשבת, ומכין אותם מקצועית לפתיחה הכי אינטנסיבית שאנחנו מסוגלים לתת.
הראשון יהיה קשה, חייבים להביא אותו כמה שיותר מהר.
בניגוד לרובכם אני חושב שהמפתח במשחק הוא שליטה בכדור ובמשחק כולו גם במחיר של לעלות פחות התקפיים! גול מהיר לא מבטיח כלום- ר"ע אתמול. שליטה במרכז המגרש לרוב הביאה לנו נצחונות, גם אם בדקות האחרונות. חשבתי עם עצמי אתמול למה אנחנו לא מנצחים את חיפה? מה לא עובד במצ' אפ מולם והגעתי למסקנה שמרכז השדה אגרסיבי לא פחות משלנו ואפילו יותר! אנחנו מנסים לשלוט ולא מצליחים מולם.
מסכים לחלוטין, מקווה שהקבוצה תעלה רגועה עד כמה שאפשר ולא תנסה לחפש את השער בכל מחיר תוך הפקרות של החלק האחורי כמו שקרה לנו בכמה משחקים השנה.eitam כתב:בניגוד לרובכם אני חושב שהמפתח במשחק הוא שליטה בכדור ובמשחק כולו גם במחיר של לעלות פחות התקפיים! גול מהיר לא מבטיח כלום- ר"ע אתמול. שליטה במרכז המגרש לרוב הביאה לנו נצחונות, גם אם בדקות האחרונות. חשבתי עם עצמי אתמול למה אנחנו לא מנצחים את חיפה? מה לא עובד במצ' אפ מולם והגעתי למסקנה שמרכז השדה אגרסיבי לא פחות משלנו ואפילו יותר! אנחנו מנסים לשלוט ולא מצליחים מולם.
לסכנין יש שחקנים מהירים בהתקפה ואסור לתת להם יותר מידי חופש, חייבים לעלות אגרסיביים ולשלוט בקצב המשחק.
עוד דבר שמדאיג אותי ולא כולם שמים לב אליו זה שלאוגו וואקמה יש נטייה לאבד מהר מאוד את הראש כשהדברים לא הולכים להם מה שמוציא אותם לחלוטין מהמשחק וכאשר הם לא טובים כל הקבוצה לא טובה.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
מצידי להיות חולה סכרת רק שיביאו כבר תצלחתתשמעון א כתב: יותר מידיי מתוק זה לא בריא.
מתוק היה אם היינו מנצחים אתמול.
גם טוואטחה, פלט ועטר לא שיחקו אתמול.azb852 כתב:זורזיאנו לא משחק
- The red one
וייתכן שרן קדוש יעמוד בשער.azb852 כתב:זורזיאנו לא משחק
אמא פאקינג ל'ה.