משחק ראשון העונה שהובלנו בו ולא ניצחנו
משחק ראשון העונה שהובלנו בו ולא ניצחנו
רק מציין עובדה..
רק עכשיו אני מתחיל להתאושש /:
רק עכשיו אני מתחיל להתאושש /:
Re: משחק ראשון העונה שהובלנו בו ולא ניצחנו
ואני לא רוצה לדעת כמה אחורה צריכים ללכת בשביל משחק שעשו מולנו מהפך
בתור אחד מ5 הפסימים הגדולים של הפורום, אני חייב לציין שאנחנו הקהל "דרמה קווין" הכי גדול שנראה בעולם.
חלאס, הכל תלוי בנו, קיבלנו 2 הזדמנויות לקחת אליפות, אחת פספסנו, נשארה עוד אחת והיא עדיין בידיים שלנו (יותר נכון ברגליים).
תפסיקו לבכות, חלאס לילל, די עם הסטטיסטיקות והכי חשוב בלי כל נתוני ה"נאחס" העולמי - אנחנו כבר לא במאה ה20.
ההפסד הזה לחיפה זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לנו, כי קיבלנו את התוצאה לשאננות, בלי לשאת בתוצאות סופיות.
יום שבת, אש בעיניים לכולם, גרונות חמים מצעקות, ובאים לקחת את מה ששייך לנו העונה וזו הצלחת, על הפרצוף של זהבי ועל הראש של מכבי היהירים.
חלאס, הכל תלוי בנו, קיבלנו 2 הזדמנויות לקחת אליפות, אחת פספסנו, נשארה עוד אחת והיא עדיין בידיים שלנו (יותר נכון ברגליים).
תפסיקו לבכות, חלאס לילל, די עם הסטטיסטיקות והכי חשוב בלי כל נתוני ה"נאחס" העולמי - אנחנו כבר לא במאה ה20.
ההפסד הזה לחיפה זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לנו, כי קיבלנו את התוצאה לשאננות, בלי לשאת בתוצאות סופיות.
יום שבת, אש בעיניים לכולם, גרונות חמים מצעקות, ובאים לקחת את מה ששייך לנו העונה וזו הצלחת, על הפרצוף של זהבי ועל הראש של מכבי היהירים.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה היא שאנחנו כבר רגילים ללוזריות מצד הקבוצה ויש תחושה שמול סכנין נשבור עוד שיאי לוזריות, לפחות ככה זה בפאן האישי שלי, אולי יש כאן עוד כמה שמרגישים ככה.doctorslayer כתב:בתור אחד מ5 הפסימים הגדולים של הפורום, אני חייב לציין שאנחנו הקהל "דרמה קווין" הכי גדול שנראה בעולם.
ושיהיה ברור אני מת שנקח את התואר הזה ושננצח בשבת/ראשון/שני מת, מזה מת, הלוואי שיגיע כבר הרגע שאחריי המשחק ואחריי ניצחון ואני אוכל לחגוג כמו שצריך.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אז תפסיק להתרגל.דר אדום בנשמה כתב: הבעיה היא שאנחנו כבר רגילים ללוזריות מצד הקבוצה ויש תחושה שמול סכנין נשבור עוד שיאי לוזריות, לפחות ככה זה בפאן האישי שלי, אולי יש כאן עוד כמה שמרגישים ככה.
ושיהיה ברור אני מת שנקח את התואר הזה ושננצח בשבת/ראשון/שני מת, מזה מת, הלוואי שיגיע כבר הרגע שאחריי המשחק ואחריי ניצחון ואני אוכל לחגוג כמו שצריך.
תתרגל שאתה האלוף, מחשבה יוצרת מציאות.
הקהל הזה נהיה פשוט מקשה אחת של בכיינות על נאחס, הגיע הזמן להתעורר על החיים, להטריף את כולם.
למחוק כל מילימטר של פחד, כל חלקיק של לוזריות, לקום ולעשות את זה.
אין ספק שהקהל חייב להתעלות על עצמו.
אתמול מחצית שנייה של בית קברות. ברגע שדויזדאדה איבד את משומר אני די בטוח שגורש עצמו התבלבל מה"אווווו" האדיר שהיה מאחוריו
אתמול מחצית שנייה של בית קברות. ברגע שדויזדאדה איבד את משומר אני די בטוח שגורש עצמו התבלבל מה"אווווו" האדיר שהיה מאחוריו
דוידזאדה פח, צריך לזרוק אותו דקה אחרי שריקת הסיום, ברמה של לתת לו להחזיק את הצלחת וברגע שהיא עוברת לאחר, להגיד לו שהוא משוחרר מהקבוצה.yedidel כתב:אין ספק שהקהל חייב להתעלות על עצמו.
אבל כרגע, כולנו מכוונים לאותה מטרה, והיא לא לבכות ביום שבת בלילה אלא לשמוח.
- dardasmiley
אחיייייידר אדום בנשמה כתב: הבעיה היא שאנחנו כבר רגילים ללוזריות מצד הקבוצה ויש תחושה שמול סכנין נשבור עוד שיאי לוזריות, לפחות ככה זה בפאן האישי שלי, אולי יש כאן עוד כמה שמרגישים ככה.
פן! פ-ן! פן!!!!
אין שם שום א'
שגעת את רבי, כל פעם אני קורא את זה כfun ולא מבין מה אתה רוצה...
- דר אדום בנשמה
עוד פעם מחשבה יוצרת מציאות?doctorslayer כתב:
אז תפסיק להתרגל.
תתרגל שאתה האלוף, מחשבה יוצרת מציאות.
הקהל הזה נהיה פשוט מקשה אחת של בכיינות על נאחס, הגיע הזמן להתעורר על החיים, להטריף את כולם.
למחוק כל מילימטר של פחד, כל חלקיק של לוזריות, לקום ולעשות את זה.
אתמול חשבתי והאמנתי שננצח ומה קרה בסוף?
הפסדנו.
כן אני ניסיתי להוריד את כולם לקרקע ואמרתי שלא צריך לחגוג אבל אתמול הייתה לי תחושה ומחשבה שנעשה את זה וננצח והנה לך מחשבה לא יוצרת מציאות.
אהא וכמובן מול הפועל רמת גן עיר שלמה חשבה שננצח כולל אנוכי ובסוף הפסדנו בבושת פנים, מול מכבי תל אביב הייתה תחושה שהולכים להפתיע ולנצח למרות התבוסה מול חיפה והנה לך עוד הפסד וכו'...
מה שיוצר מציאות בכדורגל זה יכולת ו-ווינריות של השחקנים...
וכמובן שכל החגיגות סביב הקבוצה כאילו כבר לקחנו את התואר לא הוסיפו לכל העניין ודיי בטוח שהשחקנים חשבו שהם הולכים לנצח בלי להתאמץ ולדעתי ככה זה היה נראה אתמול...
- dardasmiley
doctorslayer כתב:בתור אחד מ5 הפסימים הגדולים של הפורום, אני חייב לציין שאנחנו הקהל "דרמה קווין" הכי גדול שנראה בעולם.
לא יודע אם זה הכותב או הדברים או שניהם, הדבר הראשון שגרם לי להרים קצת את הראש היום ולהאמין שהצלחת תשאר אצלנו. תודה.
כששבוע שלם התקשורת חופרת לך שאתה אלוף, והקהל חוגג עם השחקנים אחרי ביתר כאילו הצלחת כבר ביד, זה כבר לא מחשבה, זה השלמה עם המצב שאתה אלוף.דר אדום בנשמה כתב: עוד פעם מחשבה יוצרת מציאות?
אתמול חשבתי והאמנתי שננצח ומה קרה בסוף?
הפסדנו.
כן אני ניסיתי להוריד את כולם לקרקע ואמרתי שלא צריך לחגוג אבל אתמול הייתה לי תחושה ומחשבה שנעשה את זה וננצח והנה לך מחשבה לא יוצרת מציאות.
אהא וכמובן מול הפועל רמת גן עיר שלמה חשבה שננצח כולל אנוכי ובסוף הפסדנו בבושת פנים, מול מכבי תל אביב הייתה תחושה שהולכים להפתיע ולנצח למרות התבוסה מול חיפה והנה לך עוד הפסד וכו'...
מה שיוצר מציאות בכדורגל זה יכולת ו-ווינריות של השחקנים...
וכמובן שכל החגיגות סביב הקבוצה כאילו כבר לקחנו את התואר לא הוסיפו לכל העניין ודיי בטוח שהשחקנים חשבו שהם הולכים לנצח בלי להתאמץ ולדעתי ככה זה היה נראה אתמול...
ופה הטעות שלך, אתה לא חשבת שאתה אלוף, אתה היית בטוח בזה, והשחקנים עוד יותר היו בטוחים.
הגיע הזמן שיידחקו לקיר, רק ככה מוציאים את המקסימום.
חלאס עם צריך להאמין, חלאס עם להחליף חולצה כי לא מנצחים עם חולצה אדום עם משבצות אלא רק עם אדום עם מובלי.
לקום ולקחת את מה ששיך לנו, ואת זה עושים עם מלחמה, עם פיזיות ועם בעיטות לשער, כמה שיותר!
סה טו.
- דר אדום בנשמה
עכשיו אני מסכים איתךdoctorslayer כתב:
כששבוע שלם התקשורת חופרת לך שאתה אלוף, והקהל חוגג עם השחקנים אחרי ביתר כאילו הצלחת כבר ביד, זה כבר לא מחשבה, זה השלמה עם המצב שאתה אלוף.
ופה הטעות שלך, אתה לא חשבת שאתה אלוף, אתה היית בטוח בזה, והשחקנים עוד יותר היו בטוחים.
הגיע הזמן שיידחקו לקיר, רק ככה מוציאים את המקסימום.
חלאס עם צריך להאמין, חלאס עם להחליף חולצה כי לא מנצחים עם חולצה אדום עם משבצות אלא רק עם אדום עם מובלי.
לקום ולקחת את מה ששיך לנו, ואת זה עושים עם מלחמה, עם פיזיות ועם בעיטות לשער, כמה שיותר!
סה טו.

אגב אני לא חשבתי לרגע שזה שלנו, זה לא נגמר עד שזה נגמר.
ואני שמח שבקבוצה יוציאו את השחקנים, אם כי לאשדוד זה יהיה קצת מוזר לדעתי, טבריה הכי טוב.
הכל הלך הפוך במשחק הזה, במיוחד בכל מה שקשור לפיזיות של השחקנים.
לפחות הבוקס הזה הגיע בזמן, אם יש לנו ספק לגבי אי שיפור מערך הכושר בעונה הבאה. לא יכול להיות שיהיו משחקים כמו אתמול, ששחקנים לא ראשונים לכל כדור, נחנקים אחרי 2 ספרינטים וכו'.
אם נשחק באותה יכולת כמו מול ביתר, אנחנו נקח את המשחק הזה במיוחד שקאצ'ובה וז'וארז'יניו לא משחקים, כמובן שההרכב זקוק לרענון קטן, יש כמה שחקנים שנשחקים די מהר אחרי 3-4 משחקים רצופים, והראשון מבינהם הוא ראדי.
לפחות הבוקס הזה הגיע בזמן, אם יש לנו ספק לגבי אי שיפור מערך הכושר בעונה הבאה. לא יכול להיות שיהיו משחקים כמו אתמול, ששחקנים לא ראשונים לכל כדור, נחנקים אחרי 2 ספרינטים וכו'.
אם נשחק באותה יכולת כמו מול ביתר, אנחנו נקח את המשחק הזה במיוחד שקאצ'ובה וז'וארז'יניו לא משחקים, כמובן שההרכב זקוק לרענון קטן, יש כמה שחקנים שנשחקים די מהר אחרי 3-4 משחקים רצופים, והראשון מבינהם הוא ראדי.
- דר אדום בנשמה
לדעתי יש שיפור בכושר הגופני אבל אם רוצים לעלות רמה וגם להצליח באירופה צריך עוד קפיצת מדרגה בפן (מקווה שדרדסמיילי מרוצה עכשיו) הזה...zivmay כתב:הכל הלך הפוך במשחק הזה, במיוחד בכל מה שקשור לפיזיות של השחקנים.
אפשר גם לחמת גדר.דר אדום בנשמה כתב: עכשיו אני מסכים איתך
אגב אני לא חשבתי לרגע שזה שלנו, זה לא נגמר עד שזה נגמר.
ואני שמח שבקבוצה יוציאו את השחקנים, אם כי לאשדוד זה יהיה קצת מוזר לדעתי, טבריה הכי טוב.
קצת בוץ,ריח וכאלה.