לזכותו ייאמר שאמר שרצה לעשות את זה מיד לאחר אירועי דוחא והוא לא יעשה את זה בשבוע הקריטי שלפנינו לאור המצב ואיך זה ייראהאדום בלב בנשמהההה כתב:ראש עיריית סכנין אמר שהוא רצה להזמין את זהבי לסולחה בעיר ולפתוח דף חדש במסיבת עיתונאים, אבל לזהבי יש קוד סודי בטלפון אז הוא לא יכל להגיע אליו..
סכנין בלחץ
Re: סכנין בלחץ
- The red one
אני ציטטתי את ראש העירייה , אתה ציטטת את אחד מהאבו-יונסים.dor69 כתב: לזכותו ייאמר שאמר שרצה לעשות את זה מיד לאחר אירועי דוחא והוא לא יעשה את זה בשבוע הקריטי שלפנינו לאור המצב ואיך זה ייראה
קשה לעקוב שם כבראדום בלב בנשמהההה כתב: אני ציטטתי את ראש העירייה , אתה ציטטת את אחד מהאבו-יונסים.
אהלן ממספר חסוי
שמעתי שאתה פנוי
אני פה בצימר, יש בצל מטוגן
נראה לי שמשהו, מת בתוך המזגן
אז אהלן קול מהעבר
דחיל ראבאק תענה לי כבר
בוא לכאן כמו פעם, נעשה אהבה
אני פה על פנגו, כל דקה חשובה, כבר חמש..
גרסאת מאזן גנאיים
שמעתי שאתה פנוי
אז אהלן קול מהעבר
דחיל ראבאק תענה לי כבר
גרסאת מאזן גנאיים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ציורי משהוTotti כתב:אהלן ממספר חסוי
שמעתי שאתה פנוי
אז אהלן קול מהעבר
דחיל ראבאק תענה לי כבר
גרסאת מאזן גנאיים
בקרב המסקרן בפוסט הזה של מי-יותר-מסכן אני לוקח בקל. שלושה משחקים לסיום גמרתי את העונה, בגלל מילואים + נסיעת עבודה לחו"ל. את המנוי העברתי, כמה אירוני, למשתמש בפורום בשם "אוהד הצלחות".
הייתי מתחלף עם כל ההתקפי לב (גדי) והחניית נכים (ns) עכשיו. לא מסוגל לחשוב על כלום חוץ מהסם האדום.
הייתי מתחלף עם כל ההתקפי לב (גדי) והחניית נכים (ns) עכשיו. לא מסוגל לחשוב על כלום חוץ מהסם האדום.
אתה רציני?Shayke10 כתב:בקרב המסקרן בפוסט הזה של מי-יותר-מסכן אני לוקח בקל. שלושה משחקים לסיום גמרתי את העונה, בגלל מילואים + נסיעת עבודה לחו"ל. את המנוי העברתי, כמה אירוני, למשתמש בפורום בשם "אוהד הצלחות".
ביקשו ממני לפני חודש לנסוע לחו"ל.
אמרתי שיחזרו אליי בסוף מאי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עצם ההתעסקות שלנו בסכנין (אוטובוס\לא אוטובוס\ כבוד\יתאמצו או לא) זה כבר ניצחון של התקשורת בראשות הצהובים. אני מקווה שברק בכר מבהיר טוב טוב לשחקנים, וכדאי שגם אנחנו נבין- אם נשחק כמו בסמי עופר גם מול 8 שחקני סכנין בלי שוער זה לא יספיק אבל אם נשחק את המשחק הטוב שלנו המוטיבציה של סכנין לא רלוונטית.
שוקל להגיע למרכז לבריאות הנפש "רק חמש דקות" מאצטדיון טרנר עם זקן וסנדלים תנכיות ולומר שאני הוא משה רבנו האמיתי.
יתרון-שקט נפשי עד ליום המשחק עם השגחה של בעלי מקצוע.
חיסרון-יש מצב למחלקה סגורה.
יתרון-שקט נפשי עד ליום המשחק עם השגחה של בעלי מקצוע.
חיסרון-יש מצב למחלקה סגורה.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אח שלו, לבי לבי איתךShayke10 כתב:בקרב המסקרן בפוסט הזה של מי-יותר-מסכן אני לוקח בקל. שלושה משחקים לסיום גמרתי את העונה, בגלל מילואים + נסיעת עבודה לחו"ל. את המנוי העברתי, כמה אירוני, למשתמש בפורום בשם "אוהד הצלחות".
אך בכיסי - המנוי שלך

הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018