כל ה ז י ן
Re: כל ה ז י ן
כל הזין שיש משרד כמו שפע הפקות שמטפל במכירת כרטיסים
יציע כבודו דרך טובה יותר למכירת כרטיסים, או יוכיח אשמתו של המשרד.red bend כתב:כל הז** שיש משרד כמו שפע הפקות שמטפל במכירת כרטיסים
- The red one
מה אתה רוצה משפע מהההההההההההred bend כתב:כל הז** שיש משרד כמו שפע הפקות שמטפל במכירת כרטיסים
כל ה ז י ן להיות מנכל שפע בימים אילו.
כל הזין בלקבל פנדל מכריע בתוספת הזמן ולגלות שבוזגלו בועט
- ForeverRed
וואיי!! היום חשבתי על זה.bs war כתב:כל הז** בלקבל פנדל מכריע בתוספת הזמן ולגלות שבוזגלו בועט
אם בוזגלו במקום ראדי ומקבלים פנדל, מי בועט?
נותן לדוידזאדה לבעוט לפני בוזגלו.
איפה התיאורים הציוריים של אונס היריבה?ns75 כתב:כל הז** המשחק מסתים ב0:0
תוספת זמן בבלומפילד וגם שם 0:0
ואז איתות מבלומפילד שעעררררר! 1:0 למכבי חיפה
אחרי 10 שניות
טעות, למכבי ת"א
כבר כמה שבועות שנטשת את הקו הזה וזה לא עושה טוב לאף אחד.
כל הז**, למצוא את עצמך ב 97 בתרח"ט בתוך נגמ"ש מנסה לקושש קליטה בפאקינג טרנזיסטור.
כל הז** שדווקא בגמר גביע 2003 וביום הנכבה שנה שעברה דווקא הייתי...
כל הז** לגלות שאתה עומד להפסיד משחק בית ראשון העונה דווקא נגד ביתר לפני שבוע בגלל מילואים, להרים טלפון למ"פ להגיד לו שידחוף אצבע לת*ת, ואז להזכר שהמ"פ זה אתה.
כל הז** שבמשחק שעשוי להיות משחק השארות אחרי 40 שנה אתה אי שם במזרח אסיה בענייני עבודה בלתי ניתנים לדיחוי.
הנחמה - אולי רגע מכריע שאני לא נמצא בו, מסתיים בהצלחה.
ועוד כל הז** - הפעם חו"ל - להיות במשחק של באיירן מינכן, במחצית להתקע בתור לבירה במזנון 10 דקות, ולהפסיד את החמישייה של לבנדובסקי (למזלי זה כבר לא אני...)
כל הז** לגלות שאתה עומד להפסיד משחק בית ראשון העונה דווקא נגד ביתר לפני שבוע בגלל מילואים, להרים טלפון למ"פ להגיד לו שידחוף אצבע לת*ת, ואז להזכר שהמ"פ זה אתה.
כל הז** שבמשחק שעשוי להיות משחק השארות אחרי 40 שנה אתה אי שם במזרח אסיה בענייני עבודה בלתי ניתנים לדיחוי.
ועוד כל הז** - הפעם חו"ל - להיות במשחק של באיירן מינכן, במחצית להתקע בתור לבירה במזנון 10 דקות, ולהפסיד את החמישייה של לבנדובסקי (למזלי זה כבר לא אני...)
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אח שלו, ליבי ליבי איתךShayke10 כתב:כל הז**, למצוא את עצמך ב 97 בתרח"ט בתוך נגמ"ש מנסה לקושש קליטה בפאקינג טרנזיסטור.
ובכיסי - המנוי שלך
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
כל הזין לכל אוהדי כורסא ,שנזכרו להיות אוהדים בחודש האחרון ואין להם כרטיס לשבת( לפניי שנים היו צוחקים עלינו שאנחנו הולכים/נוסעים למשחקים).
עם כל המבקשים ממני שאמצא להם כרטיס הייתי יכול למכור גם 50 כרטיסים רק ביומיים שלושה האחרונים.yakov7 כתב:כל הז** לכל אוהדי כורסא ,שנזכרו להיות אוהדים בחודש האחרון ואין להם כרטיס לשבת( לפניי שנים היו צוחקים עלינו שאנחנו הולכים/נוסעים למשחקים).
כנראה חושבים שאני אחיין של אלונה או מדפיס את הכרטיסים בבית.
כ"כ הרבה כאלו ששכחנו מתי ראינו את הפרצוף שלהם במשחק, אם בכלל...
כל ה ז י ן לחכות 10 שעות עד שייפתח האתר של שפע למכירה ואז שהוא נפתח,בום המחשב נכבה כי שכחת להטעין סוללה.
ז ה מ ה ש ק ו ר ה ל ט ר מ פ י ס ט י ם.
ז ה מ ה ש ק ו ר ה ל ט ר מ פ י ס ט י ם.