אימלא !!! זה מדבק !!!!! חחחחחחח.....Red Temple כתב: חחחחחחח גדולל

אימלא !!! זה מדבק !!!!! חחחחחחח.....Red Temple כתב: חחחחחחח גדולל
גיל שגיב כתב:
תראה....אני חייב ולכן אני גם מתנצל מראש, תגובה מטופשת כזו על הנושא "חולצות כחולות ?" לא האמנתי שמישהו יכתוב כאן...ובטח ובטח שיהיה עוד מישהו לאחר מיכן שיחזק אותך ? זה כבר שובר כל שיא טמטום אפשרי !
מיום ליום אני מפנים שיש כאן התגבשות שלילית קולקטיבית כנגד הכתיבה שלי מצד קבוצה של אולי 7 גולשים שתעשה כל שביכולתה להכפיש, להשמיץ, לשקר, להקניט ואפילו לקלל.
תתבייש.
ורק למען שלא יהיו עוד גולשים שיחלו בלקות שלך, אסביר את עוצמת הטמטום באי הבנת הפוסט על החולצות הכחולות :
גם הנושא על החולצות הכחולות היה הטפת מוסר על פרימיטיביות בדיוק כמו נושא זה.
הרי גם שם אני כותב נגד האמונה הפרימיטיבית שאלונה רצתה להחליף צבע כדי שזה ישנה את המזל וננצח את חיפה בסמי.....כלומר ששינוי הצבע היה ממניעים פרימיטיביים.
אז הנה עכשיו אפילו אתה מבין, או שלא .
זכותו של כל אחד להאמין בזה אם זה מה שבחר.dardasmiley כתב:
שמע אמונות תפלות הן חלק מספורט. תמיד היו ולעולם יהיו.
רוב אוהדי הספורט בעולם יבחרו את החולצה איתה ילכו למשחק לפי כמות ה"מזל" שהיא מביאה.
שחקנים נכנסים למגרש בצורה מאוד מסוימת (על רגל אחת, ברגל ימין, עם קריאת שמע, עם הצטלבות), שחקנים עושים פעולה יחידה מיד אחרי הבקעת הגול, הכל זה אמונות תפלות.
רציונלי זה לא, אבל זה משהו להתלות בו כשהמתח מכריע אותך.
כל הכבוד לך !doctorslayer כתב:לרוב אני לא מגיב על נושאים הקשורים בעליהום, אבל בפורום נהיה מן קטע כזה.
לפעמים נדבקים על מישהו שמגיב תגובות שנתפסות כ"פחות לעניין" ומחליטים שמאותו הרגע לא משנה מה יגיד התגובה כנגדו תהיה צינית - או בעברית, שרוף.
אני אתן לדוגמא את דר, שבאמת התגובות שלו לפעמים הזויות, אבל גם צריך לדעת להתייחס לכל תגובה לכשלעצמה.
גיל הוא פשוט עוד נספח לעניין.
חייבים לעשות לזה סוף, זה קצת צורם לקרוא תגובות כאלה לפעמים, שפשוט 10 אנשים יושבים וקוטלים בן אדם על כל תגובה שלו, גם אם הוא "הרוויח" את זה בכבוד.
כולנו אנשים בוגרים פה, בואו נתנהג בהתאם.
בכל אופן, לעניין...
אני דווקא חולק עליכם ומסכים עם גיל שגיב בנושא הזה, כל עניין המנחוס, נאחס, עמה יעמיק וכו' התחיל בגדול מהומור, (כן כן תתפלאו, זה לא כזה רציני כמו שחלק מהאוהדים הפכו את זה למה שזה).
יש גבול מאוד דק בין הומור לרצינות לעיתים, וצריך להבין שלפעמים הגבול הזה נחצה.
זה המקרה הקלאסי בו ה"פרמיטיביות" שגיל מציין פה עלתה על המציאות באופן חד משמעי.
בואו נהיה רציניים לרגע, באמת יש פה מישהו שמאמין שאם אני אלבש חולצה שהפסדתי איתה, אז ברדה או שהר יחמיצו מול שער ריק בגללי?
האם בגלל הנוכחות של צביקה הדר הקבוצה לא מסוגלת לעמוד בלחץ ולנצח?
אז זורמים עם זה כולם, והכל טוב ויפה עד שזה עובר את גבול ההומור וכבר מתחיל להשפיע על חיים של אנשים.
נכון, אמנם צביקה הדר הוא בחור מאוד הומוריסטי וזרם עם כל הקטע, ויכול להיות שגם יצר אותו בעצמו, אבל תחשבו אם זה היה מכוון לאדם אחר שלא היה מקבל את זה בהומור (לדוגמא רוביק אולי).
אתם הייתם רוצים להפוך להיות אלה שלא משתתפים בחגיגות האליפות, או לא צופים במשחק במו עינכם בגלל שהחליטו שאתם הנאחס?
בקיצור, אנחנו במאה ה21, הקבוצה שלנו הוכיחה שהיא הטובה בליגה גם אם נלבש כחול או אדום, גם אם צביקה יהיה ביציע, וגם אם לערן זהבי יצמחו עוד 2 שערות על הבוהן והוא יבקיע איתם מול ביתר בדקה 94.
הגיע הזמן להתקדם.
אליפות לא מביאים ע"י תפילה, לא ע"י הסרת נאחס ולא ע"י בכי,
אליפות מביאים ע"י כוח רצון, אימונים קשים, קור רוח, וספורטיביות.
בואו נסמוך על ה18 שחקנים האלה שהביאו אותנו עד לפה העונה, עוד משחק אחד.
מסכים עם כל מה שכתבת מ-"בואו נתנהג בהתאם" ואילך.doctorslayer כתב:לרוב אני לא מגיב על נושאים הקשורים בעליהום, אבל בפורום נהיה מן קטע כזה.
לפעמים נדבקים על מישהו שמגיב תגובות שנתפסות כ"פחות לעניין" ומחליטים שמאותו הרגע לא משנה מה יגיד התגובה כנגדו תהיה צינית - או בעברית, שרוף.
אני אתן לדוגמא את דר, שבאמת התגובות שלו לפעמים הזויות, אבל גם צריך לדעת להתייחס לכל תגובה לכשלעצמה.
גיל הוא פשוט עוד נספח לעניין.
חייבים לעשות לזה סוף, זה קצת צורם לקרוא תגובות כאלה לפעמים, שפשוט 10 אנשים יושבים וקוטלים בן אדם על כל תגובה שלו, גם אם הוא "הרוויח" את זה בכבוד.
כולנו אנשים בוגרים פה, בואו נתנהג בהתאם.
בכל אופן, לעניין...
אני דווקא חולק עליכם ומסכים עם גיל שגיב בנושא הזה, כל עניין המנחוס, נאחס, עמה יעמיק וכו' התחיל בגדול מהומור, (כן כן תתפלאו, זה לא כזה רציני כמו שחלק מהאוהדים הפכו את זה למה שזה).
יש גבול מאוד דק בין הומור לרצינות לעיתים, וצריך להבין שלפעמים הגבול הזה נחצה.
זה המקרה הקלאסי בו ה"פרמיטיביות" שגיל מציין פה עלתה על המציאות באופן חד משמעי.
בואו נהיה רציניים לרגע, באמת יש פה מישהו שמאמין שאם אני אלבש חולצה שהפסדתי איתה, אז ברדה או שהר יחמיצו מול שער ריק בגללי?
האם בגלל הנוכחות של צביקה הדר הקבוצה לא מסוגלת לעמוד בלחץ ולנצח?
אז זורמים עם זה כולם, והכל טוב ויפה עד שזה עובר את גבול ההומור וכבר מתחיל להשפיע על חיים של אנשים.
נכון, אמנם צביקה הדר הוא בחור מאוד הומוריסטי וזרם עם כל הקטע, ויכול להיות שגם יצר אותו בעצמו, אבל תחשבו אם זה היה מכוון לאדם אחר שלא היה מקבל את זה בהומור (לדוגמא רוביק אולי).
אתם הייתם רוצים להפוך להיות אלה שלא משתתפים בחגיגות האליפות, או לא צופים במשחק במו עינכם בגלל שהחליטו שאתם הנאחס?
בקיצור, אנחנו במאה ה21, הקבוצה שלנו הוכיחה שהיא הטובה בליגה גם אם נלבש כחול או אדום, גם אם צביקה יהיה ביציע, וגם אם לערן זהבי יצמחו עוד 2 שערות על הבוהן והוא יבקיע איתם מול ביתר בדקה 94.
הגיע הזמן להתקדם.
אליפות לא מביאים ע"י תפילה, לא ע"י הסרת נאחס ולא ע"י בכי,
אליפות מביאים ע"י כוח רצון, אימונים קשים, קור רוח, וספורטיביות.
בואו נסמוך על ה18 שחקנים האלה שהביאו אותנו עד לפה העונה, עוד משחק אחד.
עזוב את זה, יש לי שאלה..Totti כתב: מסכים עם כל מה שכתבת מ-"בואו נתנהג בהתאם" ואילך.
בחלק הראשון יש אי דיוקים שאני חי איתם בהשלמה
במשך שנים הפועל באר שבע היתה הבית החם לכל שחקן או קבוצה שחיפשו לצאת ממשבר.doctorslayer כתב:
עזוב את זה, יש לי שאלה..
איך משומר?!?! איךךךךךךךך?!?!
מכולם משומר יא רבאק
3.5 שנים לא מצא מתי לכבוש, דוקוא מולנו.
זה בגלל שלא הגעת למשחק עם חולצת המזל שלך..doctorslayer כתב:
עזוב את זה, יש לי שאלה..
מכולם משומר יא רבאק
כבש גול דומה בדרבי טוטו בקיץ, רק לפינה הרחוקה. אבל אני די בטוח שהוא ניסה להרים אז.doctorslayer כתב:
עזוב את זה, יש לי שאלה..
מכולם משומר יא רבאק
חוץ ממשחקי אימון ועוד איזה שער מקרי בעונה כלשהי שהיינו בתחתית דוידזאדה לא כובש שערים בכלל.Red Temple כתב:ורק אצלנו אפפעם זה לא יקרהה
אם זה היה הפוך ודודזאדה היה שם 2-1 ומביא תאליפות..
גיל שגיב כתב:מיום ליום אני מפנים שיש כאן התגבשות שלילית קולקטיבית כנגד הכתיבה שלי מצד קבוצה של אולי 7 גולשים שתעשה כל שביכולתה להכפיש, להשמיץ, לשקר, להקניט ואפילו לקלל.