כמו כל דבר שעשינו העונה, גם השיר הזה שם בכיס הקטן את כל מיני שירי האליפות למיניהם של כל מיני נאחסים וטרמפיסטים...
https://www.youtube.com/watch?v=1IQlHc837fg" onclick="window.open(this.href);return false;
תודה.
- dardasmiley
Re: תודה.
ענק. אין ספק שהרבה יותר טוב מכל שירי הזמרים בשקל והתקליטנים מטעם עצמם דניסו להדחף לנו לצלחת8red כתב:כמו כל דבר שעשינו העונה, גם השיר הזה שם בכיס הקטן את כל מיני שירי האליפות למיניהם של כל מיני נאחסים וטרמפיסטים...
https://www.youtube.com/watch?v=1IQlHc837fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אהלן אחים שלי קודם כל שוב תודה.
לגבי החגיגות בפורום כפרות עליכם ב 23:00 בלילה המשטרה מתחילה לפזר את האנשים אם אנחנו רוצים או לא כי יש חוק במדינה שאוסר על הקמת רעש אחרי השעה הזו.
עכשיו יש 2 אפשרויות או שכולם יתקפלו לבתים או שנמשיך את החגיגות במקום שיכול לארח אלפי אנשים.
המועדון סגר את זה מול הפורום שהשחקנים יגיעו ואנחנו זרמנו עם המהלך.
כואב לי על מי שלא יכול לבוא אבל באמת שזה או זה רק לגילאי 18+ או ללכת הבייתה כולם.
נועם תגיע ל 18 אני מארגן לך חגיגות בפורום עם דיוקן מילה.
לגבי החגיגות בפורום כפרות עליכם ב 23:00 בלילה המשטרה מתחילה לפזר את האנשים אם אנחנו רוצים או לא כי יש חוק במדינה שאוסר על הקמת רעש אחרי השעה הזו.
עכשיו יש 2 אפשרויות או שכולם יתקפלו לבתים או שנמשיך את החגיגות במקום שיכול לארח אלפי אנשים.
המועדון סגר את זה מול הפורום שהשחקנים יגיעו ואנחנו זרמנו עם המהלך.
כואב לי על מי שלא יכול לבוא אבל באמת שזה או זה רק לגילאי 18+ או ללכת הבייתה כולם.
נועם תגיע ל 18 אני מארגן לך חגיגות בפורום עם דיוקן מילה.
כמה זמן לא הייתי בפורום...
מתי השחקנים מגיעים? יש מה לבוא אם אני לא מתכנן להישאר לשעות הקטנות?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
השחקנים עצמם אמורים לעלות לבמה ב21:45, הייתי ממליץ לך להגיע ב21:00 אם אתה רוצה רק לראות את השחקנים או ב20:00 ולהשאר עד 22:30 ואז ללכת.yedidel כתב:כמה זמן לא הייתי בפורום...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הוא מתכוון מתי לבוא לפורום..דר אדום בנשמה כתב: השחקנים עצמם אמורים לעלות לבמה ב21:45, הייתי ממליץ לך להגיע ב21:00 אם אתה רוצה רק לראות את השחקנים או ב20:00 ולהשאר עד 22:30 ואז ללכת.
מתישהו לפני 9 שנים, נפתח טופיק בפורום HBS שביקש מכולם לספר על עצמם.
"אני בונה אתרים", כתבתי, במה שהסתבר כתגובה המשמעותית בחיי בפורומים
"אנחנו רוצים לבנות אתר חדש לקרייזי רד" קיבלתי הודעה מאריק, אחרי כמה ימים כבר ישבנו בבית של מישל ואני, שרק באותה שנה עשיתי את המנוי הראשון לי (מודה באשמה) הכרתי חבורה של אנשים שמחוברים לקבוצה מהנשמה.
משם כבר לא היה אפשר לצאת. ועברו שנים, רובן לא קלות. לאט לאט הכרתי גם את הדמויות והסיפורים מהעבר, את האינטריגות והפוליטיקות בין כולם, את החבר'ה מהקאמלס, את אלה מהמחאה, המקימים ואלה שפרשו.
ואז הקמנו עמותת אוהדים שפתאום מצאתי את עצמי יו"ר שלה. עשינו יותר או עשינו פחות, אני בעיקר זוכר כמה היה לי כואב לראות כל כך הרבה אנשים שמשקיעים זמן ונשמה בשביל הקבוצה אבל לא מצליחים להתאגד מעל חילוקי הדעות והמריבות. אלה שרצו סדר וחזון, אלה שהסעות היו כל עולמם, הילדים שכל השבוע קרעו את התחת בהכנת תפאורה, אלה שרצו עמותה, אלה שרצו אולטראס - וכולם עמוק עמוק בתוך קבוצת כדורגל בינונית שהשתדלה לאכזב אותם כמה שיותר.
ומפה לשם, SOUTHSIDE. ואז ULTRASOUTH. אורן, עידן (ואני בטוח שעוד המון שמות שאני לא מכיר את פועלם) - אתם גדולים מהחיים.
הקמתם אימפריה. אימפריה. אימפריה. אני יושב מהצד ומסתכל, ורואה לראשונה מקום אחד שמכיל את כולם. את הילדים עם השלטים, את אלה שאוהבים לעשות את הסדר והכספים, אלא עם המסיכות והצעדות ואלה עם הממלכתיות. שלם שגדול מסך חלקיו והצליח לאחד את כל מי שאוהב את הקבוצה.
תודה לכם. את האליפות כבר לקחתם מזמן

"אנחנו רוצים לבנות אתר חדש לקרייזי רד" קיבלתי הודעה מאריק, אחרי כמה ימים כבר ישבנו בבית של מישל ואני, שרק באותה שנה עשיתי את המנוי הראשון לי (מודה באשמה) הכרתי חבורה של אנשים שמחוברים לקבוצה מהנשמה.
משם כבר לא היה אפשר לצאת. ועברו שנים, רובן לא קלות. לאט לאט הכרתי גם את הדמויות והסיפורים מהעבר, את האינטריגות והפוליטיקות בין כולם, את החבר'ה מהקאמלס, את אלה מהמחאה, המקימים ואלה שפרשו.
ואז הקמנו עמותת אוהדים שפתאום מצאתי את עצמי יו"ר שלה. עשינו יותר או עשינו פחות, אני בעיקר זוכר כמה היה לי כואב לראות כל כך הרבה אנשים שמשקיעים זמן ונשמה בשביל הקבוצה אבל לא מצליחים להתאגד מעל חילוקי הדעות והמריבות. אלה שרצו סדר וחזון, אלה שהסעות היו כל עולמם, הילדים שכל השבוע קרעו את התחת בהכנת תפאורה, אלה שרצו עמותה, אלה שרצו אולטראס - וכולם עמוק עמוק בתוך קבוצת כדורגל בינונית שהשתדלה לאכזב אותם כמה שיותר.
ומפה לשם, SOUTHSIDE. ואז ULTRASOUTH. אורן, עידן (ואני בטוח שעוד המון שמות שאני לא מכיר את פועלם) - אתם גדולים מהחיים.
הקמתם אימפריה. אימפריה. אימפריה. אני יושב מהצד ומסתכל, ורואה לראשונה מקום אחד שמכיל את כולם. את הילדים עם השלטים, את אלה שאוהבים לעשות את הסדר והכספים, אלא עם המסיכות והצעדות ואלה עם הממלכתיות. שלם שגדול מסך חלקיו והצליח לאחד את כל מי שאוהב את הקבוצה.
תודה לכם. את האליפות כבר לקחתם מזמן
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:מתישהו לפני 9 שנים, נפתח טופיק בפורום HBS שביקש מכולם לספר על עצמם.
קבל - https://7-boom.co.il/forum/showthread.p ... post368771" onclick="window.open(this.href);return false;

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר