שלום לכולם חדש פה... :)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: שלום לכולם חדש פה... :)

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב: נו אז מה אם הוא לא יבין? למה כולם צריכים להבין ולהיות עמוק בקבוצה כדי להיחשב אוהדים? למה בטרנר כולם מבינים מה "המשוגעים האלה עם הדגלים" שרים ו"למה הם עומדים במשחק"?

למה בטרנר לא קמים והולכים מוקדם בגלל פקקים?

יש כאלה שאוהדים את הקבוצה בצורה פנאטית, יש כאלה פנאטית פחות, יש כאלה שרק עומדים ולא שרים, יש כאלה שיושבים, יש כאלה מהבית, יש כאלה שהצטרפו לאהוד השנה, יש כאלה שרוצים לראות על מה המהומה אחרי החגיגות, יש כאלה שמעודדים מהסלון ואוהבים את הקבוצה יותר מכאלה עם מנוי.

יש המון סוגים. להגיד 'מביך' על דבר כזה או אחר זה לא מכבד ולא מכובד.
אתה טוחן אותי סתם.
מבין שאתה אוהב ליצור דיונים אבל אין צורך לאכול את האונה הימנית.
זו דעתי, ככה אני מרגיש, ככה אני חושב.
אף אחד לא אמר שהוא לא יהיה איש גדר בעתיד.
כל הטענה מתחילה מכך שהוא בחיים לא יהנה באמת מהקבוצה הזו, תהפוך את זה איך שבא לך זו המציאות.
יכול להיות שהוא אדם מדהים, חברותי, נעים הליכות ועוד שלל תארים.
לבוא ולהגיד שהוא אוהד בגלל החגיגות? ואללה הדבר האחרון שהוא זה אוהד.

בעינייך לא מביך? לבריאות.
אני עם כל הרצון והשמחה לקבל אוהדים חדשים קצת יותר קשה עם זה, קצת פחות מתחבר, קצת מרגיש לי מזוייף וכן הלאה, זה הכל.

סמל אישי של משתמש
SeaBoy
Title: קרייזי-רד

Re: שלום לכולם חדש פה... :)

שליחה על ידי SeaBoy »

RedHell כתב:
אף אחד לא חייב להיוולד בשום מקום.
בוא נעזוב רגע שבעייני זה טרול לגמריי, נגיד ואלך איתו וזה בנאדם אמיתי.

לא תגיד הוא בא למשחקים ואהב, לא תגיד התחבר לקבוצה במהלך השנה דרך משחקים שראה אלא פשוט בא לחגיגות בעירייה (שאין אוהד אחד אמיתי שנהנה בהם ד"א) והחליט שהינה הוא אוהב אותה? דיי זה מביך ופתטי.

מבין את הרצון שלכם לקבל חדשים, אין לי שום בעיה איתו או עם אוהדי אלפי אוהדי הצלחות שיגיעו פשוט יירצה או לא הוא בחיים לא יתרגש מאליפות או תואר כמו מי שעבר כברת דרך עם הקבוצה הזו, הוא בחיים לא יבין למה אנחנו מעודדים הרבה יותר חזק אחריי משחק שבו הפסדנו ומנסים להרים את הראש של השחקנים.

והלוואי ואני טועה בד"כ אלה האוהדים שיעזבו ראשונים כשלא הולך, שייצאו מוקדם מהאצטדיון כי הניצחון כבר הובטח ויש פקקים, אלה שיקללו כששחקן בתקופה רעה וכן הלאה.

שוב אוהדי הצלחות עם הזמן כנראה שיהפכו לאוהדים אמיתיים זה ספיצית מקרה חריג וקצת מביך בעיניי.
טוב כניראה לא הסברתי את עצמי כמו שצריך , זה לא רק שהתחברתי בגלל החגיגות כמו שרשמתי חבר שלי שנה וחצי מכניס לי לראש רק הפועל באר שבע מלמד אותי שירים וכל מיני דברים כאלה ואחרים....
ראיתי משחקים בטלוויזיה לא הייתי פיזית במשחק אבל כן ראיתי בטלוויזיה...
והחגיגות פשוט הוסיפו לרצון באמת להתחבר ולהיות חלק מהדבר הגדול הזה שנקרא הפועל באר שבע....

ומי יודע אולי ניפגש מתישהו באחד מהמשחקים נעודד ונקפוץ ביחד עוד.... :)

ודרך הגב אני מאוד מכבד את מה שאתה רושם ושמח שאתה אומר באמת מה שיש לך להגיד וזה בסדר ואין לי בעיה עם זה....

שלח תגובה