נדמה לי שזה היה בגלל שהם שיחקו מול קבוצה דיי גרועה ובגלל זה העדיפו לא לשדר אותם ובסוף שידרו אותם ובמשחק הראשון הם הפסידו וכולנו דמיינו איך מכבי תל אביב לא יעברו שלב ובסוף הם ניצחו את המשחק השני והשאר היסטוריה.yedidel כתב:אם אני לא טועה גם שנה שעברה זה היה אחרי שלא רצו לשדר, רעש תקשורתי ורק אז מישהו רכש
שידורי המוקדמות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: שידורי המוקדמות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
הוא דיבר עלינו.דר אדום בנשמה כתב: נדמה לי שזה היה בגלל שהם שיחקו מול קבוצה דיי גרועה ובגלל זה העדיפו לא לשדר אותם ובסוף שידרו אותם ובמשחק הראשון הם הפסידו וכולנו דמיינו איך מכבי תל אביב לא יעברו שלב ובסוף הם ניצחו את המשחק השני והשאר היסטוריה.
שנה שעברה שידרו משחקי אימון מפולין בשידור ישיר, ולפני שנתיים ראיתי שידור חי של משחק אימון נגד פאקינג נתניה. יש 7 ערוצי ספורט, אחד בטוח ישדר.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
איזה מגזים. ההגרלה של הסיבוב הזה (והבא) מעולם לא שודרה בטלוויזיה.הראל כתב:בימים טובים גם ההגרלה עצמה הייתה משודרת , נצטרך להסתפק באתר של אוופא מחר
לא משודר בטלויזיה?!הראל כתב:בימים טובים גם ההגרלה עצמה הייתה משודרת , נצטרך להסתפק באתר של אוופא מחר
- The red one
מה עפתם? סיבוב שני של ליגת האלופות. אופ״א לא טורחת בכלל לתת אופציה לשדר את ההגרלה הזו בטלוויזיה. רק פלייאופים ומעלה.
שום קיפוח אחי. פעם ראשונה בליגת האלופות. לא מבין את השיקולים של השידורים. רואה פרסומות על קבוצות אחרות. ואותנו לא.אדום בלב בנשמהההה כתב: למה אתה חושב שיהיה ככה השנה? צאו כבר מתחושת הקיפוח התמידית הזאת. מה שכתבתי למעלה הוא בדוק ולא ניחוש. עד סוף השבוע צפויים לרכוש את הזכויות.
אין שום סיבה בעולם שיתעלמו מאיתנו כאלופים וזה לא הולך לקרות
מעלה נקודות על סמך עובדות. אין לחץ ואין קיפוח. נטו דיון שעדיף שיפתח עכשיו ולא שבוע לפני. מותר לתהות
- The red one
אבל עונים לך תשובה מבוססת והגיונית על כך שעוד לא רכשו את הזכויות ואתה ממשיך ב״כנראה שגם הפעם זה הולך לקרות״
מה כל כך קשה להבין? יש 2 זכייניות שידור, יש לנו סיכוי לפגוש קבוצה בדרג גבוה ששתייהן ירצו את השידור ויד סיכוי לפגוש קבוצה שרק אחת מהן תרצה, נטו בגלל הקבוצות שמשחקות מולנו ולא כי אנחנו הפועל באר שבע. מחכים להגרלה ויסגרו את זה תוך כמה ימים. ואם לא כמה ימים אז יש עוד 3 שבועות. שידור של משחק הבית יהיה בוודאות.
מה כל כך קשה להבין? יש 2 זכייניות שידור, יש לנו סיכוי לפגוש קבוצה בדרג גבוה ששתייהן ירצו את השידור ויד סיכוי לפגוש קבוצה שרק אחת מהן תרצה, נטו בגלל הקבוצות שמשחקות מולנו ולא כי אנחנו הפועל באר שבע. מחכים להגרלה ויסגרו את זה תוך כמה ימים. ואם לא כמה ימים אז יש עוד 3 שבועות. שידור של משחק הבית יהיה בוודאות.
אלדר כתב:
שום קיפוח אחי. פעם ראשונה בליגת האלופות. לא מבין את השיקולים של השידורים. רואה פרסומות על קבוצות אחרות. ואותנו לא.
מעלה נקודות על סמך עובדות. אין לחץ ואין קיפוח. נטו דיון שעדיף שיפתח עכשיו ולא שבוע לפני. מותר לתהות
https://www.ice.co.il/media/news/article/430823" onclick="window.open(this.href);return false;
המשחק ישודר בערוץ 20 ?
ככל הנראה זה לא יעניין 90 אחוז מהגולשים פה שבעלי מנוי , כי מדובר על המשחק הביתי .
המשחק ישודר בערוץ 20 ?
ככל הנראה זה לא יעניין 90 אחוז מהגולשים פה שבעלי מנוי , כי מדובר על המשחק הביתי .
- The red one
נו, לפחות משהו, שתרדו פה מעניין ה"לא מתעניינים בנו".
ממ מעניין הקטע הזה. לא ברור כל כך לאן זה הולך. אני -מניח- שהוא בסוף ימכור את זה לספורט 1.
לערוץ 20 ככל הידוע לי אסור לשדר ספורט.
ממ מעניין הקטע הזה. לא ברור כל כך לאן זה הולך. אני -מניח- שהוא בסוף ימכור את זה לספורט 1.
לערוץ 20 ככל הידוע לי אסור לשדר ספורט.
Trace שלא שידר בחיים בלייב ו ערוץ 20 צופה להרבה פדיחות בשידור לא ברור גם מי ישדר ויפרשן מזל שזה משחק בית