המירוץ לאליפות במספרים - 20 נק' לצלחת!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: המירוץ לאליפות במספרים - 20 נק' לצלחת!

שליחה על ידי oranu »

yakar כתב:
ממבחן התוצאה - מכבי שחצנים כבר 3 שנים וזוכים בכל.
אנחנו כל שנה נזהרים לא להפגין ביטחון - לא זוכים בכלום.

בכל מקרה , הדיון לא עושה שום נזק. הלוואי והאוהדים שלנו היו שחצנים , ככה לא היו לחוצים ומלחיצים כל עוד אנחנו לא מובילים.
מכבי מועדון עם 20 ומשהו אליפויות עם היסטריה עם 2 הופעות ב צמפיונס עם לא יודע כמה גביעים ותנחש מה? אתה טועה כי לפני 3 שנים אחרי ה 10 שנים השחורות שלהם הם לא העזו לפתוח את הפה ורעדו מחיפה של בנאדו שצמצמה מולם פערים עד שזה לא נגמר אז אל תדבר שטויות אם אתה לא יודע.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

red ultras כתב: אחשלי אתה לא חייב להאמין, ואני לא חייב להוכיח. אבל מספיק שתיכנס לפרופיל שלי ותראה מאיזה שנה אני רשום פה תבין שאתה טועה ונופל על הבנאדם הלא נכון.
א. לא טענתי לרגע שאני אוהד יותר טוב ממך בטח לא כי אני בארגון, אני שם כדי לעזור ולתת מה שאני יכול למען הארגון והמועדון וברוך השם יש לי מה לתת, זה לא הופך אותי לאוהד יותר טוב ממך.

ב. איך אמרת ? זה פורום אוהדים נכון? זכותו של כל אחד להביע דעה נכון?
אז לדעתי אוהד הפועל באר שבע שפותח פוסט כזה הוא יהיר וטיפש, זכותי לבקר את הפוסט שלך אלא אם כן ציפית רק לתגובות חיוביות אז אתה זה שצריך לקבל ממנו אישור בכתב כדי להגיב על הפוסטים שלו.

ג. יכול להיות שאני טועה ואתה באמת אוהד הפועל באר שבע, אבל הגישה שלך מהרגע הראשון הייתה ביקורתית כלפי הקהל שלנו בנוגע לשירים וזה המשיך בפוסט שלא משרת שום מטרה (לדעתי) ומביא עצבים לחלק לא מבוטל מהקהל שלנו, זכותך לפתוח אותו, וזה סבבה שאתה אופטימי לטעמי פספסת את המטרה והפוסט הזה הוא ירייה ברגל.

ד. טיפש יכול להיות גם דוקטור להנדסה גרעינית תתפלא, לא דיברתי על שנות לימוד ותארים, נטו אינטילגנציה רגשית ששוב, לדעתי פספסת פה בגדול, יכול להיות שהכוונות טובות.

ה. מתנצל על שימוש במילים לא נאותות אין לי כוונה לזלזל בך פשוט הפוסט הזה באמת עשה לי רע.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

oranu כתב:
מכבי מועדון עם 20 ומשהו אליפויות עם היסטריה עם 2 הופעות ב צמפיונס עם לא יודע כמה גביעים ותנחש מה? אתה טועה כי לפני 3 שנים אחרי ה 10 שנים השחורות שלהם הם לא העזו לפתוח את הפה ורעדו מחיפה של בנאדו שצמצמה מולם פערים עד שזה לא נגמר אז אל תדבר שטויות אם אתה לא יודע.
חשש זה דבר טבעי . ואני לא מדבר שטויות. לא סתם המוטו שלהם זה שהם מכבי והם שחצנים.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

oranu כתב:
א. לא טענתי לרגע שאני אוהד יותר טוב ממך בטח לא כי אני בארגון, אני שם כדי לעזור ולתת מה שאני יכול למען הארגון והמועדון וברוך השם יש לי מה לתת, זה לא הופך אותי לאוהד יותר טוב ממך.

ב. איך אמרת ? זה פורום אוהדים נכון? זכותו של כל אחד להביע דעה נכון?
אז לדעתי אוהד הפועל באר שבע שפותח פוסט כזה הוא יהיר וטיפש, זכותי לבקר את הפוסט שלך אלא אם כן ציפית רק לתגובות חיוביות אז אתה זה שצריך לקבל ממנו אישור בכתב כדי להגיב על הפוסטים שלו.

ג. יכול להיות שאני טועה ואתה באמת אוהד הפועל באר שבע, אבל הגישה שלך מהרגע הראשון הייתה ביקורתית כלפי הקהל שלנו בנוגע לשירים וזה המשיך בפוסט שלא משרת שום מטרה (לדעתי) ומביא עצבים לחלק לא מבוטל מהקהל שלנו, זכותך לפתוח אותו, וזה סבבה שאתה אופטימי לטעמי פספסת את המטרה והפוסט הזה הוא ירייה ברגל.

ד. טיפש יכול להיות גם דוקטור להנדסה גרעינית תתפלא, לא דיברתי על שנות לימוד ותארים, נטו אינטילגנציה רגשית ששוב, לדעתי פספסת פה בגדול, יכול להיות שהכוונות טובות.

ה. מתנצל על שימוש במילים לא נאותות אין לי כוונה לזלזל בך פשוט הפוסט הזה באמת עשה לי רע.
א. ברגע שאתה בא ומחלק הוראות איזה פוסטים לפתוח ואיזה פוסטים לא לפתוח ודורש שייבדקו "מי המשתמש הזה שעושה רק נזק" זה באמת מרגיש ככה.

ב.זכותך לא לאהוב את הפוסט ובטח ובטח שזכותך להגיד את זה.. אבל אתה יורד לגופו של בנאדם "מי שכתב את הפוסט הזה יהיר וטיפש"

ג.הגישה שלי לא הייתה ביקורתית מהתחלה,
אני כותב כאן שנים ובסך הכל פעם אחת פספסתי וטעיתי מה שגרם לך "לסמן" אותי כמי שנגד הקהל מה שממש אבל ממש לא נכון ואם היית מכיר אותי אין סיכוי שהיית אומר כזה דבר

ד.שוב, אתה לא מכיר אותי אז איך אתה יכול לקבוע בצורה מפורשת על אינטלגנציה רגשית נמוכה? אולי ההפך הוא הנכון? כבר כתבתי שהפוסט הזה ממש לא מיהירות אלא כדי להחדיר פה אמונה באנשים - עם כל הבלאגן בשבוע האחרון אנחנו עדיין בעמדה נפלאה שלא היינו בה שנים (וזה תקף גם לאחרי המשחק נגד מכבי על כל תוצאה שלא תהיה).

ה. מקבל :)

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מקפיץ 19 הספיקו חח
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

עם סטטיסטיקות לא מתווכחיים.

שלח תגובה