נקודות למחשבה - דרכו של מועדון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
8red

Re: נקודות למחשבה - דרכו של מועדון

שליחה על ידי 8red »

משה, כגודל הציפיות - כך גודל האכזבה.
כמו שרשמתי - לפעמים זה כל כך מתסכל כשהמועדון לא מבין דברים פשוטים שכל אוהד רואה מהשטח.
אולי רצינו וקיווינו וציפינו שהמועדון הזה יעשה שידרוג, שלא לומר קפיצת מדרגה ענקית, בכל הקשור לתחומים שעליהם דיברת - ובעיקר חווית האוהד ותחום השיווק, אבל כנראה שזה גם לוקח זמן.
אני בהחלט מזדהה עם כל מה שרשמת לגבי מה שנוגע לקטע הזה.
מצד שני, אם תבחר כמו דודו, לשבת בצד ורק לקטר - במקום לארגן פגישה עם גורמים רלוונטים במועדון ולהעלות בפניהם את הטענות שהצגת פה בצורה יפה - אתה יודע שכלום לא יקרה.
אם מפריע לך משהו - תעשה מעשה, תפגין, תרעיש , תציק - כי לכתוב הודעות (קצת ארוכות) בפורומים השונים ולחכות שמשהו יקרה בעקבות זאת - זאת בטח לא הדרך להזיז עניינים.
אני מבטיח לנסות לסייע לך בכל פעילות שתיצור אל מול ההנהלה כדי להעביר להם את הרשמים שלנו כאוהדים, הכל כמובן בלי קשר להחלטות המקצועיות של המאמן שמבחינתי זה קו אדום ותחום קדוש שלאיש אסור להפר אותו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

8red כתב:משה, כגודל הציפיות - כך גודל האכזבה.
כמו שרשמתי - לפעמים זה כל כך מתסכל כשהמועדון לא מבין דברים פשוטים שכל אוהד רואה מהשטח.
אולי רצינו וקיווינו וציפינו שהמועדון הזה יעשה שידרוג, שלא לומר קפיצת מדרגה ענקית, בכל הקשור לתחומים שעליהם דיברת - ובעיקר חווית האוהד ותחום השיווק, אבל כנראה שזה גם לוקח זמן.
אני בהחלט מזדהה עם כל מה שרשמת לגבי מה שנוגע לקטע הזה.
מצד שני, אם תבחר כמו דודו, לשבת בצד ורק לקטר - במקום לארגן פגישה עם גורמים רלוונטים במועדון ולהעלות בפניהם את הטענות שהצגת פה בצורה יפה - אתה יודע שכלום לא יקרה.
אם מפריע לך משהו - תעשה מעשה, תפגין, תרעיש , תציק - כי לכתוב הודעות (קצת ארוכות) בפורומים השונים ולחכות שמשהו יקרה בעקבות זאת - זאת בטח לא הדרך להזיז עניינים.
אני מבטיח לנסות לסייע לך בכל פעילות שתיצור אל מול ההנהלה כדי להעביר להם את הרשמים שלנו כאוהדים, הכל כמובן בלי קשר להחלטות המקצועיות של המאמן שמבחינתי זה קו אדום ותחום קדוש שלאיש אסור להפר אותו.
ניר קבלו היקר.
משה אוחיון מכיר היטב את המערכת ואת הבקשות ואת התלונות שאנו מעלים בפניה.
משה אוחיון יודע ש75% מהבקשות אינם תלויים בגורמים הקשורים למועדון.
אלה לעיריית באר שבע ולעומד בראשה.
15% מהבקשות היו תלויות בהתאחדות לכדורגל ולעומד בראשה. כגון שעות המשחקים וימי המשחקים.
שאר הבקשות היו תלויות בהנהלה בשיתוף משטרת ישראל.
משה מונע ע"י עובדות שאין ספק בנכנותם. אבל משה טומן את ראשו בחול כי נכון לעכשיו
נוח לו להתעלם מה מביא לעובדות אלו להתקיים.
היו לי המון שיחות עם משה על נושאים אילו במשך השנה. חלקם הוא קיבל ואת חלקם
הוא לא היה מעוניין לקבל וזו זכותו.אני כנציג הקרייזי רד ושותפיי בחוג נפגשנו מול ההנהלה
והעלנו את הבעיות הקיימות.לחלקם קיבלנו תשובה ולחלקם לא. החלק שבגינו לא קיבלנו תשובה
מספקת היה על פי רוב מחירי הכרטיסים. קצת כעסנו על ההנהלה בעניין אבל עדיין התשובות שקיבלנו
היו אמיתיות.
גם בימים אילו אנו יושבים על המדוכה וחושבים להעלות את בקשתנו מול ההנהלה.
גם אנו צריכים להגיע עם בקשות סבירות. בקשות שהם יוכלו לעמוד בהם מה שכן מסתבר שגם ההנהלה עומדת חסרת אונים מול בקשות שלא תלויות בה אלה בעיריית באר שבע.
משה מבחנתי שומר בשער דואג שאנו לא נרדם. אבל משה בשביל להיות רלוונטי שיש פעילות אתה צריך להיות שותף לה. וזה אף פעם לא קורה מתי שנוח לך אז באו ננסה להיות יותר מעשיים ופחות
הוגה דעות.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב: אבל אני לא חושב ש95% מהדברים שלי הם דברי ביקורת שלילים. אני חושב שאת הביקורת השלילית הרבה יותר קל לזכור, כי כאשר מועברת ביקורת חיובית (כמו למשל הדברים שנרשמו בעניין של הבובה המתנפחת עם הציור של גלעד שליט, או ההתרמה לנער ממחלקת הנוער) היא לא זוכה לתגובות מהצד השני, לא מתפתח דיון חריף, ולכן הביקורת החיובית נשכחת. לעומת זאת כאשר מועברת ביקורת אחרת, על ההתנהלות כשבא הרבה קהל, על גיא לוי, על דברים אחרים, הדיון שמתעורר גורם לדברים להישמר בזיכרון. זו דעתי לפחות.
א. באמת שאין לי זמן או חשק להיכנס איתך לכל נקודה ונקודה אבל נעזוב את זה...
ב. לגבי הביקורת:
הטופיק על הכדור הפורח:
https://209.85.129.132/search?q=cache:r ... =firefox-a" onclick="window.open(this.href);return false;
הטופיק על הניתוח של מ':
viewtopic.php?f=2&t=2336" onclick="window.open(this.href);return false;

אין שם מילה אחת שלך. אז אולי זרקת מילה חיובית במקום אחר (אולי בשושו, אולי בפורום אחר) אבל פה הרושם שמתקבל (ובצדק) שאתה יודע רק לבקר.
מעניין שמילה טובה אולי תזרוק איפשהו בצד במקרה וביקורת שלילית תדע להשמיע בכל מקום אפשרי...

ג. אם הביקורת החיובית שלך מסתכמת בכך שאתה קונה מנוי ומעודד אז נחתום כאן את הדיון. אני לתומי חשבתי שזה תפקידו של אוהד, אבל מה אני מבין...

* ועדיין, בזבזת 350 מילים או כמה שזה לא יהיה אבל הכל מסתכם במילים. מהי בדיוק אותה דרך? תסביר שנחכים. מה אומר גיבוב השטויות הבא: "בלי אופיר, אנחנו סתם עוד קבוצה בליגת העל". כי עכשיו אנחנו מיוחדים...? כי??
אגב, אם הנושא כל כך מהותי מבחינתך (מבלי להיכנס כרגע לנכונותו) - טיפ להבא, נסה לצמצם כדי להביאו לדיון רחב יותר. כותב איכותי לאו דווקא כותב באריכות, תמציתית ולעניין.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מישל,
תסלח לי ידידי, אבל בשביל שיווק משחקים כמו שצריך ובשביל למנוע אסונות כמו אלו שהיו יכולים לקרות במשחקים נגד כפ"ס ונגד רמה"ש לא צריך שום אישור מהמשטרה \ מהעירייה.
כשיש ביקורת - חשוב שהיא תאמר גם כלפי המערכת ולא רק כלפי הדרג המקצועי, כי עם כל הכבוד לטענות כלפי המאמן למשל בנושא שיתוף הצעירים, זה היה מתבטל לעומת פגיעה קשה או אפילו מוות של אחד מהאוהדים שנידחקו למגרש באותו יום. ועוד לא ראינו ממש הפקת לקחים. אני מקווה שלא מחכים (כרגיל במחוזותינו) שיקרה האסון כדי למנוע אותו.
ואני חושב שגם אתה מסכים עם זה שהשיווק היה פשוט פספוס אחד גדול, שלא לומר ביזיון ענק - אבל עושה רושם שבמערכת זה לא אכפת לאף אחד, יותר מזה אפילו נתנו לאחראי פרס לנסוע עם הקבוצה לחו"ל.
מה זה משדר כלפי האוהדים?
תאמין לי שאישית הייתי מעריך את הקבוצה יותר אם היו נותנים לך או לאחד מהאוהדים שבאמת משקיעים את מרצם וזמנם וכספם בשיווק ובארגון תצוגות עידוד לנסוע איתם...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הסניגור האדום כתב: ניר קבלו היקר.
משה אוחיון מכיר היטב את המערכת ואת הבקשות ואת התלונות שאנו מעלים בפניה.
משה אוחיון יודע ש75% מהבקשות אינם תלויים בגורמים הקשורים למועדון.
אלה לעיריית באר שבע ולעומד בראשה.
15% מהבקשות היו תלויות בהתאחדות לכדורגל ולעומד בראשה. כגון שעות המשחקים וימי המשחקים.
שאר הבקשות היו תלויות בהנהלה בשיתוף משטרת ישראל.
משה מונע ע"י עובדות שאין ספק בנכנותם. אבל משה טומן את ראשו בחול כי נכון לעכשיו
נוח לו להתעלם מה מביא לעובדות אלו להתקיים.
היו לי המון שיחות עם משה על נושאים אילו במשך השנה. חלקם הוא קיבל ואת חלקם
הוא לא היה מעוניין לקבל וזו זכותו.אני כנציג הקרייזי רד ושותפיי בחוג נפגשנו מול ההנהלה
והעלנו את הבעיות הקיימות.לחלקם קיבלנו תשובה ולחלקם לא. החלק שבגינו לא קיבלנו תשובה
מספקת היה על פי רוב מחירי הכרטיסים. קצת כעסנו על ההנהלה בעניין אבל עדיין התשובות שקיבלנו
היו אמיתיות.
גם בימים אילו אנו יושבים על המדוכה וחושבים להעלות את בקשתנו מול ההנהלה.
גם אנו צריכים להגיע עם בקשות סבירות. בקשות שהם יוכלו לעמוד בהם מה שכן מסתבר שגם ההנהלה עומדת חסרת אונים מול בקשות שלא תלויות בה אלה בעיריית באר שבע.
משה מבחנתי שומר בשער דואג שאנו לא נרדם. אבל משה בשביל להיות רלוונטי שיש פעילות אתה צריך להיות שותף לה. וזה אף פעם לא קורה מתי שנוח לך אז באו ננסה להיות יותר מעשיים ופחות
הוגה דעות.
1. יתכן שמשה אוחיון חושב שהטענות שמועלות על ידי הגורמים השונים לא מספיקות או שלעיתים קרובות מידי העובדה שא' או ב' מקורבים למועדון גורמים למועדון למרוח אותם ולא' או ב' לוותר בקלות מידי. משה אוחיון חושב שאם הסיפור של כבדה היה מתפוצץ ומגיע לתקשורת, אולי הטקס היה נעשה במגרש ולא בחדרי ההלבשה עם דרישה לצאת ולעשות אותו ברחוב.
משה אוחיון מאמין בביקורת חיצונית.
2. משה אוחיון עובר על ההודעה שלו, ורואה שלמעט סעיף 1.ד, שקשור לשיפוצים באיצטדיון, כל יתר הסעיפים תלוים בהנהלת הקבוצה. משה אוחיון לא מבקר את ההנהלה (בפעם האלף) אלא מציע רעיונות שראה במספיק מגרשים (גם מחוץ לישראל) וחושב שיכולים לשדרג את המועדון ולהעצים את החוויה.
3. משה אוחיון את רוב הדברים שמע מהקהל. את החלק בנוגע למכרז על המזנון קרא באחד מהטופיקים שנפתחו כאן על ידי אחד המשתמשים, את החלק בקשר למכירת אביזרים רשמים של המועדון באיצטדיון במקום הסוחרים שנמצאים שם היום שמע מאליק, את נושא ההסעות מהמרכז שמע מהמאירי, את נושא ההגברה באיצטדיון שמע מחבר שהתלווה אליו באחד מהמשחקים, ואת נושא האסון שכמעט קרה במשחקי העלייה שמע מאבא שלו וחבריו שהגיעו ונגעלו מהתופעה.
4. משה אוחיון מעריך מאוד את מישל בשני והקרייזי רד, אבל הוא חושב (כמו שציין ניר) שיש נושאים רבים שצריכים לעלות כתוצאה מדיון ציבורי ולא רק מדרישות של גוף כזה או אחר.
5. משה אוחיון מרים את הכפפה שמישל הניח לפניו ומבקש לנסח ביחד עם כל אדם שירצה סוג של מסמך שיועבר להנהלת הקבוצה ולכלי התקשורת, בנוסף לפגישה עם גורמים אלה, כדי להבטיח שהדברים לא ישארו רק כאן.
6. משה אוחיון מבטיח שזאת הפעם האחרונה שהוא מגיב בצורה שמתייחסת לעצמו בגוף שלישי, אבל הדבר היה מתבקש לאור הצורה שבה מישל בשני כתב את הודעתו.

אליק:
א. לא מתכוון להתחיל להיכנס איתך לויכוחים קטנונים של מתי העברתי ביקורת חיובית ומתי שלילית. אני חושב שמי שמכיר אותי (ואתה נכנס לקטגוריה הזאת) יודע שאני יודע מתי לבקר כשצריך ומתי לתמוך כשצריך. עבורי, גם העובדה שכל שבוע ניצבתי במגרש נגד המקללים למינהם, לפעמים לבדי (כמו במקרה של אותו אדם שנהם לעבר כבדה), ושלפעמים ניסתי להמשיך ולעודד גם כשכולם מסביבי שותקים ואני הופך למטרה עבור מקללים כאלה ואחרים, גם מלמדת על תמיכתי בקבוצה. התמיכה שלי בקבוצה היא גם שבעוד אנשים כאלו ואחרים בחרו את המשחקים ללכת אליהם, מתוך נוחות או אופציות אחרות, וזכותם כך. אני תמיד נסעתי לכל חור אפשרי, פעמים רבות מהפחד להשאיר את השטח לאותם מקללים.
ב. אם שופטים אותי במבחן של פורום הקרייזי רד לבד, יתכן שאני נופל להגדרה של מבקר סידרתי. כפי שאתם טוענים. אבל יתכן אולי, שהעובדה שאתה ואחרים מתעלמים מהאדם שאתם מכירים מחוץ לפורום, נותן הסמכה לאותם אנשים שנחשפים אלי רק כאן, לתייג אותי. יתכן גם שבעקבות העובדה שמנהלי הפורום בוחרים להבליג כלפי סתימת הפיות שמתנהלת כאן לאחרונה במקרים של ביקורת כזאת או אחרת, אף מקצינה את הנושא ומבליטה אותי, במיוחד כי אני לא סופר את אותה סתימת פיות. יתכן גם שבגלל שאני אומר את דעתי גם כשאני בדעת מיעוט, או גם כשהדעה שלי היא הדעה של אנשים שנחשבים למאוסים בפורום הזה, הדמות שלי בולטת יותר מאחרים, במיוחד בנושאים שנוים במחלוקת.
ג. יתכן שהנושא נכתב בצורה ארוכה מידי, למרות שמבחינת התגובות שהוא מפיק עד כה לדעתי הוא עומד בחלק מיעדיו.
ד. לטעמי הפועל באר שבע היא קבוצה מיוחדת. האזור שבו אנו נמצאים, הבלעדיות שלנו באיזור, ובעיקר הפונטציאל שלנו, הופך אותנו לקבוצה יוצאת דופן.
במה אנחנו מיוחדים? בעובדה שכל שחקן שידרוש מקבוצה בצפון או המרכז 100 אלף כדי להגיע לקבוצה, ידרוש מאיתנו לפחות 130 אלף כדי להגיע.
בעובדה שבעוד הדימוי של שאר הקבוצות בליגה הראשונה הוא לפחות סביר, הדימוי אצלנו (ראו ערך הראיון עם קאלה) הוא מקום פרימטיבי שלא ראוי להגיע אליו (מזכיר לכולם גם את הביטוי של אריק בנאדו כשירדנו ליגה).
בעקבות הייחודיות שלנו, פיתחנו מנגנונים מסוימים לאורך השנים. הקהל הבאר שבעי, בניגוד למקבילים האחרים, מגיע בכמויות גם למשחקים בליגה שנייה, מגיע תמיד כשצריך אותו. התלות בשחקני בית, הוא לטעמי גדול יותר ומרכזי יותר ממקומות אחרים. וכן, גם הראייה שלנו, הדרך שעלינו לללכת בה, היא שונה.
לטעמי, בגלל כל הסיבות הנ"ל, היינו חייבים לשמור על שחקן כמו אופיר חיים שהביא לכאן דברים שאין כרגע בקבוצה (מנהיגות, ווינריות) לא לדבר על העובדה שהוא התחבר למקום והאנשים כאן התחברו אליו. אני בכוונה לא רוצה להיכנס שוב לסיפור אופיר חיים, אלא לציין שבגלל כל הסיבות למעלה להפועל באר שבע חייבת להיות דרך שתוליך אותה, תבנית מסוימת. אנחנו לא הפועל רעננה ורמת השרון, אנחנו לא הכח עמידר רמת גן ומכבי פתח תקווה, אנחנו אפילו לא מכבי נתניה או הפועל פתח תקווה. אנחנו הרבה יותר מכך. הפונטציאל שלנו גדול יותר ולכן לטעמי הראייה שלנו חייבת להיות רחוקה יותר ועם כוונות גדולות יותר ומקצועיות גדולה יותר.

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

משה היקר האם היתכן שאתה כותב לכול הנשאים וראשי ממשלה את הנאום?
כי הם חופרים וכותבים מגילות בדיוק כמוך!!

שלח תגובה