אשתו פחדה בעיקר מהמצב הביטחוני בארץ שזה די אבסורד כי המצב בבלגיה בפרט ובאירופה בכלל בזמן האחרון לא פחות גרוע מבחינה ביטחונית מבארץ..Noam98 כתב: אישתו לא הסכימה לעבור לישראל, לאמריקה כן, כנראה שגם לבלגיה
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה מכל הלב
אשתו פחדה בעיקר מהמצב הביטחוני בארץ שזה די אבסורד כי המצב בבלגיה בפרט ובאירופה בכלל בזמן האחרון לא פחות גרוע מבחינה ביטחונית מבארץ..Noam98 כתב: אישתו לא הסכימה לעבור לישראל, לאמריקה כן, כנראה שגם לבלגיה
זה נכון, אבל אלה כבר דברים שאין לנו מה להתעסק איתם. זאת סטיגמה שאנשים לא ישתחררו ממנה לעולם.yanivnew91 כתב: אשתו פחדה בעיקר מהמצב הביטחוני בארץ שזה די אבסורד כי המצב בבלגיה בפרט ובאירופה בכלל בזמן האחרון לא פחות גרוע מבחינה ביטחונית מבארץ..
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה מכל הלב
Noam98 כתב: זה נכון, אבל אלה כבר דברים שאין לנו מה להתעסק איתם. זאת סטיגמה שאנשים לא ישתחררו ממנה לעולם.
וכמובן שיהיה לו בהצלחה.
שלא ישתמע מהדברים שלי שיש לי טענות אליו או למישהו בסיפור הזה.izguy83 כתב:בחיי שלא מבין אתכם.
מה זו חתומנ קתולית? מה סיבת העזיבה שלו משנה?
היה אחד מעמודי התווך שלנו לאורך תקופה ארוכה. כמו כל דבר טוב, זה נגמר.
רק מראה כמה הצלחנו שלא עוזב לאיזה קבוצת תחתית כאן בישראל.
לא הבנתי מה קצר בזיכרון...MikiRed כתב:הזכרון קצר. כבר בעונה שעברה, כשירד בכושר, ובפתיחת העונה "נרמז" לו שמביאים בלם נוסף שישחק ליד שיר ובעצם ישאיר אותו על הספסל. רק אחרי המשחקים המעולים שלו נעשה ניסיון להשאיר אותו. אני חושב שהוא בלם נהדר עם אופי מדהים והוא עזב בשיא.
חילוף משמרות נבון ונכון.
Totti כתב: לא הבנתי מה קצר בזיכרון...
yossi כתב:90% עליות.
היה מהבולטים בכל עונה. אם זה כבלם ואם זה כקשר אחורי.
אחד הגדולים ללא ספק.
כזר?zivmay כתב:לא נראה לי שהיה אוהד אחד שרצה שיעזוב, גם שהיו לו משחק או שניים גרועים.
הוא נכס לקבוצה, וראינו את זה במשחקים באירופה.
עשינו טעות בעזיבה שלו, במיוחד שזה היה ללא תמורה, שחקן ברמה שלו שווה לא מעט כסף.
לא כל שחקן צריך למכור..zivmay כתב:לא נראה לי שהיה אוהד אחד שרצה שיעזוב, גם שהיו לו משחק או שניים גרועים.
הוא נכס לקבוצה, וראינו את זה במשחקים באירופה.
עשינו טעות בעזיבה שלו, במיוחד שזה היה ללא תמורה, שחקן ברמה שלו שווה לא מעט כסף.