ב"ש ניסתה לרכוש גם את אינברום וקינדה
- ForeverRed
Re: ב"ש ניסתה לרכוש גם את אינברום וקינדה
קינדה שחקן מאוד כישרוני וטכני, אבל הוא רחוק מלהיות שחקן שלם.
יש לו בעיה של פיזיות ועבודה טקטית שנובעת מכך שהוא לא גדל על העמדה שבה הוא משחק היום.
אינברום פוטנציאל מאוד מעניין.
יש לו בעיה של פיזיות ועבודה טקטית שנובעת מכך שהוא לא גדל על העמדה שבה הוא משחק היום.
אינברום פוטנציאל מאוד מעניין.
עזוב אותך, הוא מככב עכשיו באוסטריה וינה, מיליונים לא יוציאו אותו משםdelta7 כתב: קהינדה זה מישהו אחר...(כן, אני יודע שאתה יודע).
לא באיחוד האמירויות?Noam98 כתב: עזוב אותך, הוא מככב עכשיו באוסטריה וינה, מיליונים לא יוציאו אותו משם
https://www.one.co.il/Article/16-17/1,1 ... ml?ref=rss" onclick="window.open(this.href);return false;
אוסטריה וינה זה קאיודה, לא?
מבלבל העסק הזה

זו הייתה בדיחה...delta7 כתב: לא באיחוד האמירויות?
https://www.one.co.il/Article/16-17/1,1 ... ml?ref=rss" onclick="window.open(this.href);return false;
אוסטריה וינה זה קאיודה, לא?
מבלבל העסק הזה
מסתבר שהבסיס שלה היה ממש חזק הא
לגבי החלק הראשון (6 קבוצות וכו׳) עירוני אשדוד והםועל אשדוד ממלאות את היא׳ באופן די קבוע (בליגה ב אם אני זוכרת נכון), בטח בדרבי. מעדיפה את שתי הקבוצות האלה על מ.ס בכל יום.אלדר כתב:
אז נעשה ליגה של נוקאאוט עם 6 קבוצות ליגה... חצי ליגה ללא קהל.
לא זורמים לליגה שלנו אנשי עסקים מכובדים לצערנו.
כדורגל הוא לא עסק רגיל, ולא כולם רוצים לתרום כספים לאנשים הפכפכים כמו אוהדי כדורגל.
האמירה שלי אולי מסוכנת כי היא משקפת את המציאות המסוכנת שהכדורגל שלנו חיי בה. ורק מי שעיוור אולי פקחתי את עיניו.
אין אנשים עם כסף שרוצים לבוא אז אנחנו תקועים עם קומבינטורים.
כשיגיעו עוד 3 משקיעים רציניים לפחות לליגה נוכל לוותר על ג'קי כאילו לא היה.. כרגע זו המציאות וג'קי מורשע ככל שיהיה כדורגל הוא מבין, וגם מטפח ילדים כישרוניים. הוא גם הוציא הרבה ילדים ממעגל העוני מסיפורים שאני מכיר ממקורות קרובים. אי אפשר רק להסתכל על התאוות בצע שלו כשהריץ מניות.
שלא לדבר על עוד קבוצות שאינן כרגע בליגת העל ומביאות כמות קבל יפה - קטמון, הפועל פ״ת, מכבי נתניה (ולהבנתי גם נורדיה והפועל רובי שפירא)...
לגבי הסיפור על הבעלים העבריין - זה לא ראוי שיש בעלים עבריין, גם אם זה קיים במקומות אחרים בעולם.
לגבי השחקנים - ככל שהאיש הוא כרגע מנהל קבוצת כדורגל (אגב, זו לא קבוצה של עיריית אשדוד?), עושים איתו עסקים. אין שאלה בכלל...
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
וקהל זו ערובה להצלחה?crazyred כתב: לגבי החלק הראשון (6 קבוצות וכו׳) עירוני אשדוד והםועל אשדוד ממלאות את היא׳ באופן די קבוע (בליגה ב אם אני זוכרת נכון), בטח בדרבי. מעדיפה את שתי הקבוצות האלה על מ.ס בכל יום.
שלא לדבר על עוד קבוצות שאינן כרגע בליגת העל ומביאות כמות קבל יפה - קטמון, הפועל פ״ת, מכבי נתניה (ולהבנתי גם נורדיה והפועל רובי שפירא)...
לגבי הסיפור על הבעלים העבריין - זה לא ראוי שיש בעלים עבריין, גם אם זה קיים במקומות אחרים בעולם.
לגבי השחקנים - ככל שהאיש הוא כרגע מנהל קבוצת כדורגל (אגב, זו לא קבוצה של עיריית אשדוד?), עושים איתו עסקים. אין שאלה בכלל...
הפועל פתח תקווה ונתניה התרסקו(!) כי לא בא משקיע שלקח אותם. אז כפיים לקבוצות האלו שיש קהל, למישהו אכפת מהם באמת? (בעלי ההון)
אם אלונה לא היתה מגיע, למישהו היה מפריע שנגיע לליגה ב׳?
מה הינו עושים עם כל כמות הקהל הזו ללא משקיע? כלום.
אם הפועל תל אביב לא היתה כזו גדולה ועצמתית היא היתה קורסת מזמן יותר מנתניה ופת. מזלם שיש להם המון אוהדים עם כסף.
אז במקום להיות צדיקים ולדבר על מורשע או לא, שיתעסקו קודם כל איך גורמים לקבוצות כאן לא לקרוס.
כל עוד ג'קי לא מכר משחק/קנה שופטים/חיבל בתוצאות ולא פגע בטוהר המשחק מבחינתי הוא נקי.
כאוהד כדורגל ממוצע לא מעניין אותי שהוא הריץ מניות.
מנגנון שנותן לקהל חלק מבעלות המועדון.אלדר כתב:
אז במקום להיות צדיקים ולדבר על מורשע או לא, שיתעסקו קודם כל איך גורמים לקבוצות כאן לא לקרוס.
ואז, במקרה ואין משקיע, קבוצות שלא צריכות לקרוס (עם קהל) ישרדו, וקבוצה כמו מ.ס אשדוד תתפרק. ולאף אחד לא יהיה אכפת.
ואל תדאג, מכבי נתניה והפועל פ"ת לא ייעלמו. ליותר מדי אנשים במדינה אכפת מהמועדונים האלה.
מ.ס אשדוד אחרי ג׳קי בן-זקן יכול מאוד להיות שתתפרק. ואף אחד לא יהיה שם להציל אותה.
כמו שאמרו מעליי - יש מנגנונים כאלה. בין אם לפי השיטה הגרמנית או מה שקורה בהפועל קטמון, הפועל ת"א כדורסל והדוגמא הקלאסית - ברצלונה.אלדר כתב: וקהל זו ערובה להצלחה?
הפועל פתח תקווה ונתניה התרסקו(!) כי לא בא משקיע שלקח אותם. אז כפיים לקבוצות האלו שיש קהל, למישהו אכפת מהם באמת? (בעלי ההון)
אם אלונה לא היתה מגיע, למישהו היה מפריע שנגיע לליגה ב׳?
מה הינו עושים עם כל כמות הקהל הזו ללא משקיע? כלום.
אם הפועל תל אביב לא היתה כזו גדולה ועצמתית היא היתה קורסת מזמן יותר מנתניה ופת. מזלם שיש להם המון אוהדים עם כסף.
כל עוד ג'קי לא מכר משחק/קנה שופטים/חיבל בתוצאות ולא פגע בטוהר המשחק מבחינתי הוא נקי.
כאוהד כדורגל ממוצע לא מעניין אותי שהוא הריץ מניות.
אני חושבת שזה לא ראוי חינוכית-מוסרית וואט אור שיהיה כאן בעלים שהורשע בפלילים. הרצת מניות או תקיפה, זה באמת לא משנה לי.
כמו שאמרתי - יש מגנונים להשאיר את הקבוצות בחיים. מה גם שהקבוצות האלה קמות כל הזמן, אפילו מכבי יפו שהתפרקה קמה לתחיה לאחרונה. אתה רואה את מ.ס אשדוד קמה לתחיה אם יום אחד תתפרק? ואם ב"ש היית יורדת לליגה ב' האוהדים שלנו היו מקימים אותה מעפר. לא יודעת אם היינו מגיעים בכלל לליגת העל (בטח שלא חווים את ההצלחה שאנו חווים בשנים האחרונות עם אלונה) אבל הקבוצה לא הייתה נעלמת.
ושוב אחזור על השורה התחתונה - הוא לא צריך להיות בעלים אבל אין לגורמים הרלוונטיים שיניים וכל עוד הוא בעלים - זה לא צריך להפריע לנו לעשות איתו עסקים.
מעדיפה פי אלף נתניה עם תקציב נמוך מאשדוד עם תקציב גבוה. קהל אינו ערובה להצלחה אבל היעדר קהל הוא אחד מהדברים הרעים והדוחים בכדורגל שלנו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
בשביל למנוע תופעות כאלה צריך לקבוע קריטריונים מאוד ברורים למועדונים שרוצים לשחק בליגה הראשונה. והאמת? אני לא רואה סיבה להמשיך במתכונת הנוכחית של 14 קבוצות. 12 מספיק
אין באמת מנגנון להשאיר קבוצה בחיים.crazyred כתב:
כמו שאמרו מעליי - יש מנגנונים כאלה. בין אם לפי השיטה הגרמנית או מה שקורה בהפועל קטמון, הפועל ת"א כדורסל והדוגמא הקלאסית - ברצלונה.
אני חושבת שזה לא ראוי חינוכית-מוסרית וואט אור שיהיה כאן בעלים שהורשע בפלילים. הרצת מניות או תקיפה, זה באמת לא משנה לי.
כמו שאמרתי - יש מגנונים להשאיר את הקבוצות בחיים. מה גם שהקבוצות האלה קמות כל הזמן, אפילו מכבי יפו שהתפרקה קמה לתחיה לאחרונה. אתה רואה את מ.ס אשדוד קמה לתחיה אם יום אחד תתפרק? ואם ב"ש היית יורדת לליגה ב' האוהדים שלנו היו מקימים אותה מעפר. לא יודעת אם היינו מגיעים בכלל לליגת העל (בטח שלא חווים את ההצלחה שאנו חווים בשנים האחרונות עם אלונה) אבל הקבוצה לא הייתה נעלמת.
ושוב אחזור על השורה התחתונה - הוא לא צריך להיות בעלים אבל אין לגורמים הרלוונטיים שיניים וכל עוד הוא בעלים - זה לא צריך להפריע לנו לעשות איתו עסקים.
מעדיפה פי אלף נתניה עם תקציב נמוך מאשדוד עם תקציב גבוה. קהל אינו ערובה להצלחה אבל היעדר קהל הוא אחד מהדברים הרעים והדוחים בכדורגל שלנו.
קבוצות אוהדים הם אחד הדברים היפים ביותר שקמו בשנים האחרונות.
אני לא יודע איך קטמון ישרדו בליגת העל ללא חובות ולהעמיד תקציב כל שנה מתורמים.
המצב הזה, אבסורד ופוגע בכדורגל שלנו יום יום.
אין בקרה תקציבית אמיתית. רק משרה לג׳ובים.
שחקנים לא מקבלים משכורות בזמן, אין כאן מקצוענות ומועדונים חיים מהיד לפה.
בעולם מתוקן הפועל תל אביב היתה מחויבת לעבור סוג של החיאה, הם נשארים עם הראש מעל המים בעיקר בגלל קומבינות במסגרת החוק וגם הם הולכים ממש על הגבול. (שזה גם לא תקין)
חייב קודם כל למצוא משקיעים למועדונים ורק אחר כך בלהתעסק בחולירות שגונבים. אי אפשר לבוא ממקום נחות ולדרוש את הראש של אנשים שמשקיעים בכדורגל. זה גזר דין מוות.
עוד לא הבנת שאותם חולירות גנבים הם הם הסיבה לקריסה של המועדונים המדוברים?אלדר כתב:
אין באמת מנגנון להשאיר קבוצה בחיים.
קבוצות אוהדים הם אחד הדברים היפים ביותר שקמו בשנים האחרונות.
אני לא יודע איך קטמון ישרדו בליגת העל ללא חובות ולהעמיד תקציב כל שנה מתורמים.
המצב הזה, אבסורד ופוגע בכדורגל שלנו יום יום.
אין בקרה תקציבית אמיתית. רק משרה לג׳ובים.
שחקנים לא מקבלים משכורות בזמן, אין כאן מקצוענות ומועדונים חיים מהיד לפה.
בעולם מתוקן הפועל תל אביב היתה מחויבת לעבור סוג של החיאה, הם נשארים עם הראש מעל המים בעיקר בגלל קומבינות במסגרת החוק וגם הם הולכים ממש על הגבול. (שזה גם לא תקין)
חייב קודם כל למצוא משקיעים למועדונים ורק אחר כך בלהתעסק בחולירות שגונבים. אי אפשר לבוא ממקום נחות ולדרוש את הראש של אנשים שמשקיעים בכדורגל. זה גזר דין מוות.
ביצה או התרנגולת אחי.bs war כתב:
עוד לא הבנת שאותם חולירות גנבים הם הם הסיבה לקריסה של המועדונים המדוברים?
כשאלונה רצתה לרכוש את ב״ש כולם ניסו להרחיק אותה מזה כמו מאש. מה היה קורה אם היתה מקשיבה?
לא לכולם יש את האומץ הזה להחשף.
במיוחד לא בעולם הפכפך כמו כדורגל