אני חושב שלא הבנת את מה שהתכוונתי אליו.
באמת שלא אכפת לי מה כל אחד ממכם מרגיש כלפי ערבים, רק אל תביאו את זה למגרש.
שבנייני עשה תנועות מגונות כלפינו גם שלא עשינו לו כלום גם אני כמעט ונכנסתי ליציע להכיר לו מקרוב את הסולייה של הנעל שלי, אבל לנהום לשחקן זה ממש לא במקום ואפילו אם זה לא נגד צבע עורו, זה מה שמשתמע מזה ולכן גם ספגנו עונש על קריאות גזעניות למרות שלא היה קשר בין הקריאות לצבע עורו של בנייני.
אתם יכולים לשנוא את הערבים אבל תשמרו את זה לעצמכם, המועדון לא צריך לסבול בגלל זה.
say no to racism-תגידו לא לגזענות
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: say no to racism-תגידו לא לגזענות
נאור...המשפט "הגזענות כלפי ערבים היא חלק מהמציאות היומיומית שלנו" בא בעקבות המלחמות שעברנו כמדינת ישראל נגד הערבים לאורך כל ההיסטוריה...ועד לא מזמן חווינו את זה על בשרנו.
מה השתנה מאז? אני בטוח שאז כולם היו עם שנאה גדולה לערבים...ראינו את זה שהגענו ליציע אחרי המלחמה,שהגענו עם דגלי ישראל ושלטי תמיכה בגלעד...ששרנו שירים נגד הערבים אנשים היו עם אש בעיניים.
ועזוב שניה את הכדורגל...כמעט לכל תחום הגזענות הזאת הגיעה...
אני אישית לא שונא ערבים באופן כללי אבל לא מוכן לקבל את זה שקבוצה כמו סכנין,שכן תומכת במגזר הקיצוני ביותר...ואפילו ראש העיר שעד לא מזמן היה הבעלים של הקבוצה בריאיון בזמן המלחמה תמך בחמאס...תבוא לוסרמיל ואני יגיד לא לגזענות,לא יכול.
ואני אישית לא זוכר את עצמי מקלל שחקן שחום או יוזם שיר גזעני...אבל אם אני ישמע קללה כזאת או אחרת וגם שירים כאלה או אחרים,מבחינתי זה עובר על סדר היום.
מה השתנה מאז? אני בטוח שאז כולם היו עם שנאה גדולה לערבים...ראינו את זה שהגענו ליציע אחרי המלחמה,שהגענו עם דגלי ישראל ושלטי תמיכה בגלעד...ששרנו שירים נגד הערבים אנשים היו עם אש בעיניים.
ועזוב שניה את הכדורגל...כמעט לכל תחום הגזענות הזאת הגיעה...
אני אישית לא שונא ערבים באופן כללי אבל לא מוכן לקבל את זה שקבוצה כמו סכנין,שכן תומכת במגזר הקיצוני ביותר...ואפילו ראש העיר שעד לא מזמן היה הבעלים של הקבוצה בריאיון בזמן המלחמה תמך בחמאס...תבוא לוסרמיל ואני יגיד לא לגזענות,לא יכול.
ואני אישית לא זוכר את עצמי מקלל שחקן שחום או יוזם שיר גזעני...אבל אם אני ישמע קללה כזאת או אחרת וגם שירים כאלה או אחרים,מבחינתי זה עובר על סדר היום.
The Camels 05' Never Gives Up
גזענות זה גועל נפש אבל שלא נשקר את עצמנו - הרבה יותר נוח לנו לנהום לעבר שחקן שחום עור שמתגרה
בקהל שלנו מאשר לעבר שחקן עם גוון עור לבן.
צריך להפסיק ולמגר את התופעה הזאת במספר דרכים :
א. הרחקת אוהדים שיתפסו נוהמים לעבר שחקן שחור של היריבה
ב. הגברת המודעות בקרב האוהדים בכל הקשור לנושא הגזענות והעונשים הכרוכים בזה להם עצמם ולקבוצה
ג. להעניש בחומרה כל שחקן (ללא יוצא מן הכלל) שמתגרה בקהל היריבה בצורה בוטה,ללא קשר לגוון העור
שלו
ד. להבין שבסופו של דבר כולנו בני אדם וזה שבן אדם נולד עם גוון עור כהה מאיתנו לא עושה אותו לנחות
ואותנו לעליונים.
צריך לתת דוגמא חיובית לכל הקהלים הגזעניים במדינת ישראל,אנחנו צריכים להיות "אור לגויים",דווקא בגלל
שאנחנו אוהדים קבוצה שמייצגת עיר כל כך הטרוגנית ורבת תרבויות/עדות/דתות/גזעים

בקהל שלנו מאשר לעבר שחקן עם גוון עור לבן.
צריך להפסיק ולמגר את התופעה הזאת במספר דרכים :
א. הרחקת אוהדים שיתפסו נוהמים לעבר שחקן שחור של היריבה
ב. הגברת המודעות בקרב האוהדים בכל הקשור לנושא הגזענות והעונשים הכרוכים בזה להם עצמם ולקבוצה
ג. להעניש בחומרה כל שחקן (ללא יוצא מן הכלל) שמתגרה בקהל היריבה בצורה בוטה,ללא קשר לגוון העור
שלו
ד. להבין שבסופו של דבר כולנו בני אדם וזה שבן אדם נולד עם גוון עור כהה מאיתנו לא עושה אותו לנחות
ואותנו לעליונים.
צריך לתת דוגמא חיובית לכל הקהלים הגזעניים במדינת ישראל,אנחנו צריכים להיות "אור לגויים",דווקא בגלל
שאנחנו אוהדים קבוצה שמייצגת עיר כל כך הטרוגנית ורבת תרבויות/עדות/דתות/גזעים

say no to racism-תגידו לא לגזענות
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
מילים כדורבנות.
המסר הזה צריך להיכנס לתודעה גם מחוץ למגרשי הכדורגל. ובאמת, כשאני חושב על זה, הולך ומתפתח לו מספר לא קטן של שחורים בקבוצתנו.
המסר הזה צריך להיכנס לתודעה גם מחוץ למגרשי הכדורגל. ובאמת, כשאני חושב על זה, הולך ומתפתח לו מספר לא קטן של שחורים בקבוצתנו.
חברים
עדכון בנושא הגזענות
פיפ"א חוקקה היום תקנות מחמירותמאוד בנושא הגזענות
כשיהיו קריאות גזעניות השופט יפעל כך :
1)הפסקת המשחק והודעת כרוז בנושא.
2)הפסקת המשחק ל10 דקות
3)הפסקת המשחק.
פיפ"א משדרת נוקשות ותקיפות בנושא הגזענות כפי שצריך להיות.
לא בטוח בכלל שאילו הצעדים שצריכים להינקט אבל הפנמת חשיבות העניין חשובה ביותר.
עדכון בנושא הגזענות
פיפ"א חוקקה היום תקנות מחמירותמאוד בנושא הגזענות
כשיהיו קריאות גזעניות השופט יפעל כך :
1)הפסקת המשחק והודעת כרוז בנושא.
2)הפסקת המשחק ל10 דקות
3)הפסקת המשחק.
פיפ"א משדרת נוקשות ותקיפות בנושא הגזענות כפי שצריך להיות.
לא בטוח בכלל שאילו הצעדים שצריכים להינקט אבל הפנמת חשיבות העניין חשובה ביותר.
[align=center]
GIFSoup[/align]

איך אתם יכולים לחיות בשקט עם איזושהי גזענות. אני מוכנה לקבל את זה שצועקים לשחקן במתגרה בנו (וגם אז, אם הוא שחור למה לעשות הו- הו כשאפשר לעשות סתם בוז, כאילו היה כל שחקן אחר... הרי חסרים שחקנים ששנאנו, ע"ע כפיר אדרי), הרי לפני 70 שנה בדיוק התחילה מלחמת העולם השניה, תראו לאיפה הגזענות הביאה את העולם אז, וממש לא חסרות עוד דוגמאות, שהן קצות פחות קרובות פיזית, אבל הרבה יותר קרובות בשנים- רואנה, כורדים, בצפ"ק. באמת, תתעמקו בזה רגע ותבינו למה זה הכי לא לגיטי להכליל ערבים, יהודים, בדואים, אתיופים (ע"ע דורון ממן) ועוד.
וזה ממש לא קשור לפיפ"א. וזה ממש לא קשור לכדורגל.
גם המשפט לא איכפת לי מה אתה מרגיש כלפי ערבים רק אל תביא את זה למגרש הוא מזעזע.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- clark kent
- יצירת קשר:
ברור שלא אכפת לי מה שהוא מרגיש, מצידי שיתלה תמונה של מוחמד ויזרוק עליה חצים אבל שיעשה את זה בבית שלו, איש איש באמונתו יחיה, אבל שלא יוציא את זה על אחרים או שיגיע למגרש ויגרום לקבוצה נזק.crazyred כתב:איך אתם יכולים לחיות בשקט עם איזושהי גזענות. אני מוכנה לקבל את זה שצועקים לשחקן במתגרה בנו (וגם אז, אם הוא שחור למה לעשות הו- הו כשאפשר לעשות סתם בוז, כאילו היה כל שחקן אחר... הרי חסרים שחקנים ששנאנו, ע"ע כפיר אדרי), הרי לפני 70 שנה בדיוק התחילה מלחמת העולם השניה, תראו לאיפה הגזענות הביאה את העולם אז, וממש לא חסרות עוד דוגמאות, שהן קצות פחות קרובות פיזית, אבל הרבה יותר קרובות בשנים- רואנה, כורדים, בצפ"ק. באמת, תתעמקו בזה רגע ותבינו למה זה הכי לא לגיטי להכליל ערבים, יהודים, בדואים, אתיופים (ע"ע דורון ממן) ועוד.
מסכים איתך ב-100% !crazyred כתב:איך אתם יכולים לחיות בשקט עם איזושהי גזענות. אני מוכנה לקבל את זה שצועקים לשחקן במתגרה בנו (וגם אז, אם הוא שחור למה לעשות הו- הו כשאפשר לעשות סתם בוז, כאילו היה כל שחקן אחר... הרי חסרים שחקנים ששנאנו, ע"ע כפיר אדרי), הרי לפני 70 שנה בדיוק התחילה מלחמת העולם השניה, תראו לאיפה הגזענות הביאה את העולם אז, וממש לא חסרות עוד דוגמאות, שהן קצות פחות קרובות פיזית, אבל הרבה יותר קרובות בשנים- רואנה, כורדים, בצפ"ק. באמת, תתעמקו בזה רגע ותבינו למה זה הכי לא לגיטי להכליל ערבים, יהודים, בדואים, אתיופים (ע"ע דורון ממן) ועוד.
סוף סוף יש פה מישהו עם קצת שכל בראש.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
איש איש באמונתו יחיה? אז שילך ויזרוק על ערבים אבנים, שיחנך את בניו שנאה אבל לא יעשה את זה במקום שפוגע בך? זו לא נראית לך כמו התעלמות מוחלטת?clark kent כתב: ברור שלא אכפת לי מה שהוא מרגיש, מצידי שיתלה תמונה של מוחמד ויזרוק עליה חצים אבל שיעשה את זה בבית שלו, איש איש באמונתו יחיה, אבל שלא יוציא את זה על אחרים או שיגיע למגרש ויגרום לקבוצה נזק.
פשוט, אני באמת מאמינה שהעיניין הוא להפסיק להיות גזענים כלפי כולם. לא להכליל. אגב, הרבה אנשים מאמינים באיסלאם, רק כחצי מוסלמים.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
- clark kent
- יצירת קשר:
בתור מי שהעלה את הדיון הזה, שלא תחשבי שאני בעד שאנשים ישנאו, אלה נהפוך הוא, אני נגד גזענות מכל סוג שהיא, אני רק אומר שזאת זכותו של כל אדם לחשוב מה שהוא רוצה, כל עוד הוא שומר את זה לעצמו.crazyred כתב: איש איש באמונתו יחיה? אז שילך ויזרוק על ערבים אבנים, שיחנך את בניו שנאה אבל לא יעשה את זה במקום שפוגע בך? זו לא נראית לך כמו התעלמות מוחלטת?
פשוט, אני באמת מאמינה שהעיניין הוא להפסיק להיות גזענים כלפי כולם. לא להכליל. אגב, הרבה אנשים מאמינים באיסלאם, רק כחצי מוסלמים.
אני בטוח שלכל אחד מאיתנו יש צדדים כהים באישיות שלו זה חלק מהיותנו אנושיים אבל מה שאני אומר זה שכל אחד ישמור לעצמו את מחשבותיו ודעותיו.
יש כאלה ששונאים הומואים ואומרים שהם חוטאים ויגיעו לגיהנום ויש אחרים שאומרים שהחרדים הם הסרטן של המדינה, לכל אחד יש את דעותיו וזאת זכותו, כל עוד שהוא שומר זאת לעצמו ולא מוציא את זה החוצה כדי לפגוע באחרים.
וכן הערות גזעניות במשחקי כדורגל פוגעים ביקר ביותר לי שזאת הפועל באר-שבע, אוהדיה, שחקניה ומנהליה, ולכן אין מקום לגזענות במגרשי הכדורגל.