הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר
אחלה בן ביטון. המגן הימני הכי טוב בארץ
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אין הבדל? מבחינת טכניקה זה כמו שבתאי מול מליקסון.דר אדום בנשמה כתב: אני חושב שאין הבדל גדול בינו לבין דוידזאדה.
ואגב אתמול קאגלמאכר כמעט עשה לו אייל משומר אבל המזל שגורש הדף הפעם.
הגנתית אופיר עדיף מעט אבל במכלול קורהוט עדיף
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא מסכים.שיש כתב: אין הבדל? מבחינת טכניקה זה כמו שבתאי מול מליקסון.
הגנתית אופיר עדיף מעט אבל במכלול קורהוט עדיף
עדיין לא ראיתי הבדלים כמו שאתה מתאר מבחינת טכניקה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ביטון במגמת שיפור. גם הבטחון שלו במגמת שיפור (יש שיאמרו בטחון יתר, אני לא חושב).
מה שכן, להפתעתי היה לו קשה לעבור במהירות את אל עביד. או שהוא לא מהיר מספיק או שאל עביד מאד מהיר.
מה שכן, להפתעתי היה לו קשה לעבור במהירות את אל עביד. או שהוא לא מהיר מספיק או שאל עביד מאד מהיר.
לדעתי בן ביטון כבר כמה משחקים הכי יציב בקבוצה, הוא חוטף המון כדורים בעזרת קריאת מהלכים של היריב..
הובאן אתמול נראה כאילו לקח משהו לפני המשחק, עלה עם אנרגיות מטורפות
הובאן אתמול נראה כאילו לקח משהו לפני המשחק, עלה עם אנרגיות מטורפות
או קיי, מתי דוידזאדה הגביה כדור כמו שצריך ? או איים על השער בבעיטה?דר אדום בנשמה כתב:לא מסכים.
עדיין לא ראיתי הבדלים כמו שאתה מתאר מבחינת טכניקה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מבחינת הרמות אני לא רואה הבדל כזה גדול אבל מסכים לגביי הבעיטות.שיש כתב: או קיי, מתי דוידזאדה הגביה כדור כמו שצריך ? או איים על השער בבעיטה?
מבחינת בעיטות הוא טוב מדוידזאדה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני מת על אופיר ויש לו המון יתרונות, אבל התקפית קורהוט יותר מגוון, אני יותר רגוע כשהכדור אצלו מאשר הייתי כשהכדור היה אצל אופיר..
בתחילת המחצית השנייה קורהוט עשה מהלך, נראה לי עבר את המגן עם בעזרת נגיעה ראשונה (קשה לראות מהדרומי)והוכשל על סף הרחבה, קשה לי לראות את אופיר עושה מהלך דומה
בתחילת המחצית השנייה קורהוט עשה מהלך, נראה לי עבר את המגן עם בעזרת נגיעה ראשונה (קשה לראות מהדרומי)והוכשל על סף הרחבה, קשה לי לראות את אופיר עושה מהלך דומה