עודף. קוראים לזה עודף.Eelect כתב:מה שהיה הזוי בפנדל של מליקסון זה שהוא כבר עשה הטעיה לאיינוגבה, ראה לאן הוא קופץ ועדיין בעט לפינה השמאלית.
כל פנדל והסיפור שלו. במקרה של מליקסון זה נראה כמו חוסר ביטחון.
מר פנדלוביץ' ישנו?
Re: מר פנדלוביץ' ישנו?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עודף ביטחון זה בעיטה דרדלה לאיזור שהוא רואה בבירור שהשוער קופץ אליו?Totti כתב:עודף. קוראים לזה עודף.
נו טוב.
לא עודף ולא חוסר... חוכמולוג (למרות שבד"כ אני אוהב את ההתחכמויות שלו).
רץ והאט כדי לראות לאן איינוגבה ילך, כשזה לא קרה בלבל את עצמו לגמרי וזה מה שיצא.
בכל מקרה, חייב היה להישרק פנדל חוזר, 8 שחקנים בתוך הרחבה בזמן הבעיטה ואיינוגבה מטר וחצי מחוץ לקו השער...
בכל מקרה, חייב היה להישרק פנדל חוזר, 8 שחקנים בתוך הרחבה בזמן הבעיטה ואיינוגבה מטר וחצי מחוץ לקו השער...
רק אהבה תנצח...
חכמולוג זה עודף.nitsande כתב:לא עודף ולא חוסר... חוכמולוג (למרות שבד"כ אני אוהב את ההתחכמויות שלו).
רק שחקן שבטוח בעצמו ירוץ לקחת את הכדור כמו בוס, ישים על הנקודה ויעשה את התרגיל השטותי הזה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
צריך פשוט לאמן את הפנדליסטים בסוף האימון המסכם.
זה כמו זריקת עונשין בכדורסל, ביטחון שנבנה מאימון ועוד אימון.
נ.ב אני אוהב פנדלים של בלמים, טיל ללא התחכמויות...
זה כמו זריקת עונשין בכדורסל, ביטחון שנבנה מאימון ועוד אימון.
נ.ב אני אוהב פנדלים של בלמים, טיל ללא התחכמויות...
פנדל עלוב של מליקסון. אם אני בכר, משאיר אץ כל השחקנים שעה אחרי האימון ובמהלך כל השעה מתאמנים על פנדלים. למה כל ההתחכמויות ובעיטות הדרדלה העלובות האלה?!
פשוט לשלוח טיל לאחת הפינות!!
ניצול פנדלים עלוב של הקבוצה.
פשוט לשלוח טיל לאחת הפינות!!
ניצול פנדלים עלוב של הקבוצה.
- ForeverRed
לא חושב שזה נובע מעודף ביטחון. לדעתי קרה אחד משני דברים:
או שהוא ראה את איינוגבה זז ולא הספיק לשנות כיוון, או שיותר סביר, לפחות ע"פ השידורים החוזרים, שבזמן העצירה איינוגבה היה עדיין במרכז השער ובשנייה שנותרה עד לבעיטה התחיל לגנוב לכיוון הפינה. בזמן הזה מאור כבר היה עם העיניים לכיוון הכדור ופספס את התרגיל שעשה לו איינוגבה, שכנראה קרא אותו יפה מאוד.
כך או כך, הגיע הזמן שהשחקנים שלנו יפסיקו לנסות להמציא את הגלגל. ההתחכמויות האלה מיותרות.
או שהוא ראה את איינוגבה זז ולא הספיק לשנות כיוון, או שיותר סביר, לפחות ע"פ השידורים החוזרים, שבזמן העצירה איינוגבה היה עדיין במרכז השער ובשנייה שנותרה עד לבעיטה התחיל לגנוב לכיוון הפינה. בזמן הזה מאור כבר היה עם העיניים לכיוון הכדור ופספס את התרגיל שעשה לו איינוגבה, שכנראה קרא אותו יפה מאוד.
כך או כך, הגיע הזמן שהשחקנים שלנו יפסיקו לנסות להמציא את הגלגל. ההתחכמויות האלה מיותרות.