עומרי אפק סיכם בבני יהודה ל 3 שנים
עומרי אפק סיכם בבני יהודה ל 3 שנים
עומרי אפק סיכם בבני יהודה ל 3 שנים. פה שום כלום לא מגיע. מה אני יגיד לכם, העיקר החליפו הנהלה
https://www.one.co.il/Article/140987.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/140987.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: אומרי אפק סיכם בבני יהודה ל 3 שנים
קצת מוזר שאפילו שחקן כמו עומרי אפק לא הצליחו להביא לכאן.
אולי כדאי שיתעוררו קצת שם למעלה.
אולי כדאי שיתעוררו קצת שם למעלה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
את מי זה מעניין שהוא סיכם בבני יהודה למה אתה פותח את זה פה זה לא נושא על באר שבע בכול זאת חבל שהוא לא בא כרגיל כמו כל המועמדים לבאר שבע חייבים להתעורר להחתים שחקנים כי אם נחכה לרגע האחרון נישאר אם כל הזבל.noam1976 כתב:אומרי סיכם בבני יהודה ל 3 שנים פה שום כלום לא מגיע מה אני יגיד לכם העיקר החליפו הנהלה
האמת ? מוזר.
הרי לא ייתכן שבני יהודה מסוגלת לשלם יותר....
או שלא ממש רצינו אותו.
על כול פנים, אני בעד ללכת עד הסוף ובכול הכוח כשרוצים שחקן באמת 10,000 דולר יותר או פחות זה לא מה שאמור לשנות, בסופו של דבר שחקן טוב עם קבלות מכסה את סכום ההשקעה ככה היה במקרה של קדוסי ומליקסון שקיבלו חוזים גבוהים במונחי ליגה לאומית והחזירו כול שקל ועכשיו יש לנו אותם לעוד 4 עונות...
בקיצור, אבי שכטר תתעורר !!
הרי לא ייתכן שבני יהודה מסוגלת לשלם יותר....
או שלא ממש רצינו אותו.
על כול פנים, אני בעד ללכת עד הסוף ובכול הכוח כשרוצים שחקן באמת 10,000 דולר יותר או פחות זה לא מה שאמור לשנות, בסופו של דבר שחקן טוב עם קבלות מכסה את סכום ההשקעה ככה היה במקרה של קדוסי ומליקסון שקיבלו חוזים גבוהים במונחי ליגה לאומית והחזירו כול שקל ועכשיו יש לנו אותם לעוד 4 עונות...
בקיצור, אבי שכטר תתעורר !!
גיל מילים כדורבנות
Re: עומרי אפק סיכם בבני יהודה ל 3 שנים
שי זאת לא קמצנות - זאת פשוט טפשות.
היו יכולים להשקיע יותר סכומים על רכש איכותי ולוותר על שחקני חיזוק בינוניים זרים וישראלים.
היו יכולים להשקיע יותר סכומים על רכש איכותי ולוותר על שחקני חיזוק בינוניים זרים וישראלים.
הפועל אני כבר משתגע
אכן מדהים שאנחנו לא מסוגלים להביא שום "קליבר" ישראלי שלא נדבר על עומרי אפק שהוא שחקן טוב
אבל בשלהי הקריירה. מעבר לדרישות שמופנות להנהלה, זה מאוד מעניין למה שחקנים מוכנים לקבל
25% או 30% פחות ולהישאר במרכז, מה מרתיע אותם מלרדת דרומה. לרוני גפני למשל הוצע חוזה
הרבה יותר טוב ממה שמקבל במכבי ת"א אבל הוא העדיף להישאר במרכז. אני חושב שלא משווקים את
המועדון בצורה נכונה כלפי שחקנים מבחוץ, הרי מבחינת תנאי שכר ומשכורות בזמן, אנחנו מועדון מסודר
מאוד ויכולים להתגאות בכך אבל כנראה שאלו המעלות היחידות.
אבל בשלהי הקריירה. מעבר לדרישות שמופנות להנהלה, זה מאוד מעניין למה שחקנים מוכנים לקבל
25% או 30% פחות ולהישאר במרכז, מה מרתיע אותם מלרדת דרומה. לרוני גפני למשל הוצע חוזה
הרבה יותר טוב ממה שמקבל במכבי ת"א אבל הוא העדיף להישאר במרכז. אני חושב שלא משווקים את
המועדון בצורה נכונה כלפי שחקנים מבחוץ, הרי מבחינת תנאי שכר ומשכורות בזמן, אנחנו מועדון מסודר
מאוד ויכולים להתגאות בכך אבל כנראה שאלו המעלות היחידות.
אריק, קבוצה שלא מסוגלת לשווק את עצמה לקהל אוהדיה - איך אתה מצפה שתשווק את עצמה לשחקנים היותר בכירים בשוק???
הפועל אני כבר משתגע
אתה צודק במיליון אחוז. הבעיה הגדולה היא שלא רואים בקהל כלקוחות/צרכנים ובשחקנים8red כתב:אריק, קבוצה שלא מסוגלת לשווק את עצמה לקהל אוהדיה - איך אתה מצפה שתשווק את עצמה לשחקנים היותר בכירים בשוק???
כעובדים/מועסקים ומכאן זה מתחיל.
לא הבנתי מה הביג-דיל? אז חתם בבני יהודה!
מה שאני לא מבין זה מדוע פותחים טופיק על בני יהודה בפורום הפועל ב"ש?
מה שאני לא מבין זה מדוע פותחים טופיק על בני יהודה בפורום הפועל ב"ש?