איליה יבוריאן.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: איליה יבוריאן.

שליחה על ידי זה שי ! »

yoel711 כתב:[quote="

ן
איזה עסקים יש ליואב כץ בארץ? איזה עסקים יש לאלי טביב בארץ?
גם לרובי שפירא לא היו עסקים בארץ אז כך שהפירסום בתור בעלים לא עזר לעסקיהם.[/quote]

תשמע אתה חתיכת מצחיק יואב כץ אתה אומר ..
חחח הצחקת אותי
יואב כץ מכר כל דבר טוב שהיה בהפועל חיפה כל שחקן טוב שיצא משם הוא עשה עליו כסף לא השקיע בקבוצה כמעט ומשקיע רק את מה שהוא מרוויח מספונסרים טלויזיה כרטסים מנויים ועוד...
יואב כץ הוא כמו אלי זינו ואתה יודע מה אפילו גרוע מכך
הזכרת את רובי שפירא אכן אדם שנתן את כולו להפועל חיפה והשקיע המון אבל בגלל שהוא השקיע וכניראה הפסיד המון הגיע הסוף הטרגי
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
שלומי
Title: שער 2

שליחה על ידי שלומי »

yoel711 כתב:
איזה עסקים יש ליואב כץ בארץ? איזה עסקים יש לאלי טביב בארץ?
גם לרובי שפירא לא היו עסקים בארץ אז כך שהפירסום בתור בעלים לא עזר לעסקיהם.

חחחחחח תאמין לי אני לא יודע אם אתם תמימים או שאתם עושים את עצמכם או נותנים לעצמכם לחיות באשליה שהכל טהור בקבוצה שלנו.

יואב כץ לא יודע מה זה כדורגל בכלל אז למה שמארה"ב הוא יבוא לקנות דווקא את הפועל חיפה למה??

למה אלי טביב שכמו שאתה אומר הפסיד כסף בכפ"ס כבר יצא מכפ"ס ונכנס עוד פעם לעוד מועדון הפעם הפועל ת"א שאתם טוענים ששם מפסידים יותר כסף???

סמל אישי של משתמש
שלומי

שליחה על ידי שלומי »

messiah כתב:
איזה שטויות,אתה באמת חושב שברקת כאן מתוך ברירת מחדל וראייה של עסק?
אם כבר אז אלונה היא היחידה בקבוצה הזו שאני מאמין שנמצאת כאן מכוונות טהורות אמיתיות.
לא פעם ולא פעמיים היא ציינה שמבחינתה הפועל ב"ש זה ספינת הדגל של הנגב והדרום והיא משקיעה
כאן בפרוייקט ארוך טווח למען תושבי הדרום והאיזור כולו.
איזה ראייה של עסק יכולה להיות לגב. ברקת בהפועל ב"ש?

.

מה פתאום אתה צודק אני בטוח שאלונה ברקת ידעה מה זה הפועל ב"ש לפני שבעלה ביקש ממנה לקנות אותנו אחרי שלא הצליחה להם העסקה לקנות את מכבי ת"א.

אל תהיה תמים אתה כן ברירת מחדל, אם לא רוני מאנה ברקת הייתה היו"ר של מכבי ת"א היום, ולהזכירך מאחוריה עומד איש העסקים המצליח אלי ברקת.

היא משקיעה כאן כסף למען תושבי הדרום??? זה מה שאתה חושב??? וגם פה אתה נכלא לשטויות האלה וקנו אותך בזה שתרוץ לשלם 900 שקל למנוי לקבוצה ולאיצטדיון ששווים אולי חצי מזה.

חברים צאו מהסרט.
והפרוייקט הארוך טווח הזה שאתה מדבר עליו שהיא משקיעה בו. זה אך ורק למען פיתוח והרחבת העסקים המשפחתיים גם בדרום תודות לתודעה וההכרה הציבורית שהיא צוברת.

ראה מקרה סילבן שלום לימור לבנת ורוביק דנילוביץ' שהגברת מתחברת אליהם.. בממשלה שלנו זה לא עוזר הקשרים האלה אתה חושב?

סמל אישי של משתמש
שלומי

שליחה על ידי שלומי »

אגב זה בדיוק כמו במקרה של ארקדי גאידמק... הבחור לא מבין בכדורגל בכלל, ונכון גם בבית"ר מפסידים כסף והוא ידע זאת.

בחור מיליארדר עם נתונים עסקיים כמו שלו יודע לאן הוא נכנס...

ומה הייתה השאיפה של ארקדי מבי"ר ירושלים??? נכון להכנס לראשות העיר ומשם לממשלה מה שעוזר לו בעסקים בארץ ובחו"ל, אבל האוהדים של בית"ר בעטו לו בפרצוף ואיפה הוא היום???? יפה מאוד

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

רחוק הלכתה בתיאורית הקונספירציה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא ההיתי אומר שאלונה רוצה להיות ראש עיירית ב"ש אבל בהחלט גם לה מתאיים המקום שהיא נמצאת בו כרגע הרבה מאוד אנשי תיקשרות מסקרים את הקבוצה הקהל אוהב אותה העיר אוהבת אותה ואני לא ממש בטוח שהיא מפסידה כמו שהיא מרוויחה מב"ש
בו נגיד שלה מתאיים להיות פה ולנו מתאיים שהיא תיהיה פה
השנה אלונה איכזבה וגם כל ההנהלה איכזבה גם בקמפיין המנויים גם במחירי הכרטיסים והמנויים גם ברכש שנעשה וגם בתדמית שיצרו לעצמם
ההתיחסות כמו לנרקמנים לא מוסיפה להנהלה נקודות זכות
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

נראה לכם שהיא מוציאה מהכיס שלה +- 5 מיליון ש"ח בשנה בשביל יחסי ציבור? מה אתם חיים בסרט?
ב5 מיליון ש"ח בשנה אפשר לעשות יחסי ציבור הרבה יותר מוצלחים מבהפועל ב"ש תהיו בטוחים, אז קדימה תרדו מהעץ כולכם.
רק אהבה תנצח...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

nitsande כתב:נראה לכם שהיא מוציאה מהכיס שלה +- 5 מיליון ש"ח בשנה בשביל יחסי ציבור? מה אתם חיים בסרט?
ב5 מיליון ש"ח בשנה אפשר לעשות יחסי ציבור הרבה יותר מוצלחים מבהפועל ב"ש תהיו בטוחים, אז קדימה תרדו מהעץ כולכם.

נראה לך שהיא מתעסקת כל היום בקבוצה כל השבוע כל השנה ומוציאה 5 מיליון ש"ח מהכיס בשביל להפסיד בשביל לדעת שזה לא יחזור אליה?

זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

היא מתעסקת בקבוצה הרבה פחות ממה שאתה חושב, וכן היא מוציאה כסף שהיא יודעת בוודאות שלא יחזור אליה.
היא אומרת שהיא עושה את זה למען הקהילה, אני מאמין לה. אבל גם לי ברור שיש איזה אינטרס נסתר. אבל ממש לא בכיוון של מה שאתם מדברים עליו. האינטרס שלה הוא שולי לדעתי "על הדרך"מה שנקרא.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה