קצת סדר בדברים....
קצת סדר בדברים....
שמעתי לפני יומיים את התוכנית ברדיו דרום,דווחו שבבאר שבע לא מחכים ליבוריאן והולכים על החלוץ ג'וזף...
שכונה.
עם מעט הבנה בסיסית ניתן להבין שיבוריאן לא משחק בתפקיד של ג'וזף,יבוריאן לא ממלא עמדת זר ובקיצור אין כול קשר בין השניים.
נהפוך הוא, עזורי רוצה רביעיית חלוצים בסגל,כרגע יש לו שלושה כאשר אחד מהם (פטה מורגנה..) לא מספק את הסחורה.
שחרורו של מורגנה והחתמתם של ג'וזף ויבוריאן והינה לכם חוד קטלני :
ג'וזף,קדוסי,יבוריאן,פדידה.
מלחמה אמיתית על ההרכב, אפשרויות מגוונות וקטלניות, חגיגה לאוהבי הכדורגל ההתקפי.
שכונה.
עם מעט הבנה בסיסית ניתן להבין שיבוריאן לא משחק בתפקיד של ג'וזף,יבוריאן לא ממלא עמדת זר ובקיצור אין כול קשר בין השניים.
נהפוך הוא, עזורי רוצה רביעיית חלוצים בסגל,כרגע יש לו שלושה כאשר אחד מהם (פטה מורגנה..) לא מספק את הסחורה.
שחרורו של מורגנה והחתמתם של ג'וזף ויבוריאן והינה לכם חוד קטלני :
ג'וזף,קדוסי,יבוריאן,פדידה.
מלחמה אמיתית על ההרכב, אפשרויות מגוונות וקטלניות, חגיגה לאוהבי הכדורגל ההתקפי.
Re: קצת סדר בדברים....
אני גם חושב כמוך השאלה עם אלונה מוכנה לפתוח עוד טיפה תכיס ?
אני אומר שלא ..!
מה שכן אני עד עכשיו לא מבין איך לא הביאו את ברק בדש
זה שי !
אני אומר שלא ..!
מה שכן אני עד עכשיו לא מבין איך לא הביאו את ברק בדש
זה שי !

אלונה עוד תפתיע אותך.
תהיה בטוח - בסופו של דבר יהיו 4 חלוצים בסגל אני לא בטוח שאלו הארבעה בדיוק (למעט קדוסי ופדידה).
תהיה בטוח - בסופו של דבר יהיו 4 חלוצים בסגל אני לא בטוח שאלו הארבעה בדיוק (למעט קדוסי ופדידה).
יהיו 4 חלוצים, בקשר ליבוריאן זה לא תלוי רק באלונה, למרות שכבר אמרתי מה אני חשוב על הפח הזה
רק אהבה תנצח...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
שי, לא ניכנס איתך לויכוח הכללי - כבר דיברנו על זה...
אבל:
א. בדש היה סגור כל הזמן באשדוד.
ב. בדש חרא חרא חרא של שחקן.
אבל:
אליק כתב:שי, לא ניכנס איתך לויכוח הכללי - כבר דיברנו על זה...
אבל:
שכחתי שקדוסי בנגורה ופדידה לא חרא חרא חרא של שחקנים...
בינתיים כמו שזה נראה החלוץ הכי קבוע בהרכב שלנו שזה קדוסי לדעתי גם הוא חרא חרא חרא של שחקן עוד יותר מבדש.
קדוסי הצליח להוכיח כמה הבדל יש בין 2 הליגות הראשונות.. 1000000 שערים בליגה לאומית 2 שערים בליגת העל.
לפחות בדש החרא חרא שלך הוא שחקן גדול אגרסיבי עם נוכחות אדירה שסחף קבוצה עלובה על הגב שלו בשנה שעברה ולפי דעתי הרבה יותר טוב וכשרוני מהחרא חרא חרא של קדוסי שלך
והוריד אותם ליגה עם החמצות מטורפות, והפסיד להם את הגביע. איך חרא של שחקן?
וקדוסי חרא? אם ככה גם מליקסון חרא לא? גם הוא לא ממש הצליח בליגת העל...

רק אהבה תנצח...
בואנה כמה שטויות ברק בדש שיחק בקבוצה אפורה ומסריחה כמו הכוח והבקיע הרבה שערים בשבילה הוא היה השחקן הכי מסוכן שלהם
אני רוצה לראות את קדוסי בסגל כמו של הכוח כובש את מה שבדש כבר בשביל הכוח
בדש לא היה סגור מזמן באשדוד רק לפני חודש אולי הוא חתם שם היה אפשר להביא אותו עדין לפה
אני לא מדבר בתור לפתוח איתו אבל בטח בתור מחליף שלישי הוא הרבה יותר טוב מפדידה
פדידה לא מחמיצן? קדוסי לא מחמיצן ? אין מה לעשות כל חלוץ מחמיץ השאלה מי מגיע ליותר מצבים פה נמדדים הגולים גם ברגע שחלוץ יגיע ל10 מצבים הוא יבקיע 2 ברגע שהוא יגיע ל5 אולי הוא יבקיע אחד
זה שי !
אני רוצה לראות את קדוסי בסגל כמו של הכוח כובש את מה שבדש כבר בשביל הכוח
בדש לא היה סגור מזמן באשדוד רק לפני חודש אולי הוא חתם שם היה אפשר להביא אותו עדין לפה
אני לא מדבר בתור לפתוח איתו אבל בטח בתור מחליף שלישי הוא הרבה יותר טוב מפדידה
פדידה לא מחמיצן? קדוסי לא מחמיצן ? אין מה לעשות כל חלוץ מחמיץ השאלה מי מגיע ליותר מצבים פה נמדדים הגולים גם ברגע שחלוץ יגיע ל10 מצבים הוא יבקיע 2 ברגע שהוא יגיע ל5 אולי הוא יבקיע אחד
זה שי !

קודם כל אתהnitsande כתב:והוריד אותם ליגה עם החמצות מטורפות, והפסיד להם את הגביע. איך חרא של שחקן?![]()

ומה אתה מערבב את מליקסון בכלל
עוד מעט תשווה את פדידה בבדש.
בדש נתן שם עונה גדולה.
ואם היו רק 2 עולות אז גם ההחמצות של קדוסי היו משאירות אותך בלאומית אז אל ת**** את השכל.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
קודם כל תרגע גבר.שלומי כתב:
קודם כל אתה![]()
בדש נתן שם עונה גדולה.
ואם היו רק 2 עולות אז גם ההחמצות של קדוסי היו משאירות אותך בלאומית אז אל ת**** את השכל.
שנית כול אם היו 2 עולות השחקנים היו נלחמים יותר ולא כמו שהיה שהם היו בטוחים שהם עלו ושיחקו כדי לסיים תעונה!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא חושב שאפשר לערוך השוואה בין קדוסי לבדש. חושב שהשוני במשחק שלהם גדול למדי.
קדוסי הוא חלוץ המנצל את המהירות שלו, וכמו שכבר הוכח בישראל, שהבלם הבכיר והמצטיין שלה בשנה שעברה היה אריק בנאדו בן ה35 שמעולם לא היה ידוע במהירות שלו, אם אתה חלוץ מהיר, אתה תגיע למצבים, וגם אם אתה צריך לעבוד על הסיומת כמו קדוסי היום או אליניב בזמנו, אתה עדיין תגיע למספיק הזדמנויות כדי לכבוש לא מעט שערים.
בקשר לעונה הקודמת של בדש, לא יודע עד כמה גדול ברק בדש יכול להיות כשהוא כובש רק 8 שערים בשנה, לטעמי מעט מאוד לחלוץ בקבוצה כמו הכח שמשחקים עליו ומקבל המון כדורים.
העובדה שהדבר המרכזי שלקחו מבדש מהעונה שעברה היה התסרוקת של הבחור וההחמצות שלו על בסיס קבוע. אכן, חלוץ "אדיר" במונחים ישראלים.
קדוסי הוא חלוץ המנצל את המהירות שלו, וכמו שכבר הוכח בישראל, שהבלם הבכיר והמצטיין שלה בשנה שעברה היה אריק בנאדו בן ה35 שמעולם לא היה ידוע במהירות שלו, אם אתה חלוץ מהיר, אתה תגיע למצבים, וגם אם אתה צריך לעבוד על הסיומת כמו קדוסי היום או אליניב בזמנו, אתה עדיין תגיע למספיק הזדמנויות כדי לכבוש לא מעט שערים.
בקשר לעונה הקודמת של בדש, לא יודע עד כמה גדול ברק בדש יכול להיות כשהוא כובש רק 8 שערים בשנה, לטעמי מעט מאוד לחלוץ בקבוצה כמו הכח שמשחקים עליו ומקבל המון כדורים.
העובדה שהדבר המרכזי שלקחו מבדש מהעונה שעברה היה התסרוקת של הבחור וההחמצות שלו על בסיס קבוע. אכן, חלוץ "אדיר" במונחים ישראלים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
קודם כל באמת תירגע כי שום דבר לא אישי.שלומי כתב:
קודם כל אתה![]()
בדש נתן שם עונה גדולה.
ואני לא מערבב את מליקסון, אני פשוט מסביר לך שהטענה שקדוסי לא הצליח בליגת העל תקפה גם לגבי מליקסון.
בקשר לבדש, שחקן טוב וזהו לא מדהים בכלל.
ובקשר לעלייה להזכירך אם היית מנצח את המשחק האחרון של העונה נגד עכו היית מסיים מקום 1 לא 3 ותאמין לי שאם היה למשחק הזה משמעות אז ב"ש הייתה מנצחת.
ובלי כל קשר לכל זה רק נזכיר לך שקדוסי בעונה הקודמת היה החלוץ הפורה ביותר בארץ!
אז פעם הבאה תחשוב לפני שאתה מדבר, ילד.
רק אהבה תנצח...