שידור ללודוגורץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: שידור ללודוגורץ

שליחה על ידי izguy83 »

Totti כתב: יקרו.
אף אחד לא עושה את זה לשם שמים.
משחק עם רייטינג גבוה, זספונסרים ועניין
ופרסומות של מוסכים ופיצוציות בב"ש

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

בשביל הצופה הבארשבעי שלא מנוי לצ'ארלטון ,כמובן שהוא יעדיף שזה ישודר בערוץ הספורט.

כי זה לא יהיה בחינם אם זה יהיה בצ'רלטון , את בית"ר שידרו בצ'רלטון אבל הם "עשו טובה"
ושידרו את המשחק גם באתר האינטרנט שלהם ככה שמי שרצה לראות בחינם היה צריך להכנס לאתר שלהם , לראות בדילי של דקה בערך מהשידור המקורי ולא בהכרח באיכות טובה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

הראל כתב:בשביל הצופה הבארשבעי שלא מנוי לצ'ארלטון ,כמובן שהוא יעדיף שזה ישודר בערוץ הספורט.

כי זה לא יהיה בחינם אם זה יהיה בצ'רלטון , את בית"ר שידרו בצ'רלטון אבל הם "עשו טובה"
ושידרו את המשחק גם באתר האינטרנט שלהם ככה שמי שרצה לראות בחינם היה צריך להכנס לאתר שלהם , לראות בדילי של דקה בערך מהשידור המקורי ולא בהכרח באיכות טובה .
יש איזה חוק שמשחק חוץ באירופה צריך להיות בערוץ פתוח לא? ככה שממה שאני יודע גם אם צרלטון ישדרו הם יפתחו את הערוץ..

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

niv1 כתב: יש איזה חוק שמשחק חוץ באירופה צריך להיות בערוץ פתוח לא? ככה שממה שאני יודע גם אם צרלטון ישדרו הם יפתחו את הערוץ..
החוק סבוך יותר:

במידה ומגיע פרק זמן מסויים (לדעתי פחות מ-24 שעות למועד המשחק) שבו אף ערוץ פתוח לא קנה את זכויות השידור, ספורט 1 רשאים לקנות (בכפוף לאישור מועצת הכבלים והלווין, וכמובן אם הסכום מתאים להם) ולשדר בערוץ סגור. לצורך העניין - לפני שבועיים במשחק של בית"ר בבולגריה, אף ערוץ לא קנה את זכויות השידור מהזכיין הבולגרי (דרך אגב, אותו זכיין כמו זה שמחזיק בזכויות של השידור מחרתיים) ולכן ספורט 1 קנו. רק בגלל התערבות של מירי גרב ואיוב קרא(שר התשקורת), הכריחו את ספורט 1 לשדר בערוץ פתוח אבל הם מצאו טריק ובסוף מה שקרה זה שבספורט 1 היה סגור, אבל באתר של ספורט 1 שודר בחינם.

לא כ-זה מופרך שזה המצב שיקרה לגבי השידור מחרתיים, אבל אני עדיין דבק בדעתי שזה ייפתר וזה ישודר גם בספורט 5 וגם בספורט 1. כמו כן, קיימתג ם האופציה שזה ישודר באופן פתוח בספורט 1. אבל זה לא בגדר חובה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

The red one כתב: החוק סבוך יותר:

במידה ומגיע פרק זמן מסויים (לדעתי פחות מ-24 שעות למועד המשחק) שבו אף ערוץ פתוח לא קנה את זכויות השידור, ספורט 1 רשאים לקנות (בכפוף לאישור מועצת הכבלים והלווין, וכמובן אם הסכום מתאים להם) ולשדר בערוץ סגור. לצורך העניין - לפני שבועיים במשחק של בית"ר בבולגריה, אף ערוץ לא קנה את זכויות השידור מהזכיין הבולגרי (דרך אגב, אותו זכיין כמו זה שמחזיק בזכויות של השידור מחרתיים) ולכן ספורט 1 קנו. רק בגלל התערבות של מירי גרב ואיוב קרא(שר התשקורת), הכריחו את ספורט 1 לשדר בערוץ פתוח אבל הם מצאו טריק ובסוף מה שקרה זה שבספורט 1 היה סגור, אבל באתר של ספורט 1 שודר בחינם.

לא כ-זה מופרך שזה המצב שיקרה לגבי השידור מחרתיים, אבל אני עדיין דבק בדעתי שזה ייפתר וזה ישודר גם בספורט 5 וגם בספורט 1. כמו כן, קיימתג ם האופציה שזה ישודר באופן פתוח בספורט 1. אבל זה לא בגדר חובה.
אז לא הבנתי מתי יש חובה לשדר את המשחק בערוץ פתוח? אני זוכר נגיד שנה שעברה את כל המשחקי חוץ שלנו או מכבי ספורט1 היו פותחים את הערוץ לצפייה בחינם..

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

יש חובה לשדר בערוץ פתוח כאשר יש ערוץ שמעוניין לקנות את הזכויות והוא קונה אותן פרק זמן מסויים לפני המשחק עצמו.

לצורך העניין - למרות שיש חובה לשדר בערוץ פתוח, אם אף ערוץ פתוח לא ירצה לקנות (כי המחיר שהזכיין דורש גבוה מדיי) - אז פשוט לא יהיה שידור. מבין ?

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לא בדיוק מדוייק וכנראה שיש כל מיני פריצות בחוק שלא ידועים לנו כל כך.

המשחק הראשון של מכבי או ביתר( או שניהם אפילו) השנה באירןפה ( בחוץ) שודרו בספורט 1 וצרלטון פתחו את הערוץ בחינם משעתיים לפני המשחק עד 12 בלילה.

אני זוכר שנגד שריף לא היה לנו שידור בכלל, הופעלו כל מיני לחצים ובסוף ספרוט1 שידרו וגם פתחו את הערוץ לצפייה חופשית.
תמונה

שלח תגובה