סיכום מח׳ 4 :: 3 נקודות במושבה
Re: סיכום מח׳ 4 :: 3 נקודות במושבה
3 נקודות ,משחק שני בלי ספיגה ואינספור מצבים ככה חוזרים לעניינים.
כיף לראות את שהר
קוואנקה היה טוב בכמה דקות שקיבל ויש למה לצפות
צדק חוזר לעצמו, אלחמיד ואלו נכנסים לעניינים.
בקיצור אופטימי
כיף לראות את שהר
קוואנקה היה טוב בכמה דקות שקיבל ויש למה לצפות
צדק חוזר לעצמו, אלחמיד ואלו נכנסים לעניינים.
בקיצור אופטימי
מצטער. להוביל דקה 8 ולשחק נגד עשרה שחקנים 60 דקות ולסיים אחד אפס זו בעייה.
נערך לאחרונה על ידי גדי ב 17 ספטמבר 2017, 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
להמשיך עם הרעב והאגרסיביות! עם הניצחונות יבוא הביטחון ועם הביטחון תבוא היכולת הטובה
משחק כזה חייבים לדעת לסיים ולא להגיע לדקות האחרונות שיכולות לעלות לנו ביותר, זה היה ממש קרוב עם הנגיחה שלקח חיימוב.
חיימוב או הקורה? היה קצת קשה לי לראות.RedHell כתב:משחק כזה חייבים לדעת לסיים ולא להגיע לדקות האחרונות שיכולות לעלות לנו ביותר, זה היה ממש קרוב עם הנגיחה שלקח חיימוב.
אם חיימוב, הצלה מרשימה. כשמגיע מגיע.
חיימוב ענק כבר חודש
פייר לא פייר,אנחנו לא משחקים עמודו בשכונה.Eelect כתב: הכל קם על מצב הרוח שלו זו הפרשנות שלכם. מי אמר שטוני לא קם היום במצברוח לקרוע את בני יהודה לחתיכות?
מי אמר שטוני לא קם במצברוח להבקיע במאריבור, למרות שזה לא קרה? לשחקן יש ימים טובים יותר וטובים פחות.
לא צריך להפוך את זה לככה שבכל פעם שהוא לא נותן משחק טוב זה כי "לא בא לו". בעיקר לא פייר כלפיו.
טוני הוא סופר סטאר לא? ככה אני רואה אותו.
הוא לא יכול להיות עייף מה לעשות?
שנחה עליו הרוח הוא מעיף בפו אחד את שלושת השומרים שלו בקל.
אני משווה אותו לדרגות הגבוהות ביותר של כדורגלן מקצוען וכאחד כזה הוא צריך להיות הרבה יותר חד ורעב.
איזה עייפות אתה מדבר? בקושי עברנו 4 מחזורים.
צריך להחזיר לו את חדוות המשחק דחוףףף
משהו לא עובד בהתקפה ואני מקווה שוואקמה לא עושה דווקא והוא באמת בתקופה לא משהו,כי הוא השחקן הכי טוב וחשוב שלנו בהתקפה וכשהוא לא במשחק ההתקפה לא זורמת .
לא הזכרתי את המילה עייפות, לא יודע מאיפה הבאת את זה.אדום זקן כתב: פייר לא פייר,אנחנו לא משחקים עמודו בשכונה.
טוני הוא סופר סטאר לא? ככה אני רואה אותו.
הוא לא יכול להיות עייף מה לעשות?
שנחה עליו הרוח הוא מעיף בפו אחד את שלושת השומרים שלו בקל.
אני משווה אותו לדרגות הגבוהות ביותר של כדורגלן מקצוען וכאחד כזה הוא צריך להיות הרבה יותר חד ורעב.
איזה עייפות אתה מדבר? בקושי עברנו 4 מחזורים.
כל עוד הדיון הוא על היכולת המקצועית שלו אין לי שום בעיה עם הביקורת כלפיו.
מפריע לי כשמשתמשים במונחים כמו "כשבא לו הוא טוב וכשלא בא לו הוא לא טוב".
כבר היו משחקים חשובים שהוא היה בהם פחות טוב, זה קרה בגלל שלא היה בא לו?
זה מה שניסיתי להעביר.
הוא לא עושה שום דווקא תפסיק לזבל תשכל.DINIHO כתב:משהו לא עובד בהתקפה ואני מקווה שוואקמה לא עושה דווקא והוא באמת בתקופה לא משהו,כי הוא השחקן הכי טוב וחשוב שלנו בהתקפה וכשהוא לא במשחק ההתקפה לא זורמת .
זה טוני אין מה לעשות.
ואתה יודע מה? דווקא היום שהיה חלש הראנו שאנחנו לא תלויים רק בו.
ייצרנו מצבים ועשינו לחץ מפגר היה חסר השפיץ של הנעל וזובאס שתפס יום מפגר לגמרי.
לא אמרתי שהוא עושה דווקא אמרתי שאני מקווה שהוא לא עושה דווקא ופשוט הוא בתקופה שלא הולך לו, ואל תחשוב שיהיה קל מול הפועל חיפה בחוץ כמו היום בני יהודה בעשרה שחקנים. שחקנים של בני יהודה הלכו קדימה יותר ככל שהזמן עבר וככה באר שבע הגיעו ליותר הזדמנויות כי היה יותר שטחים שאני לא יודע איך לא עשו מזה גוליםאדום זקן כתב: הוא לא עושה שום דווקא תפסיק ל*** תשכל.
זה טוני אין מה לעשות.
ואתה יודע מה? דווקא היום שהיה חלש הראנו שאנחנו לא תלויים רק בו.
ייצרנו מצבים ועשינו לחץ מפגר היה חסר השפיץ של הנעל וזובאס שתפס יום מפגר לגמרי.
נערך לאחרונה על ידי DINIHO ב 17 ספטמבר 2017, 23:22, נערך 4 פעמים בסך הכל.
תקרא שוב את מה שרשמת הרגע ותסביר לי לאט עם בדידים למה לא הבנתי כלום.DINIHO כתב:לא אמרתי שהוא עושה דווקא אמרתי שאני מקווה שהוא לא עושה דווקא ופשוט הוא לא בתקופה שהולך לו
תוקן תקרא למעלה יא סטאנדפיסטאדום זקן כתב: תקרא שוב את מה שרשמת הרגע ותסביר לי לאט עם בדידים למה לא הבנתי כלום.
לא יודע מה אתם רוצים מטוני זה ידוע שהוא משחק לאט ונעלם כל שנה לחודשיים שלושה,זה מה יש ובגלל זה הוא משחק אצלנו
עוד לא, שמעון, עוד כמה שעות...שמעון א כתב:חברים, טוטי נמצא בדרום אפריקה. חודש...
אני מתחנן, כפרה עליכם, אל תפתחו טופיק משחק. סבלנות, והוא יפתח לבד.
נראה לי עכשיו באויר.