אסולין : לא מצטער שיצאתי והימרתי.
אסולין : לא מצטער שיצאתי והימרתי.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 63719.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: אסולין : לא מצטער שיצאתי והימרתי.
מה קרה? חצי מהשחקנים מהמריםמה יש? למה איציק 7והר לא הימר? מקווה שלא יציקו לו על 7ה...
יש המון שחקנים שמהמרים לא אחד ולא שתיים גם שחקני עבר שמכרו משחקים.
niv1 מה הקטע עם 7?
niv1 מה הקטע עם 7?
ואני דווקא רוצה לציין את המשפט הזה שהוא אמר:
"אני חושב שחובת ההוכחה עלי"
אני מקווה שההימור (
) של עזורי עליו יתברר כהימור מוצלח ושיש לנו קלף מנצח ביד.
"אני חושב שחובת ההוכחה עלי"
אני מקווה שההימור (

הפועל אני כבר משתגע
נפלה לי המקלדת והאות נדפקה ו7 הכי קרוב לאות...rami כתב: niv1 מה הקטע עם 7?
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
כל שחקן מהמר זה לגיטימי.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
יש גם שחקנים בקבוצה שלנו עכשיו שמהמרים ומשחקים קלפים זה לא חדש אבל כל עוד זה בטעם אז סבבה חברים וזה אבל ברגע שזה יוצא מפרופורציה אפשר לגמור קריירה
זה שי !
זה שי !

במקרה שמעתי את התכנית, והדברים לפי איך שציירו אותם בכתבה קצת נראים לא טוב.
במקור הוא באמת אמר שהוא לא מצטער על זה רק שהוא הדגיש את זה בקשר לתגובה של איציק זוהר למקרה של שחקני הפועל ת"א בשבדיה: "זה נורמאלי ששחקן מבלה ולכל שחקן יש מעידות" ולזה התכוון אסולין והוא גם הדגיש שהוא טעה.
והוא אמר שזה מאחוריו הוא בהחלט לא אמר שהוא ימשיך לבלות כל עוד הוא יידע לעשות את ההפרדה במגרש.
ואת הציטוט ההוכחה הכי טובה היא לכבוש" הוא אמר בקשר לשאלה האם הוא מתכוון להוכיח שהוא רציני ולעבור לגור בב"ש.
אה והוא אמר גם שאין שום סעיף שחרור בנושא משמעת כמו שדובר כאן...
במקור הוא באמת אמר שהוא לא מצטער על זה רק שהוא הדגיש את זה בקשר לתגובה של איציק זוהר למקרה של שחקני הפועל ת"א בשבדיה: "זה נורמאלי ששחקן מבלה ולכל שחקן יש מעידות" ולזה התכוון אסולין והוא גם הדגיש שהוא טעה.
והוא אמר שזה מאחוריו הוא בהחלט לא אמר שהוא ימשיך לבלות כל עוד הוא יידע לעשות את ההפרדה במגרש.
ואת הציטוט ההוכחה הכי טובה היא לכבוש" הוא אמר בקשר לשאלה האם הוא מתכוון להוכיח שהוא רציני ולעבור לגור בב"ש.
אה והוא אמר גם שאין שום סעיף שחרור בנושא משמעת כמו שדובר כאן...
רק אהבה תנצח...
הבנאדם שלם עם הדרך שלו..
נקווה שהוא יוכיח שהוא לא רק בליין אלא גם חלוץ
נקווה שהוא יוכיח שהוא לא רק בליין אלא גם חלוץ
הפועל באר שבע ♥