סיכום ההפסד בגמר הטוטו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

Re: סיכום ההפסד בגמר הטוטו

שליחה על ידי REDZED »

ForeverRed כתב: אכלת ת'ראש גבר. תשחרר.
זאת הדעה שלי למה אנחנו לא נראים טוב העונה ,אתה לא חייב להגיב אם זה לא בא לך טוב . תאמין לי יש הרבה דברים שאתה כותב שאני לא מסכים בכלל ואני לא אומר כלום כי אני מכבד אותך .

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

צריך להחליט מה עושים עם אוחנה.
לטעצי קצת מפספסים איתו. יש לו פוטנציאל אדיר וכבר תקופה ארוכה שהוא דורך במקום.
צריך להחליט אם הוא עוד שחקן בסגל כמו טאהה ואלחמיד או ששמים חלק מצרור המפתחות בידיים שלו. אי אפשר לבנות בטחון ויכולת משבועיים הרכב, שבועיים מחליף ושבועיים חילוף ראשון.
ציפיתי שידעו לבנות אותו קצת אחרת כשחקן שהגיע לכאן עם ציפייה שהוא הדור הבא ומתוך כוונה לשים אצלו את המפתחות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

REDZED כתב: זאת הדעה שלי למה אנחנו לא נראים טוב העונה ,אתה לא חייב להגיב אם זה לא בא לך טוב . תאמין לי יש הרבה דברים שאתה כותב שאני לא מסכים בכלל ואני לא אומר כלום כי אני מכבד אותך .
אני לא חוזר על עצמי מאתיים פעם בכל הודעה.
כל הפורום הבין מה אתה חושב. אין צורך לחזור שוב ושוב.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

REDZED כתב:פותח אם אוגו, אוחנה
וראדי באמצע מול נתניה.
חלאס להוריד למיכאל את הביטחון למרות שהייתה לו מחצית גרועה מול מכבי.
אנחנו צריכים אותו באמצע כי אם הוא לא יהיה באמצע שלנו פשוט יהיה אמצע בינוני בהתאם למצב הסגל הנוכח.
תנו לו את את הדקות בסוף זה ישתלם.
הוא כישרון אדיר גם אם הוא קצת מבולבל לפעמים, אין הרבה שחקנים שיש להם מה שיש לו בארץ והוא אחד שיכול לעשות את ההבדל.
הבנו רק אוחנה רק אוחנה

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

הבעייה שאוחנה ומליקסון נמצאים פחות או יותר באותה משבצת וכיום ברור שיש עדיפות למליקסון. שניהם לדעתי לא שחקני אגף קלאסיים (לצורך העניין "קלאסיים" נאוקמה ובוזגלו).
מעט מהמשחקים אפשר יהיה לשחק עם שניהם מאחורי החלוץ.
אני מסכים שככל שאוחנה מראה רצינות ומשמעת מקצועית, צריך לבנות עליו, ולתת לו לשחק, למרות עליות וירידות בכושר שלו.
דרך אגב אתמול חשבתי שהיה צורך לפתוח ללא אוחנה על מנת לאפשר לו לעלות מהספסל ולשנות את המשחק.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

MikiRed כתב:הבעייה שאוחנה ומליקסון נמצאים פחות או יותר באותה משבצת וכיום ברור שיש עדיפות למליקסון. שניהם לדעתי לא שחקני אגף קלאסיים (לצורך העניין "קלאסיים" נאוקמה ובוזגלו).
מעט מהמשחקים אפשר יהיה לשחק עם שניהם מאחורי החלוץ.
אני מסכים שככל שאוחנה מראה רצינות ומשמעת מקצועית, צריך לבנות עליו, ולתת לו לשחק, למרות עליות וירידות בכושר שלו.
דרך אגב אתמול חשבתי שהיה צורך לפתוח ללא אוחנה על מנת לאפשר לו לעלות מהספסל ולשנות את המשחק.
דווקא ביחד הם משחקים בצורה נהדרת ביחד.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

הם יכולים לשחק ביחד רק נגד קבוצות נחותות יותר שמרכז שדה פחות קשוח מספיק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

כשאתה רואה את החגיגות במכבי ובתקשורת אתה מבין כמה צמחנו,גדלנו והפכנו כח עצמתי בליגה הזאת.
עכשיו על אפם וחמתם בדרך לצלחת שלישית.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

[quote="אדום זקן"]כשאתה רואה את החגיגות במכבי ובתקשורת אתה מבין כמה צמחנו,גדלנו והפכנו כח עצמתי בליגה הזאת.
עכשיו על אפם וחמתם בדרך לצלחת שלישית.[/quote]

+1

הקמפיין האירופי של שנה שעברה נתן את הפלומבה להפיכתו של המועדון (שחקנים, צוות מקצועי, קהל) לשליט של הכדורגל המקומי.
אין כמו אירופה כדי להפוך לקונצנזוס, זה מה שמניע את גלגלי המוטיבציה - כל שחקן שחולם לצאת לאירופה חי את זה. פרובנציאליות ורגשי נחיתות בלבנט.

לאט לאט האסימון ייפול ויבינו שהמצע המנטלי של העונה הזו הוא מצע קשה עד בלתי אפשרי בעולם תחרותי. קורה לגדולים ביותר, מה אפשר לעשות מעבר למה שניסו? קטונתי.

החדרת רעב מלאכותי להישגים זו משימה קשה, למשחק נתון זה אפשרי אבל על פני עונה ארוכה לא משנה כמה תרצה זה עדיין ירגיש מלאכותי. יש דברים שמוטבעים באישיות, כמו רצון בלתי נגמר , מוסר עבודה סובייטי ויצר תחרותיות חולני שלא מצוי אצל כל אדם, גם אצל כאלו שנחשבים הישגיים במיוחד. המון המון תלוי באישיות של השחקן, יש לנו קבוצה סופר חזקבפה מנטלית, אבל מעטים הם השחקנים שיכולים לעבוד כמו מכונות ללא קשר לזמן ולמקום(זהבי כמשל לאחד כזה).
כלום לא יעזור עד שתפנים שמה שייקבע זה מה תעשה היום, בלי להתחשב בכמה היית מוצלח אתמול.

אז אני לא לוזר אבל אני כן מרגיש צורך לקבל בהבנה את ה"בינוניות" הזמנית הזו, בתקווה שתישאר זמנית.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אחרי שבת לניקיון הראש, חושב שיש אצלנו לא מעט עצימת מסוכנת.
אנחנו מפילים יותר מדי אחריות ליכולת הירודה לצד המנטלי ולשובע, וקל מאוד ליפול לזה.
כל קבוצה גדולה שחווה משבר מקשרים את זה מיד לרצון של השחקנים, זה הכי קל.
גם בחיפה עד היום בטוחים שהשחקנים זורקים ז, גם בפורום של מכבי תמצאו טיעונים כאלה.

אני חושב שהאופי של הקבוצה הזו הוא דווקא הדבר החזק ביותר.
היכולת חלשה מסיבה פשוטה, הבינוניות השתלטה לנו הסגל.
אם לא נכיר בכך ונפעל כבר בינואר הקרוב להתחיל ולתקן את המצב, ההידרדרות תמשיך ואף תואץ.

כרגע אנחנו חיים על טוני, מליקסון והתעלות מדי פעם של ראדי (נתן הרבה אוויר בתחילת העונה כשטוני לא פגע).

סמל אישי של משתמש
moki

שליחה על ידי moki »

אני חושב שהרבה אנשים לקחו את זה קצת רחוק מידי..
אין שום דבר חדש בזה שהתקפית הקבוצה בנויה על טוני ומליקסון, זה תמיד היה ככה.. היו פה ושם משחקים שבוזגלו התעלה והצלחנו גם בלעדיהם, אבל תמיד זה היה ככה.
הבעיה העונה זה לא הקטע של בינוניות, ההגנה שלנו פשוט לא מספיק טובה וזה רק בגלל שהמחליפים משחקים בעקבות כל מה שקרה העונה.
בנוסף לזה אוגו מאז שחזר מהמשחקים של ניגריה פשוט חלש, מקווה שזה יעבור לו מהר. ראיתי פוסט שלו בפייסבוק שהוא יודע שהוא היה לא טוב ומבטיח לעבוד קשה (תרגום חופשי -לא זוכר בדיוק מה רשם, אבל זאת הייתה הכוונה).
הסיבה שהדברים לא הולכים התקפית זה כי הנעת כדור שלנו נתקעת אצל אוגו או שמליקסון וטוני יורדים למטה מידי לקחת את הכדור כי הוא לא מגיע אליהם.
מאמין שהעונה הזאת תיהיה עם הרבה משחקים נוראים שלנו, אבל תסתיים בצלחת, כי אני מאמין שברגעי ההכרעה של העונה, השחקנים האלה יתעלו כיחידים וכקבוצה.
רק צריך סבלנות..

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

moki כתב: הסיבה שהדברים לא הולכים התקפית זה כי הנעת כדור שלנו נתקעת אצל אוגו או שמליקסון וטוני יורדים למטה מידי לקחת את הכדור כי הוא לא מגיע אליהם.
בקיצור מרכז מגרש לא מספיק טוב.

יש יותר מדי שחקנים שלא תורמים, אין שום שפן בספסל.
הרבה שומן שצריך להתחיל לדלל ולהחליף.
העונה אני גם מאמין שזה יספיק לצלחת, העונה הבאה כבר תהיה סרט חדש.

שלח תגובה