חדשות כלליות על הקבוצה ועל המשחק מול רמת גן...
בנגורה כבר שוחרר. ג'וזף טאצ'י יושאל ככל הנראה לקבוצה אחרת.
לאחר שחרורו של החלוץ פטה בנגורה מאמן הקבוצה, גיא עזורי, כנראה ישחרר זר נוסף את הקשר הגנאי, ג'וזף טאצ'י, שיושאל העונה לקבוצה אחרת.
"למרות מה שזה נראה עד עכשיו שטאצ'י הוא לא שחקן טוב, זה לא נכון ,הוא פשוט לא התאקלם בקבוצה. אני לא רוצה לטעות כמו בהרבה קבוצות אחרות שמיהרו לחתוך שחקנים ואחר כך הם הפכו לכוכבים גדולים בכדורגל הישראלי .יכול להיות ואנחנו נשאיל אותו השנה ובשנה הבאה הוא יחזור טוב יותר".
לגבי מעמדו של יניב אלול אמר עזורי: " אני לא משחרר אף אחד, אבל אם שחקן יבוא אלי ויבקש לשחק במקום אחר אני לא אחזיק אותו בכוח".
ארז מסיקה התייחס ללחץ שהשתחרר לאחר הניצחון במחזור הראשון : "היה מאוד חשוב לנו הניצחון מול רעננה בשביל השקט של הקבוצה לאחר שני הפסדים. אבל לא פחות חשוב היה לפתוח את העונה בצורה טובה כדי לקבל ביטחון להמשך".
לגבי התצוגה של הקהל במשחק הניצחון מול רעננה אמר: "ידעתי מהרגע הראשון שהקהל הוא אחת הסיבות העיקריות שהגעתי לבאר שבע, אני רק יכול לקוות שהוא ימשיך ככה וידחוף אותנו קדימה".
אוהד קדוסי התייחס למעמדו החדש בקבוצה:[highlight=#FF4040]"לא ביקשתי לדבר עם גיא ואף אחד לא דיבר איתי. אני שחקן הפועל באר שבע ורוצה להישאר כאן, התחברתי למקום הזה והקהל התחבר אלי. אין צורך להסיק מסקנות לאחר משחק אחד". [/highlight]
סיראז' נאסר שנעדר מהמשחק מול רעננה בגין צבירת כרטיסים צהובים מהעונה שעברה יעמוד לרשותו של עזורי במשחק הקרוב מול הפועל רמת גן שייערך בשבת הקרובה ב19:00 באיצטדיון 'וינטר'. אלעד בונפלד גם כן צפוי להיות כשיר לר"ג. הקשר חזר היום לאימונים מלאים לאחר היעדרות בגין פציעה.
בקבוצה עושים מאמצים להכשיר את הבלם הברזילאי, דנילו מוריירה , שנעדר מהמחזור הראשון בגין פציעה. בשורה משמחת לאוהדי הקבוצה. גורם בעיריית באר שבע מסר כי עד למשחק הבית הבא מול הפועל ת"א צפוייה להסתיים התקנת הכיסאות החדשים באצטדיון 'וסרמיל'. " כבר בימים הקרובים יתחילו להתקין חלק מהכיסאות ועד לקיום המשחק 90 אחוזים מהמושבים החדשים יותקנו".
בשבת הקרובה (29.8) יחול יום השנה השני למותו של שחקן הקבוצה, צ'אסווה אנספוואה. אוהדי הקבוצה מתכוונים להנציח את זכרו במשחק מול הפועל רמת גן, כמו גם הנהלת הקבוצה.
חדשות כלליות - טובות
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: חדשות כלליות - טובות
וואי סוף סוף חדשות טובות!
גם קדוסי מרגיע אותנו וגם הכסאות יותקנו !!

גם קדוסי מרגיע אותנו וגם הכסאות יותקנו !!

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;