לא שגה לדעתיEelect כתב: אגב חיימוב, ביציאה ההיא שהובילה לקורה של מיכה,
שגה או לא שגה?
הגיב במהירות והפעיל לחץ על הבועט
כשמיכה בוודאות מגיע באחד על אחד
לא שגה לדעתיEelect כתב: אגב חיימוב, ביציאה ההיא שהובילה לקורה של מיכה,
שגה או לא שגה?
שם כסף שברדה לא מבקיע את המצב של קיארטנסון.yanivnew91 כתב: אני חושב שאם תעבור חלוץ חלוץ ותשאל אותו איזה מצב הוא היה מעדיף לקבל, הרוב היו בוחרים במצב של קיארטנסון.
הרבה יותר קל לסיים בנגיעה כשאתה מקבל כדור נוח לרגל מתוך הרחבה מאשר לרוץ שליש מגרש ולהגיע מול השוער.
אם אתה לוקח את זה ומשליך על השוערים כאן אז כמובן שמול המצב של ברדה היה לראיקוביץ הרבה יותר קל להתגונן.
מי שזוכר, לברדה הייתה בדיוק אותה החמצה המשחק נגד מכבי בטרנר אחרי שקיבל כדור מאוחנה
מסכים, היציאה שלו הלחיצה את מיכה שבעט ולא העמיד את האפרוח לבד מול שער ריק. התגובת רגל שלו (בכל זאת שמאל) מאוחרת ולכן לא הגיע לכדור. אבל היציאה סגרה את רוב השטח למיכה שנותר רק עם מעט שער פנוי בין חיימוב לקורה, רוב הישראלים הבנוניים היו מחמיצים, כנראה שרוב היותר חדים היו מבקיעים.אלדר כתב: לא שגה לדעתי
הגיב במהירות והפעיל לחץ על הבועט
כשמיכה בוודאות מגיע באחד על אחד
יש מספיק דוגמאות מהעונה הנוכחית לגולים של ברדה בנגיעה.bs war כתב:
שם כסף שברדה לא מבקיע את המצב של קיארטנסון.
אכן יש לי אכזבה מסוימת מרמת השוערים שלנו שלדעתי טובה אך טובה פחות משאר החוליות בקבוצה.סניור כתב: לא אשם, אבל כן נראה לי שהבעת אכזבה מהתפקוד שלו במהלך הזה. אני אמרתי שכל הנסיבות לדעתי היו לרעתו לעומת ראיקוביץ במהלך המקביל
אמת, שניה לפני אני צועק שיתעוררו, היתה מן התקפה כזו שהיה נדמה שכל הקישור האחורי וההגנה ישנים.dardasmiley כתב: בנוגע ליחזקאל, זה יותר ההגנה שלנו ששחתה מאשר חיימוב, למרות שהוא קצת חלם במהלך הזה. אף אחד כולל בבית ובאולפן לא ציפה לבעיטה חדה כזו מהמקום תוך חצי שניה.
אחרי שסגרנו את הניסוחים, כנראה שאנחנו מסכימיםdelta7 כתב: אכן יש לי אכזבה מסוימת מרמת השוערים שלנו שלדעתי טובה אך טובה פחות משאר החוליות בקבוצה.
ברור לי שזה אילוץ (מגבלת זרים), שיש לנו כנראה את השוערים הישראלים הטובים ביותר אבל בכל זאת חש אכזבה מסוימת מכך שאין לנו שוער שהוא אקס פקטור (מן אוואט, דוידוביץ' או אבי רן כזה). יותר מידי פעמים השנה מצאתי את עצמי חושב שהשוער (גורש/חיימוב) באמת לא אשם בשער אבל וואלה שוער גדול לוקח את זה.
yanivnew91 כתב:מתתת להשיג כרטיס
ניסיתי כבר כל דרך אפשרית
מי שיש לו איך לקשר אותי למישהו שמוכר שיצור איתי קשר
חחחחח לא יודע למה זה קפץdelta7 כתב:הכל בסדר יניב?