אם נכונים הפרסומים שלא הייתה דקת דומייה כי ר"ג "שכחו" לעדכן את השופט/ההתאחדות זה פשוט ביזיון! בנושא כזה רגיש "לשכוח"??
לא יכלו לעשות שם קצת מאמץ קטן ולכבד את זכרו?
יש לי הרגשה שזה מכוון ולא בתום לב, ואם זו הייתה קבוצה אחרת שאינה ב"ש לא היה קורה ואם היה קורה לא היה עובר בשקט לא מצד ההתאחדות ולא מצד התקשורת...
כשהם יגיעו לכאן אני אישית מתכוון להשמיע ליובל נעים את דעתי על אמא שלו ועליו לאורך כל המשחק...
ביזיון
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: ביזיון
זאת אכן הייתה הסיבה!
רמת-גן נכנסה לספר השחור שלי!
רמת-גן נכנסה לספר השחור שלי!
לא מאמינה שזה היה בכוונה אבל בהחלט קצת כואב ששוכחים כזה דבר ..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
מה אתם מתפלאים? זאת הפועל ר"ג - קבוצה חסרת ערכים וכבוד לשום דבר.
מאוד מזכירים את הפועל ת"א בגישה ובהתנשאות שלהם - רק שלהפועל ת"א יש סיבה להתנשא, ר"ג סתם
קבוצה עלובה עם כיסוי של כמה אוהדים מפורסמים שעושים עליה הרבה רעש על כלום.
מאוד מזכירים את הפועל ת"א בגישה ובהתנשאות שלהם - רק שלהפועל ת"א יש סיבה להתנשא, ר"ג סתם
קבוצה עלובה עם כיסוי של כמה אוהדים מפורסמים שעושים עליה הרבה רעש על כלום.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
מה באר שבע לא יכלו לעדכן לבד את השופט?
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הקבוצה הביתית אחראית ליידע את ההתאחדות. היא לא עשתה את זה כי הם עלובים וזאת התוצאה.
בכל מקרה, לדעתי השופט היה צריך להפעיל שיקול דעת ולאפשר דקת דומיה גם בלי הבקשה הזאת.
הדקה הזאת לא היתה משנה כלום מבחינת ההתאחדות. אין אפילו טלויזיה שדורשת שהמשחק יתחיל בדיוק בזמן או משהו בסגנון.
העיקר שבדברים הרבה יותר מהותיים בהתאחדות מתנהגים כאחרוני החורנים.
ביזיון.
בכל מקרה, לדעתי השופט היה צריך להפעיל שיקול דעת ולאפשר דקת דומיה גם בלי הבקשה הזאת.
הדקה הזאת לא היתה משנה כלום מבחינת ההתאחדות. אין אפילו טלויזיה שדורשת שהמשחק יתחיל בדיוק בזמן או משהו בסגנון.
העיקר שבדברים הרבה יותר מהותיים בהתאחדות מתנהגים כאחרוני החורנים.
ביזיון.
- dardasmiley
ב"ש לא יכלו לעדכן ישירות את השופט כי לפי חוקי ההתאחדות רק לקבוצה שמארחת מותר להכריז דקה דומיה.
ב"ש פנו במהלך השבוע לר"ג כדי שאלה יקדמו את העניין...
כשיבואו לפה ר"ג אנחנו צריכים להחזיר באותה המטבע! כרטיסים לכל יציע האורחים צריכים לעלות 150 ש"ח, הקהל במקרה הזה (ובמקרה הזה בלבד) צריך לשבת מאחורי הספסל שלהם ולקלל במשך 90 דקות את קוריס. ובסוף המשחק שלא יצא מפה אוהד רמת גני אחד בלי "מזכרת" מאיתנו, כדי ללמד את קוריס ושות' שעם הקהל של ב"ש לא מתעסקים.
זה התחיל עוד מהעונה שעברה שהבן אלף כלבות הזה התגרה בקהל שלנו בכל משחק ואתמול היה נקודת השיא מבחינתי...
ב"ש פנו במהלך השבוע לר"ג כדי שאלה יקדמו את העניין...
כשיבואו לפה ר"ג אנחנו צריכים להחזיר באותה המטבע! כרטיסים לכל יציע האורחים צריכים לעלות 150 ש"ח, הקהל במקרה הזה (ובמקרה הזה בלבד) צריך לשבת מאחורי הספסל שלהם ולקלל במשך 90 דקות את קוריס. ובסוף המשחק שלא יצא מפה אוהד רמת גני אחד בלי "מזכרת" מאיתנו, כדי ללמד את קוריס ושות' שעם הקהל של ב"ש לא מתעסקים.
זה התחיל עוד מהעונה שעברה שהבן אלף כלבות הזה התגרה בקהל שלנו בכל משחק ואתמול היה נקודת השיא מבחינתי...
תן ציטוטוים משם..Dj-BK כתב:זה היה בכוונה נכנסתי לפורום שלהם קראתי קצת, תכנסו גם אתם