מנויים לשערים - בשביל מה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שמוליק חכם

מנויים לשערים - בשביל מה?

שליחה על ידי שמוליק חכם »

קניתי מנוי לשער 5. הפכתי ת'עולם כדי להפוך מנוי לשער 3 למנוי לשער 5, רק כי זה שער 5. הוספתי גם כסף. ואני שואל למה?
למה שאגיע חצי שעה לפני השריקה ויסגרו את השער? לא בשביל זה חילקו את המנויים לשערים? לא בשביל זה הכרטיסים מוקצים בהתאם? ולמה צריך להתחנן לשוטרים ולהזעיק את מישל כדי שיפתחו את השער?

מדברים על תרבות ושירות לאוהד...
אִסְתְרָא בִלְגינָא קיש קיש קָרְיָא.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

Re: מנויים לשערים - בשביל מה?

שליחה על ידי ג'וני »

אני הגעתי 40 דקות לפני המשחק וחשבתי שהכניסה הולכת להיות מפוצצת להפתעתי השער היה מלא בפנים והכניסה והכניסה ריקה מכוון שרק מי שקנה לשער 5 הגיע לשער - יפה מאוד.

מצד שני כ חצי שעה לפני המשחק המשטרה ה"חכמה" החליטה שהשער מלא או שהם רוצים לסיים מוקדם את העבודה וללכת לראות את המשחק, אני לא מבין למה הרי אם מכרתם כמות מסויימת אתם צריכים לעמוד עם השער פתוח (לפחות אחד) כל הזמן.

הפועל ב"ש משלמת למשטרה ולסדרנים הרבה כסף אסור היה להם לסגור את השערים על דעת עצמם כל העניין של החלוקה לשערים הוא למנוע מצב של דוחק ועומס וסגירה של השער.

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

זה ממש חוצפה מצידם, כי יש מס' מנויים ויתר הכטיסים ךשער נמכרו לפי מס' המקומות.
חוץ מזה בכניסה שאלתי את אחד השוטרים שם אם יש מצב כזה שמישהו מגיע עם כרטיס לשער 5 רבע שעה לפני המשחק ולא נכנס,
אז הוא אמר שאין מצב כי כל מי שיש לו כרטיס יש לו גם מקום ..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מה שג'וני ורווית אמרו.

מי שאשמה זו המשטרה שחיפשה לעצמה חיים קלים. ברגע שהמנויים נמכרים לפי שערים, מחובתם להשאיר השערים פתוחים עד שריקת הפתיחה, בכדי לאפשר לאחרון האוהדים להגיע.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני משני הארגונים המפגרים, הטיפשים והביזיוניים האלה שנקראים "משטרה" ו"הנהלת הקבוצה" כבר התייאשתי ממזמן.
לכן, תסיקו מסקנות בעצמכם ותבינו שאתם צריכים להגיע לפחות שעה לפני משחק גדול אם אתם רוצים למצוא מקום לעמוד.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מדובר בביזיון ובדברים שאסור שיתרחשו.
אם אדם שילם ממיטב כספו כדי לשבת בשער 5, שהוא למשל שער יקר יותר במחיר משער 3 למשל, השערים חייבים להיות פתוחים לפחות עד שריקת הפתיחה.

אני מאוד מעוניין לדעת היכן הייתה הבעיה. למרות שאורי, כמו בכל התקופה האחרונה, ממהר לזרוק את האחריות מהקבוצה לגורמים אחרים (המשטרה), צריך לבדוק האם באמת מדובר בשוטרים שפשוט סגרו את השער לפני הזמן (נראה לי פחות הגיוני), או טעות של הקבוצה מבחינת מכירת הכרטיסים בכך שנמכרו כמות גדולה מידי של כרטיסים, ככה שבתוספת למנוים, השער אוכלס יתר על המידה.

להגנת המשטרה צריך להגיד שכאשר נכנסתי ליציע ראיתי שוטרים עם לחצנים שספרו בדיוק את כמות האוהדים שנכנסו ליציע, ולכן יתכן שברגע שהשוטרים הגיעו לספירה של כמות מסוימת בשער, הם החליטו לסגור את השערים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

משה, אמרתי לך במגרש שניראה לי שיש פה "אובר בוקינג" - מכירה של כרטיסים מעבר למקומות שהיציע יכול להכיל או הכנסה של אנשים שלא היה להם כרטיס מתאים, לשער 5.
בפעם האחרונה שזה קרה פה בישראל, נמחצו למוות 3 צעירים בפסטיבל ערד בהופעה של משינה - אני מקווה שזה לא המקרה - אבל אם כן זה חמור מאוד ודורש בדיקה הן של המשטרה והן של ההנהלה (לא שהן באמת יבדקו או חלילה יסיקו מסקנות - הרי פה אוהבים לחכות שמישהו קודם כל ימות ואחר כך מתחילות הבדיקות...)
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה אוחיון כתב:מדובר בביזיון ובדברים שאסור שיתרחשו.
אם אדם שילם ממיטב כספו כדי לשבת בשער 5, שהוא למשל שער יקר יותר במחיר משער 3 למשל, השערים חייבים להיות פתוחים לפחות עד שריקת הפתיחה.

אני מאוד מעוניין לדעת היכן הייתה הבעיה. למרות שאורי, כמו בכל התקופה האחרונה, ממהר לזרוק את האחריות מהקבוצה לגורמים אחרים (המשטרה), צריך לבדוק האם באמת מדובר בשוטרים שפשוט סגרו את השער לפני הזמן (נראה לי פחות הגיוני), או טעות של הקבוצה מבחינת מכירת הכרטיסים בכך שנמכרו כמות גדולה מידי של כרטיסים, ככה שבתוספת למנוים, השער אוכלס יתר על המידה.

להגנת המשטרה צריך להגיד שכאשר נכנסתי ליציע ראיתי שוטרים עם לחצנים שספרו בדיוק את כמות האוהדים שנכנסו ליציע, ולכן יתכן שברגע שהשוטרים הגיעו לספירה של כמות מסוימת בשער, הם החליטו לסגור את השערים.

ואולי, משה, זה אתה שמחפש בכח להוכיח שאתה "לא עושה חשבון אפילו לאלונה" וממהר לטפול האשמות, שלא בצדק?..

את דפוס הפעולה של המשטרה - אנחנו מכירים הרי משנים קדמוניות..למישהו חדש שהם מחפשים לעצמם חיים קלים? אתה, משום מה, מעדיף ללכת על תרחיש הזוי של "נמכרו כרטיסים מעבר לקיבולת השער"...די בעצם העובדה ששמוליק ואוהדים נוספים נכנסו לאחר גם לאחר סגירת השערים, בכדי להוכיח שאכן זו המשטרה שמיהרה לנעול השערים ללא סיבה. כי אם אכן השער היה מגיע לקיבולת המקסימלית, לא מישל, ולא אף אחד אחר היה מצליח לעזור להם להיכנס!! בכלל, על מה אנחנו מדברים?! כמות הכרטיסים שמופצת כפופה לאישור המשטרה!! גם אם במועדון ירצו, הם לא יכולים כלל למכור מעבר לכמות מסויימת!!

נ.ב
לא שאני צריך להוכיח לך משהו, את טענתך כבר הפרכתי מזמן, למעשה אפילו בטרם נטענה, בסוגיית מחירי המנויים והכרטיסים אי אז לפני כשנתיים, וגם כעת בהודעה זו, אבל בכל זאת: תגובה טרייה, רק מאמש.. - https://hbs.co.il/community/415568-post4.html" onclick="window.open(this.href);return false; אז תרגיע, חביבי. במקום לחפש להוכיח אנא עארף מה, ספור עד 10 ונסה לבחון אובייקטיבית את הדברים.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

למי שלא יודע ההסכם בין המועדון למשטרה בנושא המנויים והכרטיסים לשערים מדבר על כך
שהשערים ייסגרו כ-10 דקות לאחר פתיחת המשחק ואין מצב שמי שיש בידו כרטיס/מנוי לשער
מסוים לא ייכנס בגלל בעיית קיבולת. המשטרה עושה המון טעויות ושיקול דעת זו לא בדיוק תכונה
שנדרשת בשביל להיות קצין במשטרה, אבל זה לא אומר שכולם צריכים להרים ידיים ולהשלים עם
העובדות. בדיוק כפי שאלונה ברקת ידעה לרדת בעצבים לעבר השוטר באימון הפתיחה בעונה הקודמת,
מה שפתאום גרם לו לפתע לשנות את ההחלטה, גם הפעם המועדון חייב להתערב. באופן כללי אני
חושב שלא צריך למכור השנה כרטיסים לשער 5. כמות המנויים+פעילי אגודה+הזמנות גם ככה יוצרים
לחץ מטורף ביציע, אין מה להוסיף לזה כרטיסים.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אריק כתב: כמות המנויים+פעילי אגודה+הזמנות גם ככה יוצרים
כמות שציינת פה רחוקה מלהתקרב לכמות שיכול היציע להכיל.
גם על ההזמנות רשום לאיזה שער הם בדיוק כמו בכרטיס.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אריק כתב:למי שלא יודע ההסכם בין המועדון למשטרה בנושא המנויים והכרטיסים לשערים מדבר על כך
מסוים לא ייכנס בגלל בעיית קיבולת. המשטרה עושה המון טעויות ושיקול דעת זו לא בדיוק תכונה
שנדרשת בשביל להיות קצין במשטרה,

תודה רבה.
אריק כתב:אבל זה לא אומר שכולם צריכים להרים ידיים ולהשלים עם
העובדות. בדיוק כפי שאלונה ברקת ידעה לרדת בעצבים לעבר השוטר באימון הפתיחה בעונה הקודמת,
מה שפתאום גרם לו לפתע לשנות את ההחלטה, גם הפעם המועדון חייב להתערב.

ללא ספק, במועדון חייבים ליזום שיחת חתך עם מת"ח ב"ש, ולדרוש נחרצות שהדבר לא ישנה!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אביב כתב: כמות שציינת פה רחוקה מלהתקרב לכמות שיכול היציע להכיל.
גם על ההזמנות רשום לאיזה שער הם בדיוק כמו בכרטיס.
אני מניח שהכמות שציינתי עוברת במעט את ה-2000. בהנחה שכמעט איש לא יושב
בטריבונה האחרונה, אין טעם למכור כרטיסים לשער 5. ע"פ הרישומים שאני מכיר
כל השער אמור להכיל 2,450.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

ואולי, משה, זה אתה שמחפש בכח להוכיח שאתה "לא עושה חשבון אפילו לאלונה" וממהר לטפול האשמות, שלא בצדק?..

את דפוס הפעולה של המשטרה - אנחנו מכירים הרי משנים קדמוניות..למישהו חדש שהם מחפשים לעצמם חיים קלים? אתה, משום מה, מעדיף ללכת על תרחיש הזוי של "נמכרו כרטיסים מעבר לקיבולת השער"...די בעצם העובדה ששמוליק ואוהדים נוספים נכנסו לאחר גם לאחר סגירת השערים, בכדי להוכיח שאכן זו המשטרה שמיהרה לנעול השערים ללא סיבה. כי אם אכן השער היה מגיע לקיבולת המקסימלית, לא מישל, ולא אף אחד אחר היה מצליח לעזור להם להיכנס!! בכלל, על מה אנחנו מדברים?! כמות הכרטיסים שמופצת כפופה לאישור המשטרה!! גם אם במועדון ירצו, הם לא יכולים כלל למכור מעבר לכמות מסויימת!!

נ.ב
לא שאני צריך להוכיח לך משהו, את טענתך כבר הפרכתי מזמן, למעשה אפילו בטרם נטענה, בסוגיית מחירי המנויים והכרטיסים אי אז לפני כשנתיים, וגם כעת בהודעה זו, אבל בכל זאת: תגובה טרייה, רק מאמש.. - https://hbs.co.il/community/415568-post4.html" onclick="window.open(this.href);return false; אז תרגיע, חביבי. במקום לחפש להוכיח אנא עארף מה, ספור עד 10 ונסה לבחון אובייקטיבית את הדברים.
1. אורי, היחידי שזרק האשמות וקבע באופן חד משמעי על מי האשמה בלי לדעת את הפרטים זה אתה.
לצערי יותר מידי פעמים בתקופה האחרונה אני מרגיש שאתה מנסה בכוח להסיט את הביקורת מהקבוצה.
ולא, אם הסכמת בנוגע לדברים שנאמרו על ידי דודו חפר בקשר למשחק הוותיקים, לא אומר שאין אצלך מגמה בחלק מהמקרים לנסות להסיט את האחריות מההנהלה.
לא בטוח שהקבוצה אשמה במקרה הזה, אבל לקבוע דברים בלי ביסוס כשהאשמה יכולה ליפול לכאן ולכאן, לדעתי זה לא במקום.

2. אני, בניגוד אלייך, לא הפלתי את האשמה על אחד מהצדדים, אלא רשמתי שמדובר בביזיון ושמעניין אותי לדעת מי בדיוק אשם במחדל.

3. העובדה ששמוליק נכנס לשער אחרי שהוא נסגר מלמדת שלשמוליק יש קשרים. אני מניח שכל אוהד אחר שהגיע אחרי הזמן ולא הכיר את מישל, נשאר בחוץ.

4. יתכן שעקב העובדה שהמשטרה יודעת שבטריבונה אחרי העמוד איש לא יושב, היא החליטה לסגור את השער ברגע שהיא הגיעה לכמות מסוימת של אנשים.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אריק כתב:למי שלא יודע ההסכם בין המועדון למשטרה בנושא המנויים והכרטיסים לשערים מדבר על כך
שנדרשת בשביל להיות קצין במשטרה, אבל זה לא אומר שכולם צריכים להרים ידיים ולהשלים עם
מה שפתאום גרם לו לפתע לשנות את ההחלטה, גם הפעם המועדון חייב להתערב. באופן כללי אני
חושב שלא צריך למכור השנה כרטיסים לשער 5. כמות המנויים+פעילי אגודה+הזמנות גם ככה יוצרים
הבעיה שאם שבוע אחד בא לך להביא חבר. איפה תשב איתו?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

השאלה האמיתית היא כמה מנוים נמכרו וכמה הזמנות אם בכלל מחולקות לשער 5. קשה לי להאמין שעם המנוים + ההזמנות אנחנו מגיעים ליותר מ1500 איש.

שלח תגובה