חברים יקרים מספר שאלות יש לי אליכם.
הדבר הראשון והבולט שראינו אתמול הוא ששוב המאמן שלנו נכשל בשיטת המשחק או בצורת המשחק בגלל ההצבותה לא נכונות שלו.
דבר שני זה המגן העלוב שלנו שחקן הבית הזה שעשה פוזות בתחילת העונה. בושה וחרפה שהוא בכלל מעז לעלות לשחק כשבצד השני הוא רואה מה זה מגן ימני דוגמת קנדה.
בכל מקרה אני לא מבין למה כל מאמן שבא לכאן צריך להבין רק אחרי תקופה ארוכה ותחנונים של הקהל דברים כמו שיטת משחק והצבות של שחקים דומת רביבו מליקסון מסיקה.
ודוגמת אילוז ליציע.
דבר שני אם הוא כבר הצליח לעבוד על כולנו והוא עדיין פותח עם חלוץ אחד ולא מספיק חלוץ אחד הוא גם הופך את מסיקה לקשר אחורי על הדרך אז למה עכשיו הוא מחתים לנו עוד חלוץ לסגל??? לעבוד עלינו????
גיא תתחיל להתעורר לפני שהיה כמו הגיא של העונה שעברה!!!!
על חלוצים ומאמן
Re: על חלוצים ומאמן
שלומי לגבי שיטת המשחק אני לא מסכים איתך ...!
ב"ש שיחקה טוב מאוד ברבע השעה הראשונה ויכלה לגמור את הסיפור עם קצת יותר ריכוז
אין ספק שלאביתר אילוז אין מקום אפילו במכבי ב"ש ואת זה ידענו עוד מהשנה שעברה .. עד עכשיו אני לא מבין למה דנדי לא משחק שם
נגד קבוצה כמו הפועל ת"א שמחזיקה הרבה בכדור ומניעה כדור אתה צריך כוח באמצע ועם המגן המטומטם שלנו לא היה שובר לנו מומנטום היום הכל היה ניראה אחרת אפילו לכסות על זנברג שרק נכנס ואחרי שלושים שניות שם גול על אותו אילוז אז צריך להיות ממש עיוור ולפתוח איתו שוב
ראינו שכשעברנו לשחק ב4 4 2 הקישור שלנו היה פרוץ כמו מסננת ועם לא קאלה ההינו חוטפים יותר בראש
תפסיקו לחשוב שכל משחק צריך לפתוח עם 2 חלוצים כי זה לא נכון תלוי מי האוייב ותלוי מי שחקני הקישור של היריבה
דרך אגב הרווחת קסטה ...זה הוסף לחוב חחחחחחחחחחחחח
זה שי !
ב"ש שיחקה טוב מאוד ברבע השעה הראשונה ויכלה לגמור את הסיפור עם קצת יותר ריכוז
אין ספק שלאביתר אילוז אין מקום אפילו במכבי ב"ש ואת זה ידענו עוד מהשנה שעברה .. עד עכשיו אני לא מבין למה דנדי לא משחק שם
נגד קבוצה כמו הפועל ת"א שמחזיקה הרבה בכדור ומניעה כדור אתה צריך כוח באמצע ועם המגן המטומטם שלנו לא היה שובר לנו מומנטום היום הכל היה ניראה אחרת אפילו לכסות על זנברג שרק נכנס ואחרי שלושים שניות שם גול על אותו אילוז אז צריך להיות ממש עיוור ולפתוח איתו שוב
ראינו שכשעברנו לשחק ב4 4 2 הקישור שלנו היה פרוץ כמו מסננת ועם לא קאלה ההינו חוטפים יותר בראש
תפסיקו לחשוב שכל משחק צריך לפתוח עם 2 חלוצים כי זה לא נכון תלוי מי האוייב ותלוי מי שחקני הקישור של היריבה
דרך אגב הרווחת קסטה ...זה הוסף לחוב חחחחחחחחחחחחח
זה שי !

דווקא בעמדת המגן ימני הניסוי של עזורי די הצליח...
הייתי מעביר את שן לשחק שם באופן קבוע, ואלי משחק עם קשר אחורי אחד במקום שניים.
הייתי מעביר את שן לשחק שם באופן קבוע, ואלי משחק עם קשר אחורי אחד במקום שניים.
רק אהבה תנצח...
חבל לבזבז את שן שם !
הוא הרבה יותר אפקטיבי באמצע בישול לקדוסי מול רמת גן עצירת היריב רחוק מהשער וגם אתמול הביא בדקה 2 יופי של כדור למליקסון
רבאק עזורי שיים שם את דנדי
זה שי !
הוא הרבה יותר אפקטיבי באמצע בישול לקדוסי מול רמת גן עצירת היריב רחוק מהשער וגם אתמול הביא בדקה 2 יופי של כדור למליקסון
רבאק עזורי שיים שם את דנדי
זה שי !

- dardasmiley
דנדי/ אדלי/ סלט חסה! כל אחד מהנ"ל יהיה עדיף על אילוז באגף ימין
הרגת אותי עם הסלט חסהdardasmiley כתב:דנדי/ אדלי/ סלט חסה! כל אחד מהנ"ל יהיה עדיף על אילוז באגף ימין

- red ultras
אדלי יכול בכלל לשחק כמגן? או שכבר עשיתם לו הסבה?חח
אם כבר אדלי, אז למה לא לנסות 3-5-2??
כשיש לנו שני מגינים שביחד נותנים תפוקה של חצי מגן, עדיף כבר לשחק עם מוריירה, פרגל ואדלי ולהציב עוד חלוץ (בלומשטיין).
כשיש לנו שני מגינים שביחד נותנים תפוקה של חצי מגן, עדיף כבר לשחק עם מוריירה, פרגל ואדלי ולהציב עוד חלוץ (בלומשטיין).
הפועל אני כבר משתגע
אם אנחנו ב3 מחזורים סופגים 6 שערים עם 4 בהגנה אז מה יהיה8red כתב:אם כבר אדלי, אז למה לא לנסות 3-5-2??
כשנהיה עם 3 בהגנה?
תשמע השלושה האלו יכולים להתברר כשיחוק מבחינה הגנתית - בטח כשהיום אנחנו משחקים עם ארבעה שהם למעשה נותנים תפוקה של שניים וחצי.
הפועל אני כבר משתגע
אילוז לספסל אייל שן ישחק מגן ימני הוא עשה את זה טוב. עזורי8red כתב:תשמע השלושה האלו יכולים להתברר כשיחוק מבחינה הגנתית - בטח כשהיום אנחנו משחקים עם ארבעה שהם למעשה נותנים תפוקה של שניים וחצי.
ישחק עם שני חלוצים קדוסי ואסולין.