https://one.co.il/Msites/99/first.aspx?id=615" onclick="window.open(this.href);return false;
לגבי השחקנים שהיו מועמדים להגיע לב"ש כמו בנאדו, גרשון, בן דיין וזנדברג: "מה זה פה בית אבות? שמעון גרשון כבר גמר מזמן או אריק בנאדו שגם בגיל 20 לא היה שחקן מי יודע מה".
אני כבר ממזמן הפסקתי להתייחס לשטויות שלו הבעייה היא שכל פעם מחדש יש איזה אמצעי תקשורת שמביא אותו כאיזה משהו מייצג של הקבוצה והעיר.
טוב אולי זה בעצם נוח שאדם כל-כך עילג מייצג את העיר הדרומית והמרוחקת, העיר שתושביה רוכבים על גמלים בדרך לעבודה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לצערי ולצער כולנו,אביטן משמש כמעין "פרזנטור" של העיר ב"ש ובמיוחד מועדון הכדורגל הפועל ב"ש.
אביטן במהלך השנים מייצג את הצד הברברי,הנמוך והעסקני של אוהדי ב"ש - כשיביאו מאמן באר שבעי עלוב שנמנה עם
קבוצת יושבי הקפה שבה אביטן חבר (בקיוסק של אילוז אם אני לא טועה) אז הוא יהיה מרוצה ויפסיק לזרוק רפש.
חבל שהעיתונות המקומית והארצית נותנות לו במה לכל הרפש והלכלוך שיוצאות מהפה שלו - מעולם לא שמעתי את אביטן
מדבר בכנות ומעומק הלב אלא תמיד זה נבע מאינטרסים אישיים ומטמטום.
אני לא מבין מה ההתרגשות משלום אביטן.
הבן אדם רוצה לזכות בקצת תשומת לב, הבן אדם רוצה שיתייחסו אליו אז זה מה שיוצא לו מהפה.
אם הוא היה אומר קלישאות רגילות כולם היו מדפדפים ישר נכון????
אני בטוח ב-100% שאם שלום מדבר בשפה "נאותה" כלי התקשורת לא סופרים אותו.
אז במצב כזה ששלום פולט שטויות התקשורת מרויחה רייטינג , שלום מקבל תשומת לב שהוא רוצה.
אני גם לא חושב ששלום מייצג את העיר באר שבע, הוא מייצג את עצמו בלבד!!
אלון מזרחי יותר חכם משלום אביטן?? כל תושבי המרכז טמבלים???
דבר אחד בכל זאת שלום צודק, הרכש עד עכשיו מאכזב מאוד, אז ברור שהרמה של הרכש הרבה יותר גבוהה מליגת מקומות עבודה.... אבל למעט דוד רביבו ששלום הסכים שיש לו פוטנציאל גבוה, שאר הרכש מסתמן כבינוני.
הלוואי שבמזורים הבאים אנחנו נראה פריחה של שחקני הרכש, אבל עד עכשיו התוצאות מדברות בעד עצמן.