The red one כתב:
"שחקן טוב ללאומית
אבל רחוק מאוד מלהיות מספיק טוב לבאר שבע אם היה חותם באיזה אשדוד כזאת הייתי אומר שהוא יכול להתאים אבל לא רואה מה יש לו לחפש בבאר שבע
החתמה מוזרה מאוד , מאמין שישחק קצת בגביע הטוטו ובינואר כבר יעבור בהשאלה לאיזה קבוצת תחתית בליגת העל/צמרת לאומית"
"שחקן פגז להתמודדות על עליית ליגה.
שחקן שאני אוהב, דריבל חכם, בעיטה פגז, אבל אדיש למות להתאבד בטביעה. שחקנים בלאומית בדרך כלל נוטים לשנמך את היכולת שלהם בהתאם לרמה בליגה, אז קשה לי לומר (אם הוא מתאים להפועל ב"ש)"
.
מדובר בשחקן טוב אבל!!! אבל!!!!
אחד השחקנים העייפים בליגה. על איזה רעב מדברים??
אלדר כתב:
אז אתה אומר שאם תקח חתולה ותגיד לה שהיא לביאה אז היא תתחיל לצוד זברות?
אחלה שחקן. אבל כשמוכרים לך רעב ותשוקה... אז אתה מצפה שזה יהיה הפרמטר.
ואני לא מדבר מהגרון של אוהדי פ״ת. אני קצת מכיר את הליגה
אתה תראה
נאור סבג = החתמה מצוינת שמסמלת רעב
גל לוי = אין לי הגדרה לעייפות הקיימת בו
לא יודע, רעב זה מושג ערטילאי, בספורט זה דימוי למישהו שעולה על הדשא ונותן את הכל. לדעתי ספורטאי בגיל שלו (26?) מבין שזאת ההזדמנות של החיים שלו, שהוא מגשים חלום לשחק באצטדיון כמו טרנר, ומאז שחתם הצוות מפמפם לו שמחפשים מישהו שיטרוף את הדשא, נראה לך שיעלה לשחק בעצלתיים? החיסרון לדעתי הוא שלפעמים חוסר נסיון גורם לחוסר ריכוז, אבל הוא שחקן התקפה, אז לפחות לא יעשה פה בן אלגרבלי.
אסי, דגים כתב:
לא יודע, רעב זה מושג ערטילאי, בספורט זה דימוי למישהו שעולה על הדשא ונותן את הכל. לדעתי ספורטאי בגיל שלו (26?) מבין שזאת ההזדמנות של החיים שלו, שהוא מגשים חלום לשחק באצטדיון כמו טרנר, ומאז שחתם הצוות מפמפם לו שמחפשים מישהו שיטרוף את הדשא, נראה לך שיעלה לשחק בעצלתיים? החיסרון לדעתי הוא שלפעמים חוסר נסיון גורם לחוסר ריכוז, אבל הוא שחקן התקפה, אז לפחות לא יעשה פה בן אלגרבלי.
אני חושב שהכוונה היא לבעיה של כושר גופני וסיבולת ולא לבעיה מנטלית של "רעב".
הוא יכול לרצות לטרוף את הדשא עד מחר, אבל זה לא יעזור אם אין לו את היכולת הפיזית לעשות את זה
bs war כתב:
אני חושב שהכוונה היא לבעיה של כושר גופני וסיבולת ולא לבעיה מנטלית של "רעב".
הוא יכול לרצות לטרוף את הדשא עד מחר, אבל זה לא יעזור אם אין לו את היכולת הפיזית לעשות את זה