די מזוכיסטים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

די מזוכיסטים

שליחה על ידי yedidel »

תשאלו כל חבר שלכם שאוהד קבוצה אחרת וראה את ב"ש היום והוא יגיד שיש קבוצה סבבה. לא צמרת, לא משהו מיוחד, אבל לא רעה בכלל. רק אנחנו עסוקים בהלקאה עצמית.

אז נכון היה אפשר לבנות יותר טוב, ההגנה לא משהו ואנחנו משחקים מחצית אחת. אבל זה דברים שאפשר לעבוד ולשפר אם יפסיקו להתעסק במאמן כל שני וחמישי. רבאק אני גם חושב שהוא עשה הרבה שגיאות אבל תנו לו עונה לעבוד.

כי עם כל הכבוד לירידות ולביקורות, הקבוצה הזאת בדקותיה הטובות בהחלט נותנת כדורגל שלא רואים הרבה בארץ, עם כל הבאסה בהפסד הצפוי אני לא זוכר אף קבוצה שהגיעה לכל כך הרבה מצבים נגד מכבי חיפה, לא זוכר קבוצה (גם לא הפועל ת"א בבלומפילד) שבמשך לא מעט דקות במחצית הראשונה שלטה במגרש והכתיבה את הקצב. אז אנחנו לא יציבים, אבל וואלה יש את היכולת לעשות דברים מאוד יפים.

והכי חשוב שנהנים. הרי כמה אנשים היו מתלוננים על משחקים משעממים וסגורים? אז הנה, אנחנו מפסידים נקודות בשם המשחק ההתקפי, ואין רגע דל במשחקים ותמיד יש קצב.

איזה מישהו היום רצה ללכת אחרי ה3-1, הוא אומר לי נמאס לי, ב"ש זה מותג לא ככה אמורים להיראות. לא יאומן כמה אנשים עוד חיים בסרט שאנחנו עדיין "מותג". שכחו מזה, אנחנו מתחילים מהתחלה.

[hr]

ובסופו של דבר, אחרי שנכנסנו במאמן בשחקנים ועם כל הביקורות, מה סה"כ קרה? עשינו קולות של פייט למשך 40 דקות ובסוף הפסדנו 3-1 למכבי חיפה. לא משהו שלא קרה ברוב המקרים ב15 שנה האחרונות.

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: די מזוכיסטים

שליחה על ידי ניב »

א.הקבוצה נבנתה בצורה מזעזעת ומאוד לא יציבה, "דברים שאפשר לשפר אם לא נתעסק במאמן כל הזמן" שמע, מממה שאני קלטתי לא היו קללות, לא שריקות בוז, אפילו עידוד בתום 90 הדקות, את ההפסד במשחק הזה בטח וטבח שאי אפשר להפיל על הקהל שלנו.

הביקורות כרגע היא לגטימית לגמרי, לא חורגת מגבול הטעם הטוב ונוגעת במקומות כואבים.

ב.יש יכולת לעשות דברים יפים, אחלה, באמת חלק התקפי מהטובים בארץ, חשוב להגיד שבנתיים אתה עם שלושה הפסדים ב6 משחקים עם החלק ההתקפי הנהדר הזה.
הקבוצה לא מאוזנת ולא מחוברת, עצם הבאת 14 שחקני סגל חדשים היה מן הסתם צריך להדליק נורה אדומה אבל במחזור ה6 הייתי מצפה לקצת יותר תיאום ויכולת הגנתית טובה הרבה יותר. עם כל הכבוד אנחנו כבר קצת פחות מ4 חודשים עם סגל שמתאמן ביחד, זה לא אמור להיראות ככה.

ג. "נהנים" בוא לא ניסחף, קודם כל לא מכיר אוהד שאשכרה נהנה מהלספדי 3-1 במשחק שהיה יכול להיגמר בכיף 6-1 ושנית, לא חושב שהיה היום כדורגל כל-כך ברזילאי על המגרש (לנבחרת אגב יש שני בלמים שהם בבחינת חומת מגן)

ד. viewtopic.php?f=2&t=4238" onclick="window.open(this.href);return false;
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

yedidel כתב:תשאלו כל חבר שלכם שאוהד קבוצה אחרת וראה את ב"ש היום והוא יגיד שיש קבוצה סבבה. לא צמרת, לא משהו מיוחד, אבל לא רעה בכלל. רק אנחנו עסוקים בהלקאה עצמית.

אז נכון היה אפשר לבנות יותר טוב, ההגנה לא משהו ואנחנו משחקים מחצית אחת. אבל זה דברים שאפשר לעבוד ולשפר אם יפסיקו להתעסק במאמן כל שני וחמישי. רבאק אני גם חושב שהוא עשה הרבה שגיאות אבל תנו לו עונה לעבוד.

כי עם כל הכבוד לירידות ולביקורות, הקבוצה הזאת בדקותיה הטובות בהחלט נותנת כדורגל שלא רואים הרבה בארץ, עם כל הבאסה בהפסד הצפוי אני לא זוכר אף קבוצה שהגיעה לכל כך הרבה מצבים נגד מכבי חיפה, לא זוכר קבוצה (גם לא הפועל ת"א בבלומפילד) שבמשך לא מעט דקות במחצית הראשונה שלטה במגרש והכתיבה את הקצב. אז אנחנו לא יציבים, אבל וואלה יש את היכולת לעשות דברים מאוד יפים.

והכי חשוב שנהנים. הרי כמה אנשים היו מתלוננים על משחקים משעממים וסגורים? אז הנה, אנחנו מפסידים נקודות בשם המשחק ההתקפי, ואין רגע דל במשחקים ותמיד יש קצב.

איזה מישהו היום רצה ללכת אחרי ה3-1, הוא אומר לי נמאס לי, ב"ש זה מותג לא ככה אמורים להיראות. לא יאומן כמה אנשים עוד חיים בסרט שאנחנו עדיין "מותג". שכחו מזה, אנחנו מתחילים מהתחלה.

[hr]

ובסופו של דבר, אחרי שנכנסנו במאמן בשחקנים ועם כל הביקורות, מה סה"כ קרה? עשינו קולות של פייט למשך 40 דקות ובסוף הפסדנו 3-1 למכבי חיפה. לא משהו שלא קרה ברוב המקרים ב15 שנה האחרונות.
מסכיהמ איתך ברוב הדברים .
הדברים שמדאיגים אותי במיוחד זה ההגנה, החורים מהאגפים נוראיים .
ועוד דבר- יש לי תחושה שהחיבור בין השחקנים לא משהו בכלל, אני מקווה מאד שאני טועה כי אם כן זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות .
אם נחשוב בהיגיון, צפוי שככה תיראה קבוצה שכמעט כולה חדשה.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

yedidel תודה רבה על התגובה שלך.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »