תמונת מצב
תמונת מצב
- כהן לא יגיע.
- אוחנה בדרך החוצה.
- על מליקסון אין מה לסמוך.
- מאור בוזגלו שוב נהיה רלוונטי.
- שטקוס עם עט ביד.
- טאפוקו עדיין חי.
זה עוד קיץ בו נעשה את כל הטעויות האפשריות ?
- אוחנה בדרך החוצה.
- שטקוס עם עט ביד.
- טאפוקו עדיין חי.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

Re: תמונת מצב
מי שציפה שתוך קיץ אחד יתקנו את כל הטעויות שנעשו פה לאורך שנה שלמה, חי בסרט.
ייקח לפחות 2-3 חלונות בשביל לבנות את הקבוצה מחדש.
אפילו שאני חושב שלהביא לפה את שטקוס זאת טעות וכנראה מישהו שם לא למד מטעויות, אבל בסדר, לא מצפה יותר מדי מהעונה הקרובה.
אפילו שאני חושב שלהביא לפה את שטקוס זאת טעות וכנראה מישהו שם לא למד מטעויות, אבל בסדר, לא מצפה יותר מדי מהעונה הקרובה.
אחרי ששטוס תוסיף עוד קיץ לתיקון טעויותmaxkid22 כתב:מי שציפה שתוך קיץ אחד יתקנו את כל הטעויות שנעשו פה לאורך שנה שלמה, חי בסרט.
כרגע מה שמעניין זה מרכז מגרש, להביא שני קשרים וזה אחלה קיץ. תביא אחד גם נסתדר.Guevara כתב:- כהן לא יגיע.
- אוחנה בדרך החוצה.
- שטקוס עם עט ביד.
- טאפוקו עדיין חי.
כהן לא רוצה , אוחנה לא רןצה , נקסט להביא משהו אחר
- ForeverRed
בוא נתחיל עם לתקן לפחות טעות אחת ונתקדם משם.maxkid22 כתב:מי שציפה שתוך קיץ אחד יתקנו את כל הטעויות שנעשו פה לאורך שנה שלמה, חי בסרט.
לדעתי קודם כל מנסים להיפטר מכל השומן העודף (צדק,אלו,בבסט,עזרא,הרוש,סאבו), שזה מבחינתי חלק גדול מתיקון טעויות...ForeverRed כתב: בוא נתחיל עם לתקן לפחות טעות אחת ונתקדם משם.
לדעתי ניתנה לאלמוג (31 בתחילת העונה) הצעה סופר נדיבה לשלוש שנים, דחה, חבל, הלאה. לפני שמביאים, קודם כל להבטיח:
- אלחאמיד נשאר, גם אם צריכים לפתוח את החוזה ולשפר אותו, אולי גם על בסיס הישגים.
- אוחנה נשאר, כמו שכתבתי על אלחאמיד
אם שני העוגנים (כן, לבנות גם את אוחנה כעוגן), יהיה קל וברור יותר איזה השלמות צריך. כל זמן ששניהם מתנדנדים, כל מגדל הקלפים מעורער.
אם נשארים, יש להשלים גרזן למרכז ואז אפשר גם לחרוק שיניים, לבלוע את הרוק ולהחתים גם את בוזגלו.
כמקרה חירום, אם לא יימצא גרזן, (הצעתי פעם וירדו עלי) אפשר לנסות את אלחאמיד כקשר אחורי (עשינו את זה עם סוארז), לדעתי זו תהיה הצלחה מסחררת.
- אלחאמיד נשאר, גם אם צריכים לפתוח את החוזה ולשפר אותו, אולי גם על בסיס הישגים.
- אוחנה נשאר, כמו שכתבתי על אלחאמיד
אם שני העוגנים (כן, לבנות גם את אוחנה כעוגן), יהיה קל וברור יותר איזה השלמות צריך. כל זמן ששניהם מתנדנדים, כל מגדל הקלפים מעורער.
אם נשארים, יש להשלים גרזן למרכז ואז אפשר גם לחרוק שיניים, לבלוע את הרוק ולהחתים גם את בוזגלו.
כמקרה חירום, אם לא יימצא גרזן, (הצעתי פעם וירדו עלי) אפשר לנסות את אלחאמיד כקשר אחורי (עשינו את זה עם סוארז), לדעתי זו תהיה הצלחה מסחררת.
- dardasmiley
לפני שמדברים על לתקן אפשר לדבר על להפסיק לעשות טעויות? כי בינתיים רק מוסיפים שמן למדורה ומגדילים את הנזקים הקיימים.maxkid22 כתב:מי שציפה שתוך קיץ אחד יתקנו את כל הטעויות שנעשו פה לאורך שנה שלמה, חי בסרט.
ואגב, לא אתפלא אם אוחנה ובוזגלו יתוזמנו לימים שאחרי שכל המנויים ימכרו כדי למנוע פגיעה בהם. נהיה פה חבורה של אנשים שמרגישים צורך לתחמן את הקהל ומתייחסים לקהל כמו אל משקולת ולא כמו זכות אדירה לנהל מועדון עם קהל כזה.
אחרי זה שיספרו לנו בראיונות שהקהל וטרנר הם הכוח שלנו וילכו לקבל 4 מהצהבת.
אתה מעלה תיאוריה שמחכים לאחרי המנויים ואז לפי התאוריה הזאת אתה מאשים את כל העולם כאילו זאת עובדה..dardasmiley כתב:
לפני שמדברים על לתקן אפשר לדבר על להפסיק לעשות טעויות? כי בינתיים רק מוסיפים שמן למדורה ומגדילים את הנזקים הקיימים.
ואגב, לא אתפלא אם אוחנה ובוזגלו יתוזמנו לימים שאחרי שכל המנויים ימכרו כדי למנוע פגיעה בהם. נהיה פה חבורה של אנשים שמרגישים צורך לתחמן את הקהל ומתייחסים לקהל כמו אל משקולת ולא כמו זכות אדירה לנהל מועדון עם קהל כזה.
אחרי זה שיספרו לנו בראיונות שהקהל וטרנר הם הכוח שלנו וילכו לקבל 4 מהצהבת.
חלאס כבר אתם מתישים עם החיפוש הזה לדברים רעים גם לפני שהם קרו
זה נכון מאוד מה שאתה אומרTal_Hbs כתב:
אתה מעלה תיאוריה שמחכים לאחרי המנויים ואז לפי התאוריה הזאת אתה מאשים את כל העולם כאילו זאת עובדה..
חלאס כבר אתם מתישים עם החיפוש הזה לדברים רעים גם לפני שהם קרו
בינתיים אני הרבה יותר מרוצה מהקיץ הזה מאשר בתקופה המקבילה בעונה שעברהmaxkid22 כתב:מי שציפה שתוך קיץ אחד יתקנו את כל הטעויות שנעשו פה לאורך שנה שלמה, חי בסרט.
אין מה להשוות, קיץ שעבר למחנה אימונים לא הייתה שום משמעות כי חצי סגל הוחלף אחריו, העונה סוגרים את זה לפני המחנה אימוניםbs war כתב:
בינתיים אני הרבה יותר מרוצה מהקיץ הזה מאשר בתקופה המקבילה בעונה שעברה
בניגוד לשנה שעברה, גם אם לא ילך השנה אי אפשר לבוא בטענות- שינו כיוון והלכו על קו מחשבה חדש ומרענן. מקווה שיצליח