מנהיגות וכריזמתיות אלה דברים שאי אפשר לבנות. או שיש לך את זה או שלא.
בעיקרון זה יותר פונקציה של אכפתיות, ומליקסון מראה שאכפת לו יותר ויותר מהקבוצה והאוהדים.
אבל לצערי, כמנהיג על המגרש הוא לא מתאים.
פייר - אני מאוכזב
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: פייר - אני מאוכזב
nitsande כתב:מנהיגות וכריזמתיות אלה דברים שאי אפשר לבנות. או שיש לך את זה או שלא.
בעיקרון זה יותר פונקציה של אכפתיות, ומליקסון מראה שאכפת לו יותר ויותר מהקבוצה והאוהדים.
אבל לצערי, כמנהיג על המגרש הוא לא מתאים.
לבנות מאפס? ברור שלא! מדובר הרי בתכונות אופי מולדות. העניין הוא שלדעתי למאור מליקסון יש את הפוטנציאל, רק שחוסר היציבות בקריירת המשחק שלו מנע ממנו לממשו. בשנה האחרונה הקריירה שלו נכנסה למסלול של יציבות, ועם קצת השקעה ורצון טוב אני בהחלט מאמין שהתפקיד יכול להיות תפור למידותיו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. מאור מליקסון לא יכול להיות קפטן. לצערי הוכח שוב שמנהיגות אי אפשר לקבל אלא צריך לקחת.
מתחילת השנה מליקסון הוא הראשון שבורח לחדר ההלבשה אחרי הפסדים, הראשון שמוריד את הראש ומי שיסתכל טוב במשחקים גם יראה שהראשון בשחקני הקבוצה ששחקני היריבה מרבים להתלוצץ איתו והוא איתם.
2. לפעמים כשאתה שם על שחקן יצרתי, בטח כמו מליקסון, אחריות נוספת, הוא קורס.
בדיוק כמו בניון בנבחרת, זה שמדובר בשחקן הכישרוני ביותר בקבוצה לא הופך אותו למנהיג טוב.
להפך, רוב המנהיגים הגדולים היו שחקנים אפורים, כאלה שמתסובבים עם פרצוף כעוס כל המשחק ולא דופקים חשבון לאף אחד.
3. לא יודע איפה ראיתם את מליקסון עושה השנה הגנה.
הבחור בעקביות לא עוזר בכלל לאילוז באגף ימין.
4. קשה לי להבין את הכעס על אסולין. גיא עזורי הוציא בפיגור 3-1 חלוץ (אסולין) והכניס קשר בצד (בלומינשטיין). עזורי העדיף לנסות לשמור על התוצאה מאשר לתקוף.
אסולין ביציאה שלו מהמגרש עשה בדיוק את הרצונות של עזורי כשהוא יורד באיטיות ומבזבז זמן ובכך עוזר לשמור על התוצאה.
לא אוהב את האופי של אסולין מחוץ למגרש לאורך הקרירה. אבל השנה, על המגרש, מדובר בווינר ובקילר היחידי בקבוצה חוץ מקאלה.
מתחילת השנה מליקסון הוא הראשון שבורח לחדר ההלבשה אחרי הפסדים, הראשון שמוריד את הראש ומי שיסתכל טוב במשחקים גם יראה שהראשון בשחקני הקבוצה ששחקני היריבה מרבים להתלוצץ איתו והוא איתם.
2. לפעמים כשאתה שם על שחקן יצרתי, בטח כמו מליקסון, אחריות נוספת, הוא קורס.
בדיוק כמו בניון בנבחרת, זה שמדובר בשחקן הכישרוני ביותר בקבוצה לא הופך אותו למנהיג טוב.
להפך, רוב המנהיגים הגדולים היו שחקנים אפורים, כאלה שמתסובבים עם פרצוף כעוס כל המשחק ולא דופקים חשבון לאף אחד.
3. לא יודע איפה ראיתם את מליקסון עושה השנה הגנה.
4. קשה לי להבין את הכעס על אסולין. גיא עזורי הוציא בפיגור 3-1 חלוץ (אסולין) והכניס קשר בצד (בלומינשטיין). עזורי העדיף לנסות לשמור על התוצאה מאשר לתקוף.
אסולין ביציאה שלו מהמגרש עשה בדיוק את הרצונות של עזורי כשהוא יורד באיטיות ומבזבז זמן ובכך עוזר לשמור על התוצאה.
לא אוהב את האופי של אסולין מחוץ למגרש לאורך הקרירה. אבל השנה, על המגרש, מדובר בווינר ובקילר היחידי בקבוצה חוץ מקאלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
3. רוב הזמן הוא נמצא באגף שמאל ועוזר להרוש.משה אוחיון כתב: 3. לא יודע איפה ראיתם את מליקסון עושה השנה הגנה.
רביבו ואסולין נמצאים באגף ימין לעזור לאילוז.
אילוז במשחק האחרון עלה קדימה לא מעט ואיבד כדורים,
אז כאשר רביבו לא שם כדי לכסות עליו, זה מה שאנחנו קוראים לו חור מצד ימין של ההגנה.
אין שום קשר למליקסון בעניין הזה.
4. אסולין אומנם חלוץ, אבל אצל עזורי הוא מתופקד כמעין קשר קדמי ימני.
הכנסת בלומשטיין, חלוץ שמתופקד כקשר ימני, הייתה כשחקן בעד שחקן על אותה עמדה.
החילוף הביע את האכזבה של עזורי מהמשחק של אסולין (שאגב באמת נתן משחק חלש יחסית),
ולא הביע מחשבה הגנתית על מנת לשמור רק על 3:1.
וגם אם אתה צודק, ועזורי אכן רצה לשמור על התוצאה,
אסולין לא צריך לחשוב במקום עזורי ולהחליט מה טוב בשביל הקבוצה.
אתה צריך לצאת במהירות האפשרית מהמגרש ברגע שאתה בפיגור, וממש לא בזחילה כמו שהוא עשה.
אני יכול להישבע לך שכל מה שהיה בא לי לעשות באותו הרגע הוא לפרוץ למגרש ולבעוט אותו החוצה. ממש כך.
הפועל באר שבע ♥