נתניה? תחתית? תחשבו פעמיים:
article_detail.php?aid=217" onclick="window.open(this.href);return false;
זהירות יהלום חד לפניך - טור חדש באתר
Re: זהירות יהלום חד לפניך - טור חדש באתר
אני מאוד מפחד מהמשחק מחר.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
אהבתי מאוד לקרוא את הטור.
בהחלט יש פרמטרים רבים שהם עולים עלינו והמקום שלהם בטבלה מעטה מאוד.
עכשיו גם עם עטר שמביאי רוח חדשה , יהיה לנו קשה מאוד .
בהחלט יש פרמטרים רבים שהם עולים עלינו והמקום שלהם בטבלה מעטה מאוד.
עכשיו גם עם עטר שמביאי רוח חדשה , יהיה לנו קשה מאוד .
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
תחושה אישית-מנצחים למרות המאמן!!!
מהפה שלך לאלוהים !!!אדומתוק כתב:תחושה אישית-מנצחים למרות המאמן!!!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ניתוח מעולה ידידאל. אבל אני מאוד אופטימי לאחר ההתלהבות הראשונית של חזרתו של עטר לקווים תחלואיה של הקבוצה הצהובה
יחזרו ומאוד מהר. גם שם בנתניה יש תחושה שעדיין השחקנים לא יודעים את מקומם על המגרש. כך שיש לעטר עם כול היכולות שלו עוד המון עבודה.
בקשר ליוסי אופיר עדיין אני חושב שמקומו בספסל גם כושר גופני לקוי מאוד וגם יכולת מקציעות איומה ביותר. זה לא סיסמה וזה לא בקשה זוהי מחוייבות אמתית של גיא עזורי לעצמו למועדון ולאוהדים. לעצור ולחשוב ולהבין שמקומו של משה אסולין על המגרש מתחילת המשחק.
היום אנחנו מנצחים כי נתניה יותר גרועה מאיתנו כי נתניה באחד על אחד היא בלי תשובות.למרות שציינת את מרכז השדה שלה אין לה תשובות ליכולות של שחקני מרכז השדה שלנו. ואני מתכוון לאלו עם האורנטציה ההתקפית ולאו דווקא לאלו האמונים על הההגנה.
אז יאללה הפועל בהצלחה.
יחזרו ומאוד מהר. גם שם בנתניה יש תחושה שעדיין השחקנים לא יודעים את מקומם על המגרש. כך שיש לעטר עם כול היכולות שלו עוד המון עבודה.
בקשר ליוסי אופיר עדיין אני חושב שמקומו בספסל גם כושר גופני לקוי מאוד וגם יכולת מקציעות איומה ביותר. זה לא סיסמה וזה לא בקשה זוהי מחוייבות אמתית של גיא עזורי לעצמו למועדון ולאוהדים. לעצור ולחשוב ולהבין שמקומו של משה אסולין על המגרש מתחילת המשחק.
היום אנחנו מנצחים כי נתניה יותר גרועה מאיתנו כי נתניה באחד על אחד היא בלי תשובות.למרות שציינת את מרכז השדה שלה אין לה תשובות ליכולות של שחקני מרכז השדה שלנו. ואני מתכוון לאלו עם האורנטציה ההתקפית ולאו דווקא לאלו האמונים על הההגנה.
אז יאללה הפועל בהצלחה.