דנדי אוקונגו,שחקן הרכב קבוע עונה שעברה אפילו לא מקבל את הצ'אנס בהרכב השנה למרות יכולת גרועה של אייל שן ושל יוסי אופיר.
אני בטוח שאם דנדי,קשר אחורי מובהק שנלחם יותר משניהם יהיה בהרכב,ההגנה של תיראה אחרת.
יניב אלול,שלא הספיק אפילו לשחק משחק אחד בקבוצה,ויושב ביציע כאשר נדב קידר שאני בטוח שהוא לא יותר טוב ממנו בסגל.הייתי מנסה לשלב את יניב אלול בתור מגן ימני דווקא-הרי בעונת העלייה הוא שיחק בעמדת המגן והיה טוב.
אביתר אילוז שחקן התקפי מצויין לפי דעתי,אבל מבחינה הגנתית הוא קטסטרופה.הייתי שם אולי באגף ימין-מה גם שזה יוסיף לנו המון מהירות בהתקפה.
עזורי-תעיז,תצליח!
ראויים לצ'אנס.
Re: ראויים לצ'אנס.
מצטער אבל אני ממש לא מסכים בעניין הזה.KaduSimioni כתב:
יניב אלול,שלא הספיק אפילו לשחק משחק אחד בקבוצה,ויושב ביציע כאשר נדב קידר שאני בטוח שהוא לא יותר טוב ממנו בסגל.הייתי מנסה לשלב את יניב אלול בתור מגן ימני דווקא-הרי בעונת העלייה הוא שיחק בעמדת המגן והיה טוב.
כמה משחקים אתם עוד צריכים בשביל להבין שהוא לא בלם ללאומית, בטח לא לליגת העל ?
מגן ימני ? עדיף את אילוז ופרגל...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לגבי דנדי - אין ספק. ההכרח בלתת לו צ'אנס זה הקונצנזוס הכי גדול אחרי העובדה שעזורי כשל כישלון חרוץ בבניית הקבוצה...(אחד קשור בשני..)
אבל אלול ואילוז? אתה בטוח שראית אותם בשנתיים האחרונות? ועונת העלייה ההיא היתה לפני 9 שנים...
אבל אלול ואילוז? אתה בטוח שראית אותם בשנתיים האחרונות? ועונת העלייה ההיא היתה לפני 9 שנים...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Bדב קידר יותר טוב מיניב אלול. תחזור לעונה שעברה ותראה, המשחקים הטובים ביותר שלנו מבחינת הגנה לפחות היו עם קידר וזרקו (שהוא בכלל קשר). דנדי צריך לשחק.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
לדעתי אייל שן משחק טוב מתחילת העונה. (פרט למשחק מול חיפה).
אייל שן מאבד הרבה מאוד כדורים.
בנוגע לאלול,גם עונה שעברה הוא קיבל צ'אנס בתור מגן ימני והיה לא רע בכלל אם אני זוכר נכון.אני זוכר רק שהיה חסר לו כושר כי כמה ספרינטים והוא היה מת.
אני חושב שצריך לראות איך הוא אולי בגביע הטוטו,אולי לא נמצ את סרחיו ראמוס,אבל הוא בטוח לא יזיק.
בנוגע לאלול,גם עונה שעברה הוא קיבל צ'אנס בתור מגן ימני והיה לא רע בכלל אם אני זוכר נכון.אני זוכר רק שהיה חסר לו כושר כי כמה ספרינטים והוא היה מת.
אני חושב שצריך לראות איך הוא אולי בגביע הטוטו,אולי לא נמצ את סרחיו ראמוס,אבל הוא בטוח לא יזיק.
- dardasmiley
הכי טוב יהיה לזרוק את אלול לבית"ר ב"ש כדי שיהיה שם כוכב (ליגה ג') אצלנו אין לו מקום גם ביציע