אני מתחיל לאהוב את מה שמתגבש כאן.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
red ultras

אני מתחיל לאהוב את מה שמתגבש כאן.

שליחה על ידי red ultras »

זה ארוך אני יודע, אבל הייתי רוצה שתקראו ותגיבו מה דעתכם

אז נכון, אני נזהר בדבריי ויש כאן לא מעט הסתייגות,
והמאמן שלנו לא חי את המשחק ולא מריח את מה שקורה פה, ועושה את הדברים לאט ובאיחור
אבל חברים, אני מתחיל לאהוב את מה שמתגבש כאן - מתחילים לראות כאן אשכרה קבוצת כדורגל

אני רוצה להתייחס לכמה שחקנים בקבוצה שלטעמי עושים ויכולים לעשות את ההבדל בקבוצה
להתייחס לחסרונות וליתרונות, ולהביע את דעתי על איך אפשר לשפר את המצב בהגנה.

ליאור אסולין :
אי אפשר להתווכח עם עובדות : 5 שערי ליגה, רק ארבייטמן כבש (אחד) יותר

יתרונות :
אסולין ללא ספק שחקן שנהנה מהמשחקים הגדולים, הדבר נובע מפני שהוא עבר כ"כ הרבה קבוצות בקריירה,
וכשהוא משחק נגד האקסיות שלו והאוהדים היריבים מקללים אותו, חובת ההוכחה עליו - וכרגע הוא נותן את התפוקה.
חסרונות :
מדבר יותר מדיי בתקשורת, מוותר בקלות מדיי - מסוג השחקנים שיכולים להחליט שזהו, הוא עשה את שלו ועכשיו
הוא יכול לנוח, כמובן שרק על הדשא! כי אם יחליפו אותו הוא יעשה מהומות.
------------------------------------------------------

אוהד קדוסי :
2 שערי ליגה עד עכשיו, אבל אני אוהב את מה שאנחנו מקבלים ממנו

יתרונות :
קדוסי של השנה יותר פעלתן, רץ המון, מפריע להגנות ומריח שערים,
מזכיר לי המון את אליניב ברדה, שהיא מקבל את הכדור עם הגב לשער ונותן אותו למי שיכול לעשות איתו משהו טוב
הוא מהיר, יש לו אחד על אחד מצויין ולהפתעתי יש לו ראיית משחק דיי טובה, הוא פועל לרוב מהראש, ולא מהלב (או מהרגל במקרה שלנו)
חסרונות :
חוסר מזל, גם העונה וגם אשתקד, אבל העבודה הקשה תשתלם, וכשזה יגיע זה יגיע בגדול!
לדעתי בליגה של 16 קבוצות, קדוסי שווה לפחות 14-17 שערים העונה.

דוד רביבו :
ראיית משחק אדירה, מסירה מצויינת, אחד המרימים הטובים בליגה

יתרונות :
יכול לשחק גם באגף ימין וגם במרכז המגרש, כשהוא מסוכן? באר שבע עוד יותר מסוכנת
יכול להניח לחלוצים כדורים מסוכנים על 30-35 מטרים בלי בעיות, כל קרן של ב"ש זה כמו בעיטה מ16 מטר
היכולת שלו מקרינה אוטומאטית על מאור מליקסון - כשרביבו טוב, מליקסון טוב
חסרונות :
מבחינה הגנתית הוא פשוט לא קיים, לא עוזר להגנה אפילו במעט, אבל זה מובן כי הגיל עושה את שלו,
אם לרביבו נגמר האוויר אחרי 60 דקות, במידה והיה עוזר להגנה היה מפסיק לשחק אחרי 30 דקות.
חוסר הכושר של רביבו זה פועל יוצא לגביי כל הקבוצה, כי רביבו הוא המנוע של הקבוצה, ברגע שהוא הלך, כלום לא עובד.
אפשר לפתור את זה אם רביבו בחלק מהמשחקים יכנס כמחליף, ויעשה את השינוי כשיעלה מהספסל.

מאור מליקסון
טכני בצורה בלתי רגילה, אחד על אחד מהטובים בליגה, ומלך הבישולים בליגה עד עכשיו עם 4 בישולים!

יתרונות :
מליקסון הוא שחקן שאפשר לא להרגיש אותו דקות ארוכות, ופתאום במהלך אחד אתה נזכר ועוד איך שהוא היה שם.
הוא עדיין מעכל את העובדה שהוא קפטן, ולומד להסתגל לכך, אני מאמין שאם הזמן נראה אותו הרבה יותר מחוייב
למרות שהשנה אנחנו לא רואים ממנו יותר מדיי הוא מוביל את טבלת המבשלים של הליגה עד עכשיו,
זהו נתון שאי אפשר להתעלם ממנו כי הוא מראה שכשמאור מעורב במשחק, באר שבע כובשת.
חסרונות:
מליקסון לוקה כרגע בתסמונת גילי וורמוט,
הוא חייב להבין שהדברים נבנים עליו, כשהוא חודר לאמצע ומבקש את הכדור, קורים דברים טובים
כשהוא בורח לאגף, מפחד מהכדור וממתין לראות מה חבריו יעשו, הוא נרדם, וזה קורה לו הרבה השנה
הוא פועל יוצא של רביבו, נותן לרביבו לקחת את הבעלות על הקבוצה, כאילו שהוא מפחד מהאחריות שקיבל על עצמו,
אם הוא רוצה להיות קפטן טוב ומוביל, הוא יצטרך לדעת להיות מעורב יותר במשחק, לבוא הרבה לאמצע וגם לעזור להגנה!
מאור חייב לדעת לשחרר את הכדור מהר, ולא לעשות את הצעד המיותר הזה שהוא כ"כ אוהב.
אם מאור יידע ליישם את הדברים האלה, אנחנו נרוויח קפטן להרבה שנים, זו קפיצת המדרגה עבורו.

אביתר אילוז
אביתר אילוז עובר השנה תהליך של בגרות, הוא מתחיל להפנים את זה שהעמדה החדשה שלו (כבר מזמן לא חדשה) היא מגן.

יתרונות :
אילוז הוא מגן שאם יידע להגן, לא היה פה היום, הוא מהיר מאוד, יש לו דריבל טוב, ובעיטה לא רעה מרחוק
חסרונות :
כמו קודמו הבאר שבעי בתפקיד, (תומר חליבה) לאילוז יש אינטילגנציה גרועה מאוד על המגרש,
הוא מסוגל לקחת דריבל על 40 מטר לעבור ארבעה שחקנים בסוף לאבד את הכדור וקיבלנו גול,
כמגן, הוא חייב לדעת להיות יותר מחוייב להגנה, ולהיות הרבה יותר אגרסיבי כשהוא כבר מאבד את הכדור.
אביתר צריך לעשות את העבודה שלו בהגנה בשקט, וליצור תיאום עם הרוש, על מנת שאחד מהם ישאר מאחור כשהשני עולה לתקוף
וככה ימנעו הרבה מאוד מבוכות בהגנה, ואביתר יוכל להרוויח את המקום שלו בזכות עצמו ולא בגלל שחייב לפחות באר שבעי אחד על הדשא.

שמעון הרוש
גדל במחלקת הנוער של הפועל חיפה, הגיע מנצרת, סומן כהבטחה גדולה ; מהיר מאוד, בנוי טוב, ובעל הרמה טובה

יתרונות :
כמו שציינתי למעלה, הרוש הוא שחקן צעיר, מהיר מאוד, הוא בנוי טוב, יש לו הרמה טובה,
הוא צריך לעבוד עליה עדיין אבל יש הרמות, ויש הרמות. אם בשנים קודמות ראינו את דודי פדלון מקבל כדור באגף שמאל ומרים אותו לתוך שער 5
שמעון הרוש מרים אותו לרחבה. אמנם לא תמיד מוצא שחקן אדום, אבל ההרמה שלו תמיד מגיעה לרחבה ועושה שם בלאגן.
חסרונות :
שמעון הרוש רך מדיי, למרות שבנוי טוב הוא לא מגן באגרסיביות, הוא חייב לדעת לשים את הגוף והראש כדיי להגיע ראשון לכדורים.
בהתקפה הוא לא תורם מספיק, הוא ניחן בהרמה טובה אבל הרבה פעמים הוא סתם מרים לרחבה במקום לחפש את השחקנים באדום.
אני מרגיש שהוא לאט לאט יוצא מהפניקה של ליגת העל ומסתגל למעמד שהוא קיבל, יש לי תחושה שמדובר באחלה מגן, ולהרבה שנים

ועכשיו, אחרי שניתחתי את דעתי על חלק מהשחקנים בקבוצה שלדעתי יכולים לעשות את ההבדל,
אני רוצה להביע את דעתי בקשר להגנה, אפשר וחייב לפתור את הבעיות שיש לנו בהגנה וזה חייב לקרות מהר!

לדעתי גיא עזורי טועה בכך שהוא מחפש קשרים אחוריים, יש לו 2 קשרים אחוריים לא רעים בכלל - אייל שן ודנדי אוקוגו
נתחיל מזה שלדעתי ברוב המשחקים (פרט למשחקים נגד הגדולות) ב"ש יכולה וצריכה להסתדר עם קשר אחורי אחד,

אין לי מושג איך מוריירה היה לפני הפציעה כי לא ראיתי אותו, עם פרגל אין לי בעיה, אבל אני בטוח שאם עזורי ישחק עם 3 בלמים
הבעיה תיפטר כי 90 אחוז מהגולים שאנחנו מקבלים הם גולים שנובעים מאיבודי כדור של המגנים אביתר אילוז ושמעון הרוש
במידה ונשחק עם שלושה בלמים כשאחד מהם יכול לשחק אפילו כבלם אחורי, לאיבודי הכדור של אילוז והרוש תהיה פחות משמעות,
זה לא אומר שהם יוכלו לאבד כדורים חופשי, אבל זה אומר שתמיד יהיה שם עוד שחקן שיוכל לחפות עליהם כשהם מאבדים את הכדור למעלה
לרוב נראה שזהו התפקיד של הקשרים האחוריים, אבל אייל שן ויוסי אופיר אף פעם לא נחשבו לחיות הגנה, אייל שן שחקן לוחם ותמיד שהוא חוטף כדור
הוא דואג להוציא התקפה וכמו אילוז הוא גם עולה לתמוך בהתקפה, הוא לא מהיר ולכן קשה לו למנוע את המתפרצות של הקבוצה היריבה
יוסי אופיר לדעתי הוא לא יותר מאשר חלק מעסקת החבילה עם רביבו, הוא לא צריך לשחק בכלל, הוא צריך להיות קשר אחורי שלישי בסגל ולחפות כששן \ אוקוגו לא זמינים
עזורי רמז השבוע שהוא הולך לבצע שינוי טקטי במערך ההגנה ואני מאוד מקווה שקידר \ אדלי יקבלו את הצ'אנס על חשבונו של יוסי אופיר,
ואם לא, אז לפחות שאוקוגו יקבל את הצ'אנס על חשבון אופיר ומוריירה יעבור לשחק כבלם אחורי - 2 הדברים האלו חייבים לפתור את הבעיה בהגנה!

משחק אחד ללא ספיגה, וב"ש יוצאת לדרך חדשה! :יאללה הפועל:

תגובתכם,

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: אני מתחיל לאהוב את מה שמתגבש כאן.

שליחה על ידי bs war »

הרוש פשוט לא יודע להגביה, עוד לא ראיתי הרמה אחת מדויקת שלו השנה.
ומסיללה מלך הבישולים, לא מליקסון :)

חוץ מזה אני די מסכים איתך.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

מליקסון מלך הבישולים ביחד עם ורמוט או נתכו...
נערך לאחרונה על ידי niv1 ב 27 אוקטובר 2009, 16:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
red ultras

bs war כתב:הרוש פשוט לא יודע להגביה, עוד לא ראיתי הרמה אחת מדויקת שלו השנה.
ומסיללה מלך הבישולים, לא מליקסון :)

חוץ מזה אני די מסכים איתך.
נכון שרוב ההרמות שלא לא מסתיימות בנגיחות לחיבורים, אבל לפחות כשהוא מגביה הכדור הולך לרחבה ולא נתפס בעצים של פארק ה'
אני רואה אותו משתפר ממשחק למשחק, גם אם תחליף את 2 המגנים זה לא אומר שהבעיה בהגנה תיפטר, הבעיה היא שאין להם חיפוי מאחורה כשהם תוקפים
ומליקסון מלך הבישולים אחי ביחד עם ביבראס נאתכו (ע"פ ONE)

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני זוכר שלמסיללה יש 5 בישולים, לא יודע למה...

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

שאני אבין - אתה כתבת את כל זה או שלקחת את זה מאיפשהו? ('דרומי' למשל?? :קריצה קטנה: )

אם אתה כתבת והשקעת בצורה כל כך מעוררת כבוד - שאפו!!! :כפיים:

נ.ב

יש לי סלידה מהודעות טיפה ארוכות אבל רק על ההשקעה שלך, אני אתאמץ טיפה יותר.

סמל אישי של משתמש
dodo130

שליחה על ידי dodo130 »

לפי ספורט 5 מסיללה הוא מלך הבישולים אם 5 בישולים ומליקסון אם 3 בישולים

https://www.sport5.co.il/liga.aspx?FolderID=44" onclick="window.open(this.href);return false;

ולפי וואן מליקסון הוא מלך הבישולים אם 4 בישולים יחד אם חמד ונאתכו

https://www.one.co.il/League/Current/1,1,0,0/" onclick="window.open(this.href);return false;ליגת_טוטו

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

ספורט 5 טעו כי ראיתי בעיתון לפני יומיים..

סמל אישי של משתמש
red ultras

dudi2002 כתב:שאני אבין - אתה כתבת את כל זה או שלקחת את זה מאיפשהו? ('דרומי' למשל?? :קריצה קטנה: )

אם אתה כתבת והשקעת בצורה כל כך מעוררת כבוד - שאפו!!! :כפיים:

נ.ב

יש לי סלידה מהודעות טיפה ארוכות אבל רק על ההשקעה שלך, אני אתאמץ טיפה יותר.
אני רשמתי אחי.. ותודה (:
רציתי להרחיב גם על שן ופרגל אבל זה כבר היה נהפך לחופר,
ניסיתי כמה שיותר לתמצת את הדברים, אבל אני מקווה שלא פיספסו פה את הנקודה החשובה -
רביבו צריך להכנס כמחליף במשחקים חשובים.

ב"ש צריכה לשחק עם עם קשר אחורי אחד ושלושה בלמים (אחד אחורי)
או לשחק עם 2 קשרים אחוריים שאחד מהם יקבל הוראה לא לעלות להתקפה (אוקוגו)
ולשחק עם בלם אחורי ובלם קידמי (לדעתי מורייה האחורי כי הוא היותר כבד ומסורבל)

סמל אישי של משתמש
yogev1234

שליחה על ידי yogev1234 »

יצא אש לא חופר מדי ולא כלום כשאתה יודע להסביר את עצמך והנושא הוא מעניין אף אחד לא יגיד שזה ארוך אבל יש כמה היערות בקשר לביקורת על השחקנים בקשר למליקסון לא תמיד הוא נרדם ואחרי כמה דקות הוא מתעורר ומעיר את הקבוצה דדווקא להפך מליקסון של השנה מבולבל מול ההתקפות הזריזרות והפיזיות בדמותם של מסיללה ובן דיין ולא ממש יודע מה לעשות אם הכדור אולי טיפה יש חוסר ביטחון עצמי בקשר להגנה מן הסתם שאם היה לך הגנה נורמאלית לא היית צריך לדאוג לבלם אחורי ובעצם לעבור לשיטת משחק של 5-3-2 ואז האוהדים מהר מאוד יעלו על הגדרות

סמל אישי של משתמש
אייל

שליחה על ידי אייל »

כתבה יפה מאוד.
אני מסכים עם רוב הדברים.

כמה דברים שלדעתי צריכים לבוא לידי ביטוי:

שיטת המשחק- אין לי בעיה עם צורת המשחק- להיפך- הקבוצה עם חלק קדמי מסוכן ותוקף ביותר.
אני לא רוצה להיכנס לסוגייה אם צריך לעלות עם 2 קשרים אחוריים או 3 בלמים- אני כן אומר שרואים שמשהו לא בסדר בקישור האחורי ובהגנה.
למה לא לבצע שינויים בהרכב או לפחות לבצע חילופים מוקדמים לפני פיגור שבדר"כ מגיע.

הייתי רוצה לראות את דנדי בהרכב, אפילו הייתי מרכיב את קידר במקום מוריירה כדי שיתקרר קצת על הספסל.

לגבי השחקנים שניתחת- אני מסכים עם רוב הדברים- לגבי הרוש נראה לי שהמציאה לא הייתה משהו.

המשפט האחרון חזק-

משחק אחד ללא ספיגה ונצא לדרך חדשה!!!!!

סמל אישי של משתמש
red ultras

אייל כתב:כתבה יפה מאוד.
אני מסכים עם רוב הדברים.

כמה דברים שלדעתי צריכים לבוא לידי ביטוי:

שיטת המשחק- אין לי בעיה עם צורת המשחק- להיפך- הקבוצה עם חלק קדמי מסוכן ותוקף ביותר.
אני לא רוצה להיכנס לסוגייה אם צריך לעלות עם 2 קשרים אחוריים או 3 בלמים- אני כן אומר שרואים שמשהו לא בסדר בקישור האחורי ובהגנה.
למה לא לבצע שינויים בהרכב או לפחות לבצע חילופים מוקדמים לפני פיגור שבדר"כ מגיע.

הייתי רוצה לראות את דנדי בהרכב, אפילו הייתי מרכיב את קידר במקום מוריירה כדי שיתקרר קצת על הספסל.

לגבי השחקנים שניתחת- אני מסכים עם רוב הדברים- לגבי הרוש נראה לי שהמציאה לא הייתה משהו.

המשפט האחרון חזק-

משחק אחד ללא ספיגה ונצא לדרך חדשה!!!!!

קודם כל תודה אחי (:
דבר שני לגביי הרוש, תראה אני חשבתי בדיוק כמוך אבל ביום שבת בקופסה פתאום הרגשתי כאילו הוא מתחיל להבין איפה הוא נמצא,
אם הוא יפסיק לתת כבוד לשחקנים שבאים מולו, וישחק באגרסיביות הוא יהיה אחלה מגן, כי יוצא לו דיי הרבה לעשות פריצות טובות באגף.
נקווה שנראה את זה במשחקים הקרובים.

וכן, תשמע כשהקבוצה לא מפסיקה לספוג הדרך היחידה לשמור על זה היא פעם אחת לעשות מאמץ עילאי לשמור על שער ריק,
ואח"כ יהיה בסדר, הספיגת שערים שלנו זה נתון מדאיג ביותר אבל אני בטוח שהוא יפתר בקרוב

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

red ultras כתב:זה ארוך אני יודע, אבל הייתי רוצה שתקראו ותגיבו מה דעתכם

אז נכון, אני נזהר בדבריי ויש כאן לא מעט הסתייגות,
והמאמן שלנו לא חי את המשחק ולא מריח את מה שקורה פה, ועושה את הדברים לאט ובאיחור
אבל חברים, אני מתחיל לאהוב את מה שמתגבש כאן - מתחילים לראות כאן אשכרה קבוצת כדורגל

אני רוצה להתייחס לכמה שחקנים בקבוצה שלטעמי עושים ויכולים לעשות את ההבדל בקבוצה
להתייחס לחסרונות וליתרונות, ולהביע את דעתי על איך אפשר לשפר את המצב בהגנה.

ליאור אסולין :
אי אפשר להתווכח עם עובדות : 5 שערי ליגה, רק ארבייטמן כבש (אחד) יותר

יתרונות :
אסולין ללא ספק שחקן שנהנה מהמשחקים הגדולים, הדבר נובע מפני שהוא עבר כ"כ הרבה קבוצות בקריירה,
וכשהוא משחק נגד האקסיות שלו והאוהדים היריבים מקללים אותו, חובת ההוכחה עליו - וכרגע הוא נותן את התפוקה.
חסרונות :
מדבר יותר מדיי בתקשורת, מוותר בקלות מדיי - מסוג השחקנים שיכולים להחליט שזהו, הוא עשה את שלו ועכשיו
הוא יכול לנוח, כמובן שרק על הדשא! כי אם יחליפו אותו הוא יעשה מהומות.

אוהד קדוסי :
2 שערי ליגה עד עכשיו, אבל אני אוהב את מה שאנחנו מקבלים ממנו

יתרונות :
קדוסי של השנה יותר פעלתן, רץ המון, מפריע להגנות ומריח שערים,
מזכיר לי המון את אליניב ברדה, שהיא מקבל את הכדור עם הגב לשער ונותן אותו למי שיכול לעשות איתו משהו טוב
הוא מהיר, יש לו אחד על אחד מצויין ולהפתעתי יש לו ראיית משחק דיי טובה, הוא פועל לרוב מהראש, ולא מהלב (או מהרגל במקרה שלנו)
חסרונות :
חוסר מזל, גם העונה וגם אשתקד, אבל העבודה הקשה תשתלם, וכשזה יגיע זה יגיע בגדול!
לדעתי בליגה של 16 קבוצות, קדוסי שווה לפחות 14-17 שערים העונה.

דוד רביבו :
ראיית משחק אדירה, מסירה מצויינת, אחד המרימים הטובים בליגה

יתרונות :
יכול לשחק גם באגף ימין וגם במרכז המגרש, כשהוא מסוכן? באר שבע עוד יותר מסוכנת
יכול להניח לחלוצים כדורים מסוכנים על 30-35 מטרים בלי בעיות, כל קרן של ב"ש זה כמו בעיטה מ16 מטר
היכולת שלו מקרינה אוטומאטית על מאור מליקסון - כשרביבו טוב, מליקסון טוב
חסרונות :
מבחינה הגנתית הוא פשוט לא קיים, לא עוזר להגנה אפילו במעט, אבל זה מובן כי הגיל עושה את שלו,
אם לרביבו נגמר האוויר אחרי 60 דקות, במידה והיה עוזר להגנה היה מפסיק לשחק אחרי 30 דקות.
חוסר הכושר של רביבו זה פועל יוצא לגביי כל הקבוצה, כי רביבו הוא המנוע של הקבוצה, ברגע שהוא הלך, כלום לא עובד.
אפשר לפתור את זה אם רביבו בחלק מהמשחקים יכנס כמחליף, ויעשה את השינוי כשיעלה מהספסל.

מאור מליקסון
טכני בצורה בלתי רגילה, אחד על אחד מהטובים בליגה, ומלך הבישולים בליגה עד עכשיו עם 4 בישולים!

יתרונות :
מליקסון הוא שחקן שאפשר לא להרגיש אותו דקות ארוכות, ופתאום במהלך אחד אתה נזכר ועוד איך שהוא היה שם.
הוא עדיין מעכל את העובדה שהוא קפטן, ולומד להסתגל לכך, אני מאמין שאם הזמן נראה אותו הרבה יותר מחוייב
למרות שהשנה אנחנו לא רואים ממנו יותר מדיי הוא מוביל את טבלת המבשלים של הליגה עד עכשיו,
זהו נתון שאי אפשר להתעלם ממנו כי הוא מראה שכשמאור מעורב במשחק, באר שבע כובשת.
חסרונות:
מליקסון לוקה כרגע בתסמונת גילי וורמוט,
הוא חייב להבין שהדברים נבנים עליו, כשהוא חודר לאמצע ומבקש את הכדור, קורים דברים טובים
כשהוא בורח לאגף, מפחד מהכדור וממתין לראות מה חבריו יעשו, הוא נרדם, וזה קורה לו הרבה השנה
הוא פועל יוצא של רביבו, נותן לרביבו לקחת את הבעלות על הקבוצה, כאילו שהוא מפחד מהאחריות שקיבל על עצמו,
אם הוא רוצה להיות קפטן טוב ומוביל, הוא יצטרך לדעת להיות מעורב יותר במשחק, לבוא הרבה לאמצע וגם לעזור להגנה!
מאור חייב לדעת לשחרר את הכדור מהר, ולא לעשות את הצעד המיותר הזה שהוא כ"כ אוהב.
אם מאור יידע ליישם את הדברים האלה, אנחנו נרוויח קפטן להרבה שנים, זו קפיצת המדרגה עבורו.

אביתר אילוז
אביתר אילוז עובר השנה תהליך של בגרות, הוא מתחיל להפנים את זה שהעמדה החדשה שלו (כבר מזמן לא חדשה) היא מגן.

יתרונות :
אילוז הוא מגן שאם יידע להגן, לא היה פה היום, הוא מהיר מאוד, יש לו דריבל טוב, ובעיטה לא רעה מרחוק
חסרונות :
כמו קודמו הבאר שבעי בתפקיד, (תומר חליבה) לאילוז יש אינטילגנציה גרועה מאוד על המגרש,
הוא מסוגל לקחת דריבל על 40 מטר לעבור ארבעה שחקנים בסוף לאבד את הכדור וקיבלנו גול,
כמגן, הוא חייב לדעת להיות יותר מחוייב להגנה, ולהיות הרבה יותר אגרסיבי כשהוא כבר מאבד את הכדור.
אביתר צריך לעשות את העבודה שלו בהגנה בשקט, וליצור תיאום עם הרוש, על מנת שאחד מהם ישאר מאחור כשהשני עולה לתקוף
וככה ימנעו הרבה מאוד מבוכות בהגנה, ואביתר יוכל להרוויח את המקום שלו בזכות עצמו ולא בגלל שחייב לפחות באר שבעי אחד על הדשא.

שמעון הרוש
גדל במחלקת הנוער של הפועל חיפה, הגיע מנצרת, סומן כהבטחה גדולה ; מהיר מאוד, בנוי טוב, ובעל הרמה טובה

יתרונות :
כמו שציינתי למעלה, הרוש הוא שחקן צעיר, מהיר מאוד, הוא בנוי טוב, יש לו הרמה טובה,
הוא צריך לעבוד עליה עדיין אבל יש הרמות, ויש הרמות. אם בשנים קודמות ראינו את דודי פדלון מקבל כדור באגף שמאל ומרים אותו לתוך שער 5
שמעון הרוש מרים אותו לרחבה. אמנם לא תמיד מוצא שחקן אדום, אבל ההרמה שלו תמיד מגיעה לרחבה ועושה שם בלאגן.
חסרונות :
שמעון הרוש רך מדיי, למרות שבנוי טוב הוא לא מגן באגרסיביות, הוא חייב לדעת לשים את הגוף והראש כדיי להגיע ראשון לכדורים.
בהתקפה הוא לא תורם מספיק, הוא ניחן בהרמה טובה אבל הרבה פעמים הוא סתם מרים לרחבה במקום לחפש את השחקנים באדום.
אני מרגיש שהוא לאט לאט יוצא מהפניקה של ליגת העל ומסתגל למעמד שהוא קיבל, יש לי תחושה שמדובר באחלה מגן, ולהרבה שנים

ועכשיו, אחרי שניתחתי את דעתי על חלק מהשחקנים בקבוצה שלדעתי יכולים לעשות את ההבדל,
אני רוצה להביע את דעתי בקשר להגנה, אפשר וחייב לפתור את הבעיות שיש לנו בהגנה וזה חייב לקרות מהר!

לדעתי גיא עזורי טועה בכך שהוא מחפש קשרים אחוריים, יש לו 2 קשרים אחוריים לא רעים בכלל - אייל שן ודנדי אוקוגו
נתחיל מזה שלדעתי ברוב המשחקים (פרט למשחקים נגד הגדולות) ב"ש יכולה וצריכה להסתדר עם קשר אחורי אחד,

אין לי מושג איך מוריירה היה לפני הפציעה כי לא ראיתי אותו, עם פרגל אין לי בעיה, אבל אני בטוח שאם עזורי ישחק עם 3 בלמים
הבעיה תיפטר כי 90 אחוז מהגולים שאנחנו מקבלים הם גולים שנובעים מאיבודי כדור של המגנים אביתר אילוז ושמעון הרוש
במידה ונשחק עם שלושה בלמים כשאחד מהם יכול לשחק אפילו כבלם אחורי, לאיבודי הכדור של אילוז והרוש תהיה פחות משמעות,
זה לא אומר שהם יוכלו לאבד כדורים חופשי, אבל זה אומר שתמיד יהיה שם עוד שחקן שיוכל לחפות עליהם כשהם מאבדים את הכדור למעלה
לרוב נראה שזהו התפקיד של הקשרים האחוריים, אבל אייל שן ויוסי אופיר אף פעם לא נחשבו לחיות הגנה, אייל שן שחקן לוחם ותמיד שהוא חוטף כדור
הוא דואג להוציא התקפה וכמו אילוז הוא גם עולה לתמוך בהתקפה, הוא לא מהיר ולכן קשה לו למנוע את המתפרצות של הקבוצה היריבה
יוסי אופיר לדעתי הוא לא יותר מאשר חלק מעסקת החבילה עם רביבו, הוא לא צריך לשחק בכלל, הוא צריך להיות קשר אחורי שלישי בסגל ולחפות כששן \ אוקוגו לא זמינים
עזורי רמז השבוע שהוא הולך לבצע שינוי טקטי במערך ההגנה ואני מאוד מקווה שקידר \ אדלי יקבלו את הצ'אנס על חשבונו של יוסי אופיר,
ואם לא, אז לפחות שאוקוגו יקבל את הצ'אנס על חשבון אופיר ומוריירה יעבור לשחק כבלם אחורי - 2 הדברים האלו חייבים לפתור את הבעיה בהגנה!

משחק אחד ללא ספיגה, וב"ש יוצאת לדרך חדשה! :יאללה הפועל:

תגובתכם,

שני דברים:

1. עשית לחבר'ה הנחה גדולה בחסרונות.

2. גם לחלק שכן נאמר, לא נתת משקל ראוי אם בשורה התחתונה אתה כ"כ מרוצה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

יפה ששקעת, למרות שזה לא כ''כ אובייקטיבי
ריחמת עליהם בחסרונות.
ועדין למרות כל הדברים הטובים לכאורה , אנחנו בתור קבוצה פשוט גרועים.
הגנה מילה גסה עבורנו , התקפה נחמדה וקישור פח.
היכולת גרוע ומקום 11 נכון לעכשיו בטבלה , משקף זאת.
תמונה

שלח תגובה