הדולפינים הגרוזינים באים: הפועל ב"ש מול מ.ס אשדוד
Re: הדולפינים הגרוזינים באים: הפועל ב"ש מול מ.ס אשדוד
לדעתי צריך להיות סקר כמה נספוג...
הנקודות נשארות בוסרמיל...עזורי כנראה הולך להוריד לספסל את קדוסי
ולעלות את בלומשטיין..טעות ענק עזורי עושה..
הנקודות נשארות בוסרמיל...עזורי כנראה הולך להוריד לספסל את קדוסי
ולעלות את בלומשטיין..טעות ענק עזורי עושה..
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
הייתי רוצה שדווקא עזורי יעלה עם נאסר , ממש התרשמתי ממנו.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
גם אניאימפריה באדום כתב:הייתי רוצה שדווקא עזורי יעלה עם נאסר , ממש התרשמתי ממנו.

יזדהה להלן המשתמש שהצביע לטובת אשדוד!!! (אלא אם כן זה עוד משועמם עולה חדש אשדודי שחיפש לצמק את תוצאת
הסקר)
הסקר)
עם גשם - בלי גשם - זה משחק שפשוט חייבים לנצח, אחרת אפשר להצהיר שאנחנו בתחילתו של משבר.
לצערנו, מקצועית הן בדיוק היריבות שלנו, ככה שקצת צניעות לא תזיק ליאור ידידי....clark kent כתב: מצטער אשדוד/נתניה... אתם לא היריבים שלנו, לנו יש יריבים בסדר גודל טיפה שונה ממכם כמו מכבי חיפה/ הפועל ת"א.
ברור שמבחינת כמות קהל וגם איכות - אין מה לדבר על יריבות בכלל.
אני מקווה שמחר - גם אם לא יהיה קל - נמשיך להשתפר מבחינת איכות העידוד שהקהל נותן.
הפועל אני כבר משתגע
8red כתב: לצערנו, מקצועית הן בדיוק היריבות שלנו, ככה שקצת צניעות לא תזיק ליאור ידידי....
ברור שמבחינת כמות קהל וגם איכות - אין מה לדבר על יריבות בכלל.
אני מקווה שמחר - גם אם לא יהיה קל - נמשיך להשתפר מבחינת איכות העידוד שהקהל נותן.
!!!!!!!!
כל כך נכון. כל כך אמיתי.
איך יש לנו תעוזה לבוא ולומר שאנחנו בליגה של מכבי חיפה והפועל תל אביב (ולא רק בגלל ההפסדים הזהים - 3-1 - בווסרמיל)?!
אשדוד, נתניה, בני יהודה, מכבי והפועל פתח תקווה ועוד כמה שלא הזכרתי - הן היריבות הישירות שלנו.
להגיד שחיפה, בית"ר והפועל הן היריבות זו לא גאווה - זו פשוט חוסר ראיית המציאות וטיפשות שאין כמותה.
רק ניצחון בא בחשבון. צריך ללחוץ את אשדוד בחצי שלה מהדקה הראשונה.