https://sports.walla.co.il/?w=/157/1599759" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 76,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל ב"ש - אשדוד לקראת משחק
הפועל ב"ש - אשדוד לקראת משחק
רק אהבה תנצח...
Re: הפועל ב"ש - אשדוד לקראת משחק
אני מקווה שבמידה ועזורי יחליט לעלות עם חלוץ אחד, אז הוא יעבה את הקישור ולא יעלה
את בלומנשטיין כי הוא לא עשה בזה כלום. מעבר לכך, היום זה משחק בית מול קבוצה מהליגה
שלנו וזה הזמן לשים את כל התירוצים מאחור, לנצח ואם אפשר אז לא לספוג.
את בלומנשטיין כי הוא לא עשה בזה כלום. מעבר לכך, היום זה משחק בית מול קבוצה מהליגה
שלנו וזה הזמן לשים את כל התירוצים מאחור, לנצח ואם אפשר אז לא לספוג.
כנראה אנחנו נראה את בלומנשטיין בחוד, אסולין ומליקסון באגפים ורביבו באמצע.
לא יודע..אם כבר עולים עם חלוץ אחד, אני מעדיף את נאסר באגף ואסולין בשפיץ(בלומנשטיין בחוץ).
לא יודע..אם כבר עולים עם חלוץ אחד, אני מעדיף את נאסר באגף ואסולין בשפיץ(בלומנשטיין בחוץ).
גם אני.CrazyRed7 כתב:לא יודע..אם כבר עולים עם חלוץ אחד, אני מעדיף את נאסר באגף ואסולין בשפיץ(בלומנשטיין בחוץ).
לכל המזלזלים ולאלה בטוחים שהמשחק בכיס שלנו כמה דברים חשובים:
1. אשדוד ומכבי חיפה היחידות שלא הפסידו העונה (אשדוד הפסידה טכני אבל המשחק נגמר 0:0).
2. אשדוד ספגה 4 שערים מתחילת העונה, כלומר רבע מכמות השערים שאנחנו ספגנו.
3. שאני רואה את עידן שריקי ומקרייב קשה לי להיות רגוע, במיוחד שאני מסתכל על ההגנה שלנו.
1. אשדוד ומכבי חיפה היחידות שלא הפסידו העונה (אשדוד הפסידה טכני אבל המשחק נגמר 0:0).
2. אשדוד ספגה 4 שערים מתחילת העונה, כלומר רבע מכמות השערים שאנחנו ספגנו.
3. שאני רואה את עידן שריקי ומקרייב קשה לי להיות רגוע, במיוחד שאני מסתכל על ההגנה שלנו.
את המשחק שהיא הפסידה טכני היא ניצחה בפועל...אריק כתב:לכל המזלזלים ולאלה בטוחים שהמשחק בכיס שלנו כמה דברים חשובים:
1. אשדוד ומכבי חיפה היחידות שלא הפסידו העונה (אשדוד הפסידה טכני אבל המשחק נגמר 1:1).
2. אשדוד ספגה 5 שערים מתחילת העונה, כלומר רבע מכמות השערים שאנחנו ספגנו.
ואשדוד היא בהחלט קבוצה שאסור להמעיט בערכה.
אבל אנחנו חייבים להסתכל על עצמנו, הפסד או תיקו ואנחנו חזק במאבקי תחתית! ניצחון חובה!!
רק אהבה תנצח...
יאאלה באר שבעע..