כישלון מכירת המנויים היום יורגש!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אדומתוק

כישלון מכירת המנויים היום יורגש!!!

שליחה על ידי אדומתוק »

את ה2000 מנויים שמכרה הפועל באר שבע נרגיש היום.מזג האויר גרוע.קבוצה לא אטרקטיבית.ללא קהל חוץ.משחק בית ללא קהל.כשהגיעה ביתר ומכבי חיפה לא היה ניתן להבין את כישלון מכירת המנויים.מכירת מנויים היא עוגן להבאת קהל גם בימים כאלה.
מסופר על יהודי שמצא בפלאפל צפרדע שיוצאת מהפיתה אמר לה היהודי קניתי אותך אני אוכל אותך.
אם היו נמכרים 5000 מנויים קשה לי לראות את המגרש ריק.העבודה בעיניים של המערכת בעניין השיווק יובן היום .כמה חבל שקבוצה גדולה כמו הפועל באר שבע מוכרת מנויים כמו קבוצה קטנה בליגת העל....חלק גדול מההערכות החדשה ובניהול החדש קשור לכישלון מכירת המנויים!!! :סמל הפועל: :סמל הפועל: :סמל הפועל: :סמל הפועל: :סמל הפועל: :סמל הפועל: :סמל הפועל: :דגל: :דגל: :דגל: :דגל: :דגל: :דגל: :דגל: :דגל: :דגל: :דגל:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: כישלון מכירת המנויים היום יורגש!!!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. לא חושב שיש לשמוח על הכישלון השיווקי של הקבוצה.

2. זה לא אומר שאין כישלון שיווקי, יש וגם אלונה מודה בכך.

3. כמו שלא מודדים את הקהל של באר שבע במשחקים מול הגדולות ככה לא צריך למדוד את הקהל של באר שבע מול קבוצה כמו אשדוד ביום גשום באמצע השבוע.

4. האכזבה, אם הייתה לחלקנו, באה לידי ביטוי ב6000 צופים בלבד שבאו לבכורה המחודשת בליגת העל מול רעננה. זה המדד.
ועדיין, מדידות עושים לאורך זמן. צריכים להמשיך לבדוק משחקים כמו לדוגמא משחק מול קבוצה כמו בני יהודה במזג אוויר טוב יותר ביום שבת, אז אולי המבחן יהיה הוגן יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

משה אוחיון כתב:1. לא חושב שיש לשמוח על הכישלון השיווקי של הקבוצה.

2. זה לא אומר שאין כישלון שיווקי, יש וגם אלונה מודה בכך.

3. כמו שלא מודדים את הקהל של באר שבע במשחקים מול הגדולות ככה לא צריך למדוד את הקהל של באר שבע מול קבוצה כמו אשדוד ביום גשום באמצע השבוע.

4. האכזבה, אם הייתה לחלקנו, באה לידי ביטוי ב6000 צופים בלבד שבאו לבכורה המחודשת בליגת העל מול רעננה. זה המדד.
ועדיין, מדידות עושים לאורך זמן. צריכים להמשיך לבדוק משחקים כמו לדוגמא משחק מול קבוצה כמו בני יהודה במזג אוויר טוב יותר ביום שבת, אז אולי המבחן יהיה הוגן יותר.
.1לא שמח עצוב .
2. מודה אלונה??שתמשיך להגריל מיקרוגל במחיצית ולחשוב שזה שיווק.עזוב הנסיכה יודעת רק להביא כסף.
3דווקא מול הקטנות וביום כזה אמורים למדוד קהל.לא חוכמה להביא מול מכבי חיפה 10000 צופים.
4.בעבודת שיווק נכונהניתן גם מול רעננה היה להביא 10000 צופים לפחות למשחק הפתיחה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

כל הדברים שאתה מעלה עכשיו - כבר ידועים לרובנו מתחילת העונה.
ואם אתה חושב שבאתר הזה יש כאלו שבאים לכסת"ח על המערכת - אז אני מפנה אותך לחפש קצת אחורה, לימים של הטרום עונה, כשמשה ואני הצענו להגיע עד לסוג של חרם מנויים לתקופה מסויימת - דבר שהתגלגל לתקשורת, אך לצערי לא שיכנע את ראשי הקבוצה לנקוף אצבע לשינוי המצב.
בעצם הם כן עשו משהו - העניקו "ערכת אוהד" לכל מי שרכש מנוי, דבר שהוא בחזקת לעג לרש....
לגבי השנה זה קצת אבוד (למרות שעדיין אפשר לשווק מנויים במחירים יותר מוזלים כשהעוגן יכול להיות משחק הבית נגד מכבי ת"א), אז בוא נקווה שהמנכ"ל הנכנס יהיה יותר עם הפנים לנכס הכי חשוב של הקבוצה - האוהדים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

משה, אני פשוט אוהב אותך. הזמן עושה לך רק טוב. בוא אלי היום לראות ליגת האלופות. אני לבד.

שלח תגובה