אני רואה בזמן האחרון הרבה תיאוריות על שחקני הבית של המועדון וכמה חבל שאין כאלה בקבוצה.
יש שאומרים שאם לפחות לא מייצרים שחקנים במחלקת הנוער שלנו יש להביא שחקנים שגדלו בעיר וישחקו בשביל הסמל מבחוץ.
שמם של אלמוג כהן וחן עזרא עולה פעם אחר פעם, אבל האם באמת חן עזרא שמגיל 15 כבר בנ"ס טוברוק ואלמוג כהן שאם אינני טועה לא לבש את המדים האדומים אף פעם באמת יותר מחוייבים לקבוצה מכל שחקן רכש אחר שמגיע לכאן?
האם הם באמת ישחקו בשביל הסמל יותר מאוהד קדוסי ומאור מליקסון למשל?
האם אחד כמו שמעון הרוש יהיה פחות מחוייב לסמל אחריי שנה בקבוצה מאלמוג כהן וחן עזרא?
ו....תחשבו על זה.
יותר מחוייבים?
יותר מחוייבים?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: יותר מחוייבים?
לא!!
כל מי שאומר שחייב להחזיר תשחקני בית הביתה עושה צחוק מעצמו !
מי ימשע כמה שחקני בית יש בהפועל ת"א למשל !
נאתכו ! ווו ...?
היום שחקני בית זה לא מה שהיה בעבר !
הכל סובב סביב כסף !
זה שי!
כל מי שאומר שחייב להחזיר תשחקני בית הביתה עושה צחוק מעצמו !
מי ימשע כמה שחקני בית יש בהפועל ת"א למשל !
נאתכו ! ווו ...?
היום שחקני בית זה לא מה שהיה בעבר !
הכל סובב סביב כסף !
זה שי!

אין שום הבדל בין שחקן בית לשחקן רכש !
שניהם משחקים בשביל הכסף !
אני לא מאמין לשטות הזאת ששחקן בית "נלחם" יותר משחקן רכש.
שמע, יש הבדל בן שחקן בית שמשחק מגיל 9 במועדון וכשעולה לבוגרים יש לו גאווה לסמל ולקבוצה ובמצבים קשים יקח יותר על עצמו כי לא יוכל לשאת את העובדה שלמועדון שלו לא הולך.שמעון א כתב:אין שום הבדל בין שחקן בית לשחקן רכש !
השאלה היא האם יש הבדל בין שחקן שבילה פה שנה במחלקת הנוער לבין שחקן רכש? אני טוען שלא.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
גם אני לא, אחי.
להגיד שאין הבדל בין שחקן רכש לבין שחקן בית זו שטות. אני בטוח שלמשל אסי הרגיש הרבה יותר מחויבות בב"ש מאשר בעונה ההיא באשדוד. במשחק מול רמה"ש שנה שעברה היה אפשר לראות שבונפלד ואילוז היו עם יותר מוטיבציה משאר השחקנים.
אבל בכללי ניב צודק, אם נחזיר לפה את אלמוג כהן הוא לא יהיה יותר מחויב.
אבל בכללי ניב צודק, אם נחזיר לפה את אלמוג כהן הוא לא יהיה יותר מחויב.
תסלח לי אחי, אבל מה שכתבת פה זאת השטות הכי גדולה ששמעתי\ראיתי בחיים שלי.bs war כתב: במשחק מול רמה"ש שנה שעברה היה אפשר לראות שבונפלד ואילוז היו עם יותר מוטיבציה משאר השחקנים.
אני אייתך אחי..שמעון א כתב:
תסלח לי אחי, אבל מה שכתבת פה זאת השטות הכי גדולה ששמעתי\ראיתי בחיים שלי.
שחקני בית הוא רכש זה אותו דבר היום שניהם משחקים בשביל הכסף..
פעם זה היה אחרת שמשחקים בשביל הסמל ..היום זה כבר לא ככה..
חבר'ה כל נושא המחויבות זה קשקוש ובלוף אחד גדול. מחויבות זה משהו שיש באופי
ובתכונות של שחקן ללא קשר למקום בו הוא משחק. אפשר לתת המון דוגמאות לשחקנים
מחויבים שייתנו את הכל ללא קשר למקום בו הם משחקים. אורן ניסים למשל הוא דוגמא
נהדרת למחויבות, אסי רחמים היה מחויב גם ששיחק באשקלון ואשדוד, קאלה היה מחויב
ואפילו היה שחקן זר, קאלדיירה היה מחויב בכל קבוצה ששיחק, זיו כבדה, אופיר חיים,
ליאור אסולין ועוד. מנגד אפשר לתת דוגמאות של שחקני בית כמו אלעד בונפלד, בן לוז ועוד,
שגם שקיבלו במה בקבוצות בהן גדלו לא הוכיחו מחויבות לקבוצה ולמשחק. לסיכום, מחויבות
זה משהו אינדיבידואלי לכל שחקן ושחקן ואי אפשר לייחס זאת לאיפה הוא גדל. נכון, שחקן
יהיה מחובר יותר ואמור להיות יותר מחוייב ל-"סמל" על גדל אבל זה תלוי באישיות של השחקן.
ובתכונות של שחקן ללא קשר למקום בו הוא משחק. אפשר לתת המון דוגמאות לשחקנים
מחויבים שייתנו את הכל ללא קשר למקום בו הם משחקים. אורן ניסים למשל הוא דוגמא
נהדרת למחויבות, אסי רחמים היה מחויב גם ששיחק באשקלון ואשדוד, קאלה היה מחויב
ואפילו היה שחקן זר, קאלדיירה היה מחויב בכל קבוצה ששיחק, זיו כבדה, אופיר חיים,
ליאור אסולין ועוד. מנגד אפשר לתת דוגמאות של שחקני בית כמו אלעד בונפלד, בן לוז ועוד,
שגם שקיבלו במה בקבוצות בהן גדלו לא הוכיחו מחויבות לקבוצה ולמשחק. לסיכום, מחויבות
זה משהו אינדיבידואלי לכל שחקן ושחקן ואי אפשר לייחס זאת לאיפה הוא גדל. נכון, שחקן
יהיה מחובר יותר ואמור להיות יותר מחוייב ל-"סמל" על גדל אבל זה תלוי באישיות של השחקן.
אפשר לחשוב ששחקני הבית שגדלו כאן במועדון משחקים בשביל הסמל... אביתר אילוז משחק בשביל הסמל? אלעד בונפלד שיחק בשביל הסמל? (ואני לא נכנס לספקולציות על מעברו למכבי תל אביב - לכל שחקן מותר לשחק בכל קבוצה), ברדה שיחק בשביל הסמל?
כנראה לא יודעים את ההגדרה של "לשחק בשביל הסמל". המשמעות היא שכל קבוצה (בארץ) שתציע לך חוזה - אתה פשוט תסרב היות ואתה נשאר נאמן למועדון בו גדלת.
עכשיו, תענה לי אתה, חן עזרא או איזה פיטר מסיללה ישחקו כאן בשביל הסמל? הרי הבאר-שבעים בעצמם, ילידי סורוקה לא עשו זאת!!
כנראה לא יודעים את ההגדרה של "לשחק בשביל הסמל". המשמעות היא שכל קבוצה (בארץ) שתציע לך חוזה - אתה פשוט תסרב היות ואתה נשאר נאמן למועדון בו גדלת.
עכשיו, תענה לי אתה, חן עזרא או איזה פיטר מסיללה ישחקו כאן בשביל הסמל? הרי הבאר-שבעים בעצמם, ילידי סורוקה לא עשו זאת!!