אוקוגו שהוא נורא חלוד זאצ סופר מחמאה לעומת איך שהוא שיחק, אני מסכים שאוקוגו של עונה שעברה יותר טוב מאייל שן.
אבל כרגע אין לנו את אוקוגו של עונה שעברה... ועל אוקוגו של העונה קשה מאוד לסמוך.
ידיעות הנגב:מייקל טאוקרה בדרך לקבוצה
Re: ידיעות הנגב:מייקל טאוקרה בדרך לקבוצה
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הכל פקטור של דקות משחק.nitsande כתב:אוקוגו שהוא נורא חלוד זאצ סופר מחמאה לעומת איך שהוא שיחק, אני מסכים שאוקוגו של עונה שעברה יותר טוב מאייל שן.
אבל כרגע אין לנו את אוקוגו של עונה שעברה... ועל אוקוגו של העונה קשה מאוד לסמוך.
דוד רביבו עד עכשיו מנסה להיכנס לכושר של 90 דקות לאחר שבא לקבוצה בלי כושר גופני.
אדון יוסי אופיר במשחק השני שלו בקבוצה כשאנחנו בפיגור 2-0 מול מכבי פתח תקווה העדיף להפקיר את הקבוצה ולקבל צהוב שני ואדום על נגיעת יד טיפשית.
אם דנדי יקבל גם הוא דקות משחק אז נרוויח גרזן נפלא במרכז המגרש. אני גם בטוח שבניגוד ליוסי אופיר, את החלודה שלו הוא לא יוריד דרך הפקרת הקבוצה אלא דרך עבודה קשה ומלחמה גם כשהוא פחות טוב.
אבל עזוב, הכל דיבורים. דנדי לא נמצא בכסאות השמורים בבית הכנסת של עזורי ולכן הסיכוי לראות אותו מקבל דקות משחק ומוריד את החלודה הוא קטן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הבנאדם בקושי שיחק 20 דקות כל העונה. זה לא פייר לבוא אליו בטענות אחרי משחק גביע טוטו אחד, שגם הוא חסר חשיבות.nitsande כתב:משה איך היה דנדי לדעתך בגביע הטוטו נגד חיפה?
אני רק רוצה להבין, למה שיוסי אופיר מגיע עם "חלודה" לקבוצה הוא פותח יומיים אחרי שהוחתם ? ואוקוגו לא מקבל דקה?
יוסי אופיר נגד רעננה היה מעולה.אני לא בטוח שדנדי פחות טוב ממנו,אבל הוא חלוד מאוד וצריך לעבודה מאוד קשה כדי לחזור לכושר של עונה שעברה.יוסי אופיר ואייל שן בכושר למרות שאינם תורמים מספיק.bs war כתב:
הבנאדם בקושי שיחק 20 דקות כל העונה. זה לא פייר לבוא אליו בטענות אחרי משחק גביע טוטו אחד, שגם הוא חסר חשיבות.
אני רק רוצה להבין, למה שיוסי אופיר מגיע עם "חלודה" לקבוצה הוא פותח יומיים אחרי שהוחתם ? ואוקוגו לא מקבל דקה?
אז איך רוצים שהוא יחזור לכושר אם לא נותנים לו דקות?KaduSimioni כתב:
יוסי אופיר נגד רעננה היה מעולה.אני לא בטוח שדנדי פחות טוב ממנו,אבל הוא חלוד מאוד וצריך לעבודה מאוד קשה כדי לחזור לכושר של עונה שעברה.יוסי אופיר ואייל שן בכושר למרות שאינם תורמים מספיק.
אולי אתה צודק שהוא בינוני אבל הוא השחקן היחיד בקבוצה שלא עושה חשבון לאיש ונלחם גם כשהכל נראה אבוד.yedidel כתב:
מסכים, אבל מצד שני מדובר בשחקן מאוד בינוני, לכן הוא הרבה יותר מתאים לקבוצות תחתית (עובדה ששם הוא העביר את רוב הקריירה).
אני מעדיף את אייל שן הלוחם, ולא את רביבו שבורח כל הזמן מהכדור.
ונכון שרביבו שחקן יותר טוב מאייל שן, זה לא משנה לי בכלל.