היום נערך משחק אימון מול מכבי ב"ש.
היום נערך משחק אימון מול מכבי ב"ש.
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 48617.html" onclick="window.open(this.href);return false;
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: היום נערך משחק אימון מול מכבי ב"ש.
במילים אחרות, מי שרצה לראות שחקני בית על הדשא בוסרמיל, היום היה הצאנס האחרון שלו כי בשבת לא יהיו כאלה -
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 48593.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 48593.html" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
משה, נראה לי שכולם הבינו את עמדתך.משה אוחיון כתב:במילים אחרות, מי שרצה לראות שחקני בית על הדשא בוסרמיל, היום היה הצאנס האחרון שלו כי בשבת לא יהיו כאלה -
זה מבאס שאתה מגיב בצורה כזאת שמושכת את הדיון כדי לשרת את האינטרס שלך.
כולם הבינו, אתה מבואס תחת מהעובדה שאין באר-שבעים בהרכב.
עכשיו אפשר להתקדם?
לגופו של עניין,
יותר מבאסת אותי העובדה שאין תקשורת החוצה שמודיעה שמתקיים משחק כזה מראש אלא רק הקליקה הקרובה כגון one וערוץ הספורט יודעים מזה.
שכחו שם בדוברות הקבוצה שהלקוחות העיקריים הם האוהדים ולא אתרי חדשות הספורט.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני לא יודע מי משחק בנוער שלנו אבל אני יכול להניח שהקבוצה לא משהו - עובדה שאין אף שחקן בית בהרכב (חוץ מאילוז, שהוא כבר משחק מספר שנים טובות).
מצד שני, בכתבה שמשה צירף לא הבנתי דבר אחד. אם עזורי טוען ש: "למועדון ללא שחקני בית יהיה קשה לשרוד", למה הוא לפחות לא מנסה לשלב אותם במשחקים ה'קלים' יותר (טוב, זה ידוע שאין משחקים קלים בליגה הזו) או לפחות בגביע הטוטו? לא אמרתי לעלות בהרכב של 8 שחקני נוער ולעשות ניסויים, אבל לפחות 2-3 שחקנים בכל משחק.
נרוויח מזה שתי דברים:
1. נדע איפה אנחנו עומדים פלוס מינוס בכל הקשור לרמתה של מחלקת הנוער שלנו.
2. אולי נרוויח איזה שחקן... מי יודע...
מצד שני, בכתבה שמשה צירף לא הבנתי דבר אחד. אם עזורי טוען ש: "למועדון ללא שחקני בית יהיה קשה לשרוד", למה הוא לפחות לא מנסה לשלב אותם במשחקים ה'קלים' יותר (טוב, זה ידוע שאין משחקים קלים בליגה הזו) או לפחות בגביע הטוטו? לא אמרתי לעלות בהרכב של 8 שחקני נוער ולעשות ניסויים, אבל לפחות 2-3 שחקנים בכל משחק.
נרוויח מזה שתי דברים:

צודק, אני בטוח שמשה אסולין לא נופל מצמד הגרזנים שלנו במרכז המגרש...dudi2002 כתב:אני לא יודע מי משחק בנוער שלנו אבל אני יכול להניח שהקבוצה לא משהו - עובדה שאין אף שחקן בית בהרכב (חוץ מאילוז, שהוא כבר משחק מספר שנים טובות).
נרוויח מזה שתי דברים:
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אביאל, אתה צודק אבל לא מהסיבות הנכונות.אביאל כתב: משה, נראה לי שכולם הבינו את עמדתך.
זה מבאס שאתה מגיב בצורה כזאת שמושכת את הדיון כדי לשרת את האינטרס שלך.
כולם הבינו, אתה מבואס תחת מהעובדה שאין באר-שבעים בהרכב.
עכשיו אפשר להתקדם?
לגופו של עניין,
יותר מבאסת אותי העובדה שאין תקשורת החוצה שמודיעה שמתקיים משחק כזה מראש אלא רק הקליקה הקרובה כגון one וערוץ הספורט יודעים מזה.
שכחו שם בדוברות הקבוצה שהלקוחות העיקריים הם האוהדים ולא אתרי חדשות הספורט.
לידיעה כמו שהבאתי מגיע דיון בנפרד ולא כחלק מהתגובות של משחק האימון.
ואגב, מה שאני עשיתי עם הדיון (לקחתי אותו למקומות אחרים) גם אתה עשית בדיוק עם נושא הדוברות (מהנושא של משחק אימון הגעת לביקורת על הדוברת).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!