תמונת המשחק שלי !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
זה שי !

תמונת המשחק שלי !

שליחה על ידי זה שי ! »

90 אחוז משער שתים מקלל את גיא עזורי בסיום המשחק אני מביט לעבר תא הכבוד ורואה אישה נאה שבמקרה היא גם היושב ראש של הקבוצה מביטה בכל אותם אוהדים ושואלת את עצמה מה עכשיו? אז כן אלונה יקירתי עשית את הטעות מינת מאמן חסר ניסיון שהוא בכלל מאמן כושר השקעת תקציב הכי גדול שהיה לב"ש בכל השנים 25 מיליון שקל אבל במאמן לא בדיוק השקעת וזה הטעות היה עדיף לחסוך ולא להביא כמה ליצנים כמו אייל שן יוסי אופיר ואחד מהבלמים ולהביא מאמן בעל שם וידע
לא ישכח את המבט שהביט בי מבט מפוחד מבט של מה לא בסדר עכשיו
אלונה כניראה שהבנת את זה רק עכשיו בב"ש לא אוהבים פחדנים וגיא עזורי הוא אחד כזה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: תמונת המשחק שלי !

שליחה על ידי אדומה דרומית »

שי לא יפה להבהיל את אלונה :-)
לא הייתי רוצה להיות בנעליה כרגע, אני בטוחה שהיא מתוסכלת ומיואשת, יותר מאיתנו, אחרי הכל - היא זו ששמה את רוב הכסף.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אדומה דרומית כתב:שי לא יפה להבהיל את אלונה :-)
.

אני מאחל לה שכל הפרצופים שהיא תראה בשער 2 יראו כמוני חחחחחחחחחח

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

שי נשמה,אתה ושער 2 יותר מדי מפרגנים לעצמיכם.
אם אתם חושבים שאלונה ברקת ממרומי מעמדה סופרת אתכם ובאמת מקשיבה לכל קללה או פליטת פה של חוסר תרבות,אז אתה טועה אחי.
הקהל האמיתי מבחינתה של אלונה הוא הקהל שמעודד את הקבוצה ואתם יכולים לעמוד על הראש עד מחר כי אלונה לא תשחרר את עזורי
העונה אלא אם כן תקרה קטסטרופה מקצועית.
ממש, רק שער 2 יזיז לאלונה את הגבה השמאלית.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

לצערי אתה טועה.
כי מי שהכי קרוב לתא כבוד וליציע עיתונאים זה שער 2, ומה ששומעים שם, אלו בתא הכבוד והעיתונאים לוקחים כפועל יוצא שזה מה שהקהל חושב. אותם הכי שומעים.

ברור שהיא יודעת על עניין ההבדלים בין שער 2 לשער 5 אבל היא מזלזלת הרבה פחות בשער 2 ממה שנדמה לך.

וכשיציע שלם מקלל ומאחל דברים נוראיים, בכלל לא חשוב למי, זה כן מזיז לה, ועוד איך. זה צורם, זה כואב, זה מגעיל וזה מייאש. ומעלה את השאלה "מה לעזעזל אני עושה פה" ובצדק.
וגם אני מקווה שי, שהיא תראה רק פרצופים כמוך חח, אתה נראה אשכנזי עדין שלא קשור בכלל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אדומה דרומית כתב:וגם אני מקווה שי, שהיא תראה רק פרצופים כמוך חח, אתה נראה אשכנזי עדין שלא קשור בכלל.
ישבת לידי לא פעם ולא פעמיים וראית שאני בקושי מקלל אבל דיי עד לכאן אי אפשר לסבול פחדנים ובטח כאלה שאפילו מושג אין להם
בואי אני יגלה לך משהו יש בשער 2 הרבה יותר מלומדים מבשער 5 ככה שאין קשר למה שאנשים רושמים פה כמו שלוכים ברברים בלי 12 שנות לימוד קופים סנאים ועוד כל השטויות האלה
ואחרי זה שואלים למה יש פילוג !
קודם שיסתכלו על עצמם
אני יודע מי אני ואני יודע שאני אוביקטיבי ושצריך לצאת על המאמן אני יצא ושצריך לצאת נגד הקבוצה אני יצא ועם נצטרך לצאת על אלונה אני גם יצא
מי שלא טוב לא שישאר בבית !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

שי אתה צודק שאתה יכול וצריך להגיד את מה שאתה חושב אבל חשוב לדעת מתי להגיד ואיך ...
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

שלח תגובה