כולנו ישראלים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

כולנו ישראלים

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

https://sports.walla.co.il/?w=//1620382" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
משה_10

Re: כולנו ישראלים

שליחה על ידי משה_10 »

לגבי הדברים שהוא רשם בסוף המאמר
הלוואי באמת היינו כאלה
וחוץ מיזה הוא צודקק!!

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

כל באר שבעי ואוהד הפועל ב"ש בפרט צריך לקום על רגליו,למחוא כפיים ולהודות לדודו עזריה שהצליח
לנסח בצורה מושלמת את "כתב ההגנה" שלנו.
שבוע מאז "אירועי פ"ת" ואני עוד מנסה לנסח את דעתי בנוגע למגמתיות וה"הסתה" של התקשורת נגד ב"ש
והאוהדים שלה, אז הנה היום דודו עזריה פתר לי את כל הבעיות - גם ניסח בצורה מושלמת, גם פגע בכל הנקודות
החשובות ומעל לכל פירסם את הטור באתר שמעסיק את פז חסדאי שנהנה להשמיץ את ב"ש בכל הזדמנות פנויה.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

תגובה מס' 6 - לגזור ולשמור
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
tomerno
Title: יאללה ב"ש!

שליחה על ידי tomerno »

הנה אחת התגובות לכתבה פשוט תענוג לעיניים:
אם מקום מגוריך היה תל אביב, היית חי עם עוד 2,000 איש בדונם שטח שסביבך. סביר להניח שהיית חי בשכירות, שהרי 49% מהתמגוררים בתל אביב חיים בדירות שכורות, מה שגורם לי, אגב, לחשוב היכן כל התל אביבים ה"מקוריים" מתגוררים. אנשים במרכז חיים בזוהמה, ברעש בלתי פוסק, בדירות קטנות בממוצע לשאר הארץ.
אתה, שחי בבאר שבע, גר, בסבירות גבוהה, בדירה גדולה מזו של התל אביבי הממוצע, שנתון הרכב שלך צעיר מזה של התל אביבי, ב-3 שנים לפחות, מה שאומר, שאפילו הרכבים בבאר שבע חדשים יותר. בכיס ובחשבון הבנק שלך יש יותר כסף מאשר לתל אביבי הממוצע, לפחות לך, הבאר שבעי הממוצע, יש דירה בבעלותך, ואינך חי בשכירות וזורק לפח בסביבות 3,400 ש"ח לחודש על זמן אוויר בין 4 קירות צפופים בתל אביב. איכות המגורים בבאר שבע גבוהה בהרבה מזו בתל אביב, הרי הינך יודע טוב מאוד שלהמון באר שבעים יש גינה פרטית ושחלקים נרחבים משטח העיר הם שכונות של וילות ובנייה צמודת קרקע. שם בתל אביב בונים לגובה, על מנת להסיט את מבטם של הנמצאים בה, לכיוון מעלה,200 מטר גובה, הרחק מהרחוב המזוהם והתשתית הגרועה.
(הנתונים לקוחים מהסטטיסטיקה המפורסמת בתקשורת)

99% מהתל אביבים לא ידעו לענות לך, היכן ממוקמת באר שבע במפה. אגב, אני בספק אם מישהו מהם יודע שבאר שבע גדולה בשטחה מתל אביב, ולא במעט. עכשיו לך תסביר להם, לאותם 380,000 תל אביבים שחיים אחד בתוך התחת של השני, איפה באמת "כולם מכירים את כולם".
והפשע, לא צריך להסביר לך שעל כל מקרה פשיעה אחד בבאר שבע יש 40 מקרים לפחות בתל אביב עצמה, לא נרחיב על נתניה רמלה- לוד, ואיזור השרון בו לרצוח פעוטות הפך לדבר שגרתי.
דודו, כנס לאתר האינטרנט של "ידיעות", חפש כתבות על סמים ותגלה שבאזור השרון, רעננה כפר סבא והרצליה ישנן אינספור התקהלויות של מאות בני נוער מעשני סמים בפארקים בשעות הלימודים. למרות זאת, במציאות התל אביבית, אנו המסוממים.

בנוגע לספורט, אתה ודאי זוכר מה קרה לרכבו היקר של רוני לוי כאשר רצה להחזיר את רוסו למכבי חיפה, ומי רגם את מר לוי מן היציע לאחר תוצאה לא משכנעת. מה עשו אוהדי מכבי תל אביב לקלינגר, למרות שהביא תארים לאחר שנים חשוכות למועדון. אתה יודע מהיכן בא אותו נער שהשליך מטען מאולתר וקטע את ידו של המאבטח באותו משחק כדורסל. אתה מכיר את האימה השוררת בתל אביב בשבוע בו מתקיים דרבי וכמה רכוש מושחת שם. על אוהדיה של בית"ר כבר יצא לך לשמוע.
אפילו הקהל הרגוע של הפועל תל אביב עשה ללוזון את המוות עד שהועף מהקבוצה.

דודו, תסכים איתי שבדרך כלל, רוב מוחץ מאוכלוסיית העולם הנו רעב, עני, אינו משכיל, אינו בריא. מעטים הם החכמים, הבריאים, היפים, העשירים.
גם בארץ המצב דומה, קיים אפקט עדר של צעירים שרוצים להיות "כוכבים" דוגמנים שחקנים וכו'. תל אביב היא היעד שלהם. הם מפסיקים ללמוד, מסיימים צבא ושוכרים דירות בת"א וממלצרים בדרך כלל על מנת להרוויח את שכר הדירה. זוהי הסיבה לצניחת הציונים וההישגים בארץ, ת"א ממגנטת צעירים טפשים. ולהזכירך, מדובר במרבית האוכלוסייה בארץ. לעומת זאת, שים לב שתעשיית ההיטק ממוקמת ברובה המוחץ סביב ת"א ולא בתוכה, ומי שמאייש את המשרות הללו הם לא תל אביבים במקור, ויש מביניהם המון באר שבעים שגדלו והתחנכו בבאר שבע, מדובר על עשרות אלפים כאלה!!!!! במהלך השנים.
דודו, כנראה שבבאר שבע לא ממש טפשים כמו שהופכים אותנו.

תל אביביות גובלת בגזענות.

כאשר בגרמניה של שנות ה-30 היה רעב, העלילו הגויים על היהודים (מצות מדם, וכו'), טענו שהם גזע עליון ושיש להיטהר מן הגזע היהודי הנחות, כולם יודעים איך הדבר נגמר.
בשנת 2005 כשנסעתי ברכבת חזרה הביתה לבאר שבע מהצבא, נשאלתי על ידי צעיר שישב מולי, חייל המתגורר בהדר יוסף, היכן אני גר. עניתי: באר שבע. מיד אמר לי הבחור, שאיני נראה באר שבעי. דבריו חוזקו גם על ידי החיילת שישבה לידו. כנראה שהחברה ממש התפלאו...
עברה מחשבה בראשי: איך בדיוק אני אמור להראות?? שיער בלונדיני ועיניים כחולות לא נכנסים לבאר שבע??? בסוף, עניתי לו ששכחתי את הקרניים בבית.

עכשיו דודו, אתה מבין עד כמה התופעה חמורה????
לאנשים במרכז פשוט רע בחיים. הזוהמה, הפקקים, הדוחק. הם חיים במציאות קשה ומשוכנעים שבבאר שבע חיים ברברים או לפחות קניבלים. תל אביבים אוהבים לזלזל, לחשוד בכל דבר אפשרי, ובעיקר לא לעזור (נהג קטנוע שפוך על הכביש משך דקות ארוכות לאחר תאונה, ואיש מבין האלפים שעוברים סביב לא ניגש לעזור, גם חותרת הקאייקים הטובעת שצולמה דקות ארוכות במקום שאותם המצלמים יעזרו לה.
זה מה שנקרא ישראלי, כל ישראלי הוא הישראלי המכוער. כולם כאלה, חוץ מבערך קצת יותר מ-200,000 באר שבעים שלא יודעים מה כולם רוצים מהם.

שלח תגובה