על ההחלטה השנה לעשות את הכרטיסים והמנוים למשחקי הקבוצה לפי שערים.
את דעתי הכללית אמרתי כבר בטופיק של חן שאיתו לא הסכמתי -
viewtopic.php?f=2&t=4636" onclick="window.open(this.href);return false;
וכאן אני רוצה קצת להרחיב.
אני סטודנט שאומנם גר בבאר שבע אך עושה את התואר בראשון לציון. העובדה הזאת גורמת לי להיות פיזית במרכז לא מעט, חלק מהזמן כמובן יוצא שבימים של משחק אני נמצא בלימודים בראשון. באותם ימים אני מסיים את הלימודים בשעה יחסית מאוחרת, ולמרות שאני מוציא אוטו במיוחד באותם ימים כדי להגיע בזמן למשחק, אני לא מעט פעמים העונה מגיע למגרש סמוך מאוד לשריקת הפתיחה, לפעמים אפילו 5 דקות לפני השריקה.
בשנים עברו, לפני ההחלטה שהתקבלה בקיץ, גם העובדה שאני בעל מנוי במשך שנים לא הייתה יכולה לעזור לי וכל הגעה למגרש שהיא לא לפחות חצי שעה לפני המשחק הייתה גורמת לי לשבת בשער אחר שהוא לא שער 5 מכיוון ששער 5 היה מתמלא ונסגר.
החשיבות של שער 5 עבורי היא גדולה, לבטח שאני מחזיק בדעה של לבוא למשחק ולתת את הקול והכול לאורך 90 הדקות.
השנה, בעקבות ההחלטה של ההנהלה, אני יכול להגיע למגרש גם 5 דקות לפני השריקה, ועדיין השער יהיה פתוח ואני אוכל להצטרף לשאר האדומים בשער 5.
חייב להגיד שזאת החלטה מעולה שנותנת לי הרגשה טובה כבעל מנוי, צעדים כאלה נותנים לך את ההרגשה שהמאמצים שלך כאוהד, לקנות כרטיס או במקרה שלי מנוי מראש, זוכים לתגמול במקום שמור ביציע.
כל הכבוד להנהלה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כל הכבוד להנהלה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: כל הכבוד להנהלה
אבל מצד שני , נותן לאנשים להגיע מוקדם לתפוס 4-5 מקומות לחבריהם שמגיעים 5-10 דקות לפני שריקת הפתיחה.
צודק לחלוטין החלטה מעולה !
הראל כתב:אבל מצד שני , נותן לאנשים להגיע מוקדם לתפוס 4-5 מקומות לחבריהם שמגיעים 5-10 דקות לפני שריקת הפתיחה.
לא יודע מה איתך כן אבל אצלנו למשל בשער 2 יש אותם אנשים שיושבים באותם מקומות !
קורה במשחקים גדולים שכן לוקחים תמקום אבל מסבירים להם שאנחנו יושבים שם כבר 10 שנים רצוף אז הם יושבים במקום אחר
בכל משחק תיראה אותי באותו כיסא ליד אותם אנשים
לא מוכן לוותר על המקום שלי
זה שי !

אם משה מפרגן להנהלה בנושא כלשהו,אנחנו כולנו צריכים לסתום את הפיות ולנשק את האדמה.

משה מאוד אוהב להכין את הקרקע... השאלה היא למה אתה מתכונן עכשיו?messiah כתב:אם משה מפרגן להנהלה בנושא כלשהו,אנחנו כולנו צריכים לסתום את הפיות ולנשק את האדמה.
אולי למוצאי שבת.
רק אהבה תנצח...
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ממש מתחסד אתה שי הספר... רק שאתה מחסיר את האיומים במקרה הטוב וברע את אבריו השבורים של הבחורזה שי ! כתב:
לא יודע מה איתך כן אבל אצלנו למשל בשער 2 יש אותם אנשים שיושבים באותם מקומות !
קורה במשחקים גדולים שכן לוקחים תמקום אבל מסבירים להם שאנחנו יושבים שם כבר 10 שנים רצוף אז הם יושבים במקום אחר
בכל משחק תיראה אותי באותו כיסא ליד אותם אנשים
לא מוכן לוותר על המקום שלי
זה שי !

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אדון ניצן דמרי הייתי מצפה ממך להתייחס להודעה של הראל מלמעלה אבל אתה כמו שי מלמטהnitsande כתב: משה מאוד אוהב להכין את הקרקע... השאלה היא למה אתה מתכונן עכשיו?
אולי למוצאי שבת.

הסניגור האדום כתב: אדון ניצן דמרי הייתי מצפה ממך להתייחס להודעה של הראל מלמעלה אבל אתה כמו שי מלמטה

בדרך כלל אנשים יודעים שאני יושב שם.
נגד מכבי זה היה אירוע חד פעמי, והקטע הכי גדול זה שהמקרה קרה עם חבר...
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מכין את הקרקע לכלום.nitsande כתב: משה מאוד אוהב להכין את הקרקע... השאלה היא למה אתה מתכונן עכשיו?
אולי למוצאי שבת.
כשצריך להגיד דברים טובים אני אומר.
אהבתי את ההחלטה הנ"ל, מאוד אהבתי את ההחלטה להביא את הילדים מרהט למשחק מול פתח תקווה (מקווה שאותם ילדים ימשיכו להגיע לעוד מספר משחקים ויהפכו לאוהדי הקבוצה באופן קבוע), וגם מאוד שמחתי לשמוע שיש פירות להשקעה בנוער בהגעת שחקן הנערים לנבחרת ישראל לנערים.
לא תמיד צריך לחפש מטרות נסתרות.
שבת שלום לכולם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!