אריק כתב:
אני יודע שיש לך דיעה מאוד שלילית על הקהל של הפועל ת"א, מתנצל לומר אבל לטעמי רובה מגיעה ממקום
של רגשי נחיתות, קיפוח ו-"תקשורת שמאלנית". גם שם יש אלימות, גזענות ועוד, אבל מדובר בקהל הכי איכותי
בארץ אחרי הפועל י-ם כדורסל, קהל שיודע לתמוך בקבוצה ברגעים קשים, קהל שמוציא מועדון ממשבר, קהל
שמעודד בכל פיגור, קהל ששומר את המחאות למחציות ולסיום המשחק וקהל שמורכב ברובו מהון אנושי ברמה
הרבה יותר גבוהה מההון האנושי הממוצע אצלנו. יבואו החכמים ויתנו דוגמאות כמו עם ביברס נאתכו ועוד כמה
מקרים, אבל זה באמת בשוליים כי יש להם קהל נפלא שלאורך שנים זוכה לפירגונים ומחמאות בצדק גמור.
למרות שהתייחסתי בהרחבה להפועל ת"א סטיתי מהנושא שעליו דיברנו. אם הקהל יתבגר ויתעסק בקבוצה
ולא במאמן לאורך זמן, גם התקשורת תדע להעריך ולנתב את הרוע לכיוונים אחרים.
אריק, השאלה היא האם יכול להיות שבעוד שאורי לוקח את הביקורת כלפי אוהדי הפועל ת"א לקיצוניות אחת אתה לא לוקח את השבחים לקהל של הפועל ת"א לקיצוניות האחרת?
האם אתה לא שם דגש על עידוד איכותי, שירים מקורים, ושוכח שלצד עידוד איכותי היו מקרים שהקהל הפסיק לעודד והחליט להפוך במשך 90 דקות את בלומפילד לגיהנום עבור גיא לוזון? האם אתה שוכח שעל כל שיר יצירתי של הקהל האדום אפשר גם למצוא שיא אחר שהוא מעורר בחילה.
אסור לך גם לשכוח שמדובר באחת מהקבוצות היותר מצליחות בישראל בעשורים האחרונים.
הון אנושי? אם תבדוק טוב טוב אתה תגלה שלהפועל באר שבע, שהתואר האחרון שלה היה לפני 12 שנה, ומאז עברה לא מעט עונות בליגה השנייה ואלי זינו אחד, יש הון אנושי שהוא הטוב בארץ יחסית לגיהנום שהיא עברה בשנים האחרונות.
אני מעריך מאוד את הקהל של הפועל ת"א, אבל לא שוכח שיש לו המון מינוסים.
אריק כתב:אנחנו כקהל עושים עבודה קלה לתקשורת ומרימים לה להנחתה בכל פעם מחדש. אם כבר
הסכמנו וברור לכולם שהוא לא יישאר כאן, בואו נוריד הילוך, נתמקד בקבוצה עצמה ונעביר
את הכדור לאדון עזורי. אני בטוח שאם הקבוצה תיראה רע והקהל יתאפק אז גונב הדעת
הראשי לישראל יאלץ לחפש תירוצים אחרים לכישלונו האישי.
השאלה הגדולה היא אריק האם אתה מוכן לקחת את הסיכון שבכך ש"תתאפק" אתה אולי תאבד בינואר שחקנים כמו דנדי אוקוגו ואוהד קדוסי?