אני באר שבעי גאה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

אני באר שבעי גאה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בעקבות ההתקפה של התקשורת הארצית על אוהדי הפועל באר שבע בשבוע האחרון, התקפה שעלו בה כמובן כל הסטיגמות שאנשי המרכז מחזיקים כלפי תושבי באר שבע, החלטתי להדפיס למשחק הקרוב עשרות דפים עם הכיתוב "אני באר שבעי גאה" אותם אני אחלק בבלמופילד ואותם הקהל יניף בתחילת המשחק.
נראה לי במקום לנקוט עמדה ולבוא עם השלטים הנ"ל למעוז הבועה של המרכז - העיר תל אביב יפו.
מי שיכול לעזור ולהדפיס בעצמו מספר עותקים, זה הקובץ:
https://upload-il.com/?d=6441B7834" onclick="window.open(this.href);return false;
נתראה בבלומפילד...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: אני באר שבעי גאה

שליחה על ידי yedidel »

לא חושב. ברגע שעושים דבר כזה אתה מכריז שאתה שם עליהם. מה אכפת בכלל מה כותבים?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:לא חושב. ברגע שעושים דבר כזה אתה מכריז שאתה שם עליהם. מה אכפת בכלל מה כותבים?
חושב שדווקא הנפת שלטים של "אני באר שבעי גאה" יראה להם מה דעתנו בנושא ואת העובדה שאנחנו גאים במקום שנולדנו בו.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: חושב שדווקא הנפת שלטים של "אני באר שבעי גאה" יראה להם מה דעתנו בנושא ואת העובדה שאנחנו גאים במקום שנולדנו בו.
לדעתי לא שווה התייחסות. שלט כזה זה שיתוף פעולה עם כך שבאר-שבעי זה משהו אחר מישראלי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
לדעתי לא שווה התייחסות. שלט כזה זה שיתוף פעולה עם כך שבאר-שבעי זה משהו אחר מישראלי.
זכותך לחשוב ככה.
אני חושב שלהתנהג כאילו כלום לא קרה כמו ילדים שסותמים את האוזניים וצועקים "אני לא שומע אותך" "אני לא שומע אותך" למי שמדבר אליהם זה לא יעלים את הביקורת ואת הדעות נגדנו.
אם כבר אנחנו מקבלים ביקורת, אולי הגיע הזמן שנעמוד על שלנו, נסתכל להם בעיניים ונגיד להם מה אנחנו חושבים על הביקורת שלהם - אנחנו גאים להיות באר שבעים.
ושוב, אתה לא חייב להסכים איתי, אז בוא נקבע שאנחנו חלוקים בדעתנו בנושא.

שלח תגובה