למבינים הגדולים בכדור רגל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
הפועל_מלחמה

למבינים הגדולים בכדור רגל

שליחה על ידי הפועל_מלחמה »

שוב פעם אני אומר את זה ואני יגיד את זה שוב אף אחד אבל אף אחד מכול האנשים פה לא מבינים כלום בכדור רגל כולל אותי בסדר, פתאום כל אחד יודע מה טוב מה לא טוב למה לשחק ככה ולמה לשחק ככה, אתם נמצאים במועדון? אתם בכלל יודעים מה עושה המאמן? איך הוא בונה את הקבוצה? מה אופי של כול שחקן? מי יותר טוב באימונים מי פחות? דיי כבר להיות חכמים גדולים אני רוצה באמת לראות איך הקהל היה מנהל את המועדון בטוח לא יותר טוב ממה שקורה עכשיו.
הבעייה היא שהפכתם את הקבוצה לרכוש של הקהל שלא יודע בכלל במה טוב השחקן הזה ובמה טוב האחר
תנו למועדון שקט ושוב כל מאמן עושה טעויות אבל אם המאמן מחליט לשחק בצורה זו או אחרת אז הוא יודע למה הוא עושה את זה
ואני אומר שלעזורי לא חסר הפה שלו זה מה שהורס אותו ואם הוא רואה את מה שכתבתי אז שיפסיק לדבר ויותר לעשות הכתבים מוציעים אותו מדעתו ואז הוא אומר שטויות ופה מצטטים כל מילה שלו, זה משהו בשבילו
נפתחו בפורום אולי 7 הודעות חדשות עד כמה הוא לא טוב שהוא טועה כן כולם טועים במיוחד אנחנו שהקבוצה שלנו מובילה, אבל לא משחקת טוב לקראת הסוף אבל מובילה ומנצחת ומה שהיה שם זו פשוט בושה בושה באמת אני מתבייש להיות חלק מהקהל שצעק בשער 5 למאמן להתפטר
שכול אחד ישב עם עצמו ויבוא למשחק וינסה כמה שיותר לעודד ולנסות לחפש את הדברים הטובים יותר, שיש לנו את ההתקפה בין הטובות בליגה שאנחנו במקום ה7 במחזור ה10 עם קבוצה שנבנת רק השנה
אבל זה לא חשוב, מה שחשוב באמת זה למה לא משחקים 4 4 2 זה יותר חשוב
פשוט בושה

בהצלחה לקבוצה בשבת
הלוואי וננצח בשבת ואז נראה מה יגידו כל הכחמים הגדולים

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: למבינים הגדולים בכדור רגל

שליחה על ידי bs war »

אנחנו יודעים דבר אחד, שעזורי אמר בקיץ שהוא מתכנן לבנות את הקבוצה למערך של 4-4-2 ועכשיו הוא טוען שזה בלתי אפשרי בגלל אופי השחקנים שהוא בעצמו הביא.

סמל אישי של משתמש
daler
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: למבינים הגדולים בכדור רגל

שליחה על ידי daler »

בן**** העזורי הזה סתם מהמן לא יודע לאמן..
"גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו מימך"
תמונה

שלח תגובה