הבהרה בנוגע למשחק שהיה נגד בני יהודה מיום 12-12-09
בעקבות תלונות ודרישת האוהדים, לקבל הסבר על היחס של הנהלת בני יהודה כלפיהם, שהתקבלו בהנהלת מועדון הפועל קריסטל
באר שבע, בנוגע להחלטת הנהלת בני יהודה להושיב אותם ביציע 10 במקום בשער 7 במשחק האחרון שהתקיים באצטדיון
בלומפילד,ובניגוד למה שצוין בכרטיס המשחק של אותו מועד. פנתה הנהלת הפועל באר שבע להנהלת בני יהודה, למנכ"ל משה דמאיו
בנוגע לפשר קבלת ההחלטה בעניין החלפת מקום מושב של האוהדים, עוד ביקשה הנהלת הפועל באר שבע, לקבל הסבר מדוע אוהדי
הקבוצה הרבים שהגיעו למשחק בין שתי הקבוצות בשבת האחרונה באצטדיון 'בלומפילד' מוקמו בשערים צדדיים שבהם הראות לקויה,
למרות שהאצטדיון היה ברובו ריק, מכיוון שנכחו בו בסך הכול כ-4000 צופים. כידוע יציע 10 מוצב מאחורי השער. ומקשה על צפייה
ברורה במשחק.
לטענת הנהלת בני יהודה :" לאחר הנזק שנגרם ע"י מכבי חיפה בהיכלי הספורט, החליטה הנהלת אצטדיון בלומפילד כי כל שחקני
הקבוצות האורחות ישבו בשערים הצדדיים קרי מאחורי השערים, יחד עם זאת להנהלת בני יהודה אין שום קשר לשיקול דעת בכל
הקשור למקום הושבת הקבוצה האורחת.
חג חנוכה שמח
ציפורה חלפון –דוברת מועדון קריסטל באר שבע
ההנהלה לשירות האוהדים בעקבות הישיבה בשערים 10-11
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: ההנהלה לשרות האוהדים. בעקבות הישיבה בשער 10.
אחלה, אז הקבוצה צריכה לדאוג שבסיבוב הבאה ישבו כל 20 אוהדי בני יהודה מאחורי הבקבוק של גולדסטאר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רציתי לפתוח על זה טופיק לאחר הפרסום של זיו אברג'יל. בנוסף למכתב שנשלח להתאחדות כנגד
בני יהודה, אני שמח שההנהלה דואגת לנו וביררה את העניין. הדבר החיובי בכל הנושא הוא גישת
ההנהלה והדאגה לרווחת האוהדים (שאפו) אבל הדבר המגוחך הוא תשובת בני יהודה. שלשום
הגיב ניר פרצלינה מנכ"ל החברה שמנהלת את בלומפילד ואמר שהקבוצה המארחת קובעת איפה
יישב הקהל האורח, מישהו משקר ועובד עלינו בעיניים. בקיצור, המסקנה היא להושיב את אוהדי
הקבוצה האורחת בשער 8 בלבד עם אופציה להקמת יציע במרכז הטניס או במספרה של משה
בבני אור, רק כדי שירגישו מה אנחנו מרגישים שמושיבים אותנו באזור חיוג אחר.
בני יהודה, אני שמח שההנהלה דואגת לנו וביררה את העניין. הדבר החיובי בכל הנושא הוא גישת
ההנהלה והדאגה לרווחת האוהדים (שאפו) אבל הדבר המגוחך הוא תשובת בני יהודה. שלשום
הגיב ניר פרצלינה מנכ"ל החברה שמנהלת את בלומפילד ואמר שהקבוצה המארחת קובעת איפה
יישב הקהל האורח, מישהו משקר ועובד עלינו בעיניים. בקיצור, המסקנה היא להושיב את אוהדי
הקבוצה האורחת בשער 8 בלבד עם אופציה להקמת יציע במרכז הטניס או במספרה של משה
בבני אור, רק כדי שירגישו מה אנחנו מרגישים שמושיבים אותנו באזור חיוג אחר.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
תודה לארז על הטיפול והבירור המהיר בעקבות פנייתנו בעניין.אבל התשובה היא רק מחדדת את ההתנהלות חסרת האחריות של ההתאחדות לכדורגל ולעמוד בראשה.עכשיו שישאלו למה הצופים לא מגיעים למגרשים.
חלם וחכמיה כבר אמרנו?
חלם וחכמיה כבר אמרנו?
Re: ההנהלה לשירות האוהדים בעקבות הישיבה בשערים 10-11
פשוט בושה, התקינו כיסאות עדינים בעשות אלפי דולרים ולא נותנים לשבת עליהם, מי שצריך לתת את הדין הוא אותו אחראי לבחירת הכיסאות.
דרך אגב גם אתמול הושיבו את אוהדי אשדוד המסכנים ביציע ללא כיסאות בכלל .
דרך אגב גם אתמול הושיבו את אוהדי אשדוד המסכנים ביציע ללא כיסאות בכלל .
הבעיה המרכזית בניהול הכדורגל בישראל ובתקשורת היא שאף אחד אבל אף אחד לא חושב שם כמו אוהד.
אין אף תקנה בהתאחדות שבאה לשמור על האוהד, על החוויה שלו וכד' פשוט כלום.
לא יכול להיות שיושיבו אוהדים איפה שבא להם זו בושה.
דרך אגב מה שעשות אתמול לאוהדים מאשדוד אפילו גרוע יותר ממה שעשו לנו, מפני שאותם הושיבו
בשער 5 (המקביל של 11) ושם כמעט אין כסאות ישיבה אלא רק בצדדים של השער בעוד ששער 7 היה ריק לגמרי.
לסיכום עד שלא יקום פה ארגון אוהדים ארצי אמיתי שיוכל לדאוג לאוהדים שום דבר לא ישתנה כי
לההתאחדות זה ממש לא אכפת ובתקשורת מתעסקים רק בצהוב!!!!!
אין אף תקנה בהתאחדות שבאה לשמור על האוהד, על החוויה שלו וכד' פשוט כלום.
לא יכול להיות שיושיבו אוהדים איפה שבא להם זו בושה.
דרך אגב מה שעשות אתמול לאוהדים מאשדוד אפילו גרוע יותר ממה שעשו לנו, מפני שאותם הושיבו
בשער 5 (המקביל של 11) ושם כמעט אין כסאות ישיבה אלא רק בצדדים של השער בעוד ששער 7 היה ריק לגמרי.
לסיכום עד שלא יקום פה ארגון אוהדים ארצי אמיתי שיוכל לדאוג לאוהדים שום דבר לא ישתנה כי
לההתאחדות זה ממש לא אכפת ובתקשורת מתעסקים רק בצהוב!!!!!
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
עד שיהיה קהל גדול שלא יסכים לשבת שם זה לא יפסק פשוט להגיע עד לבלומפילד ולא לקנות כרטיסים ולעשות חגיגה בחוץ , בפ"ת כבר למדו לא להתעסק עם הקהל שלנו אז זה אפשרי
תשובה מפגרת לא מקובלת עלי הייתי מעדיף לשמוע שהמשטרה רצו לחסוך
ותודה להנהלה שדואגים לנו מקווה שלהבא זה לא יקרה
תשובה מפגרת לא מקובלת עלי הייתי מעדיף לשמוע שהמשטרה רצו לחסוך
ותודה להנהלה שדואגים לנו מקווה שלהבא זה לא יקרה

- אדומה דרומית
"הנהלת בני יהודה לא קובעת"???
זה משחק נגדכם, מי קובע אם לא הם?
ממש לא נראה לי שזה החלטה של ההתאחדות, הכי קל להפיל את התיק על מי שאי אפשר לבדוק איתו את אמיתות הדבר.
זה משחק נגדכם, מי קובע אם לא הם?
ממש לא נראה לי שזה החלטה של ההתאחדות, הכי קל להפיל את התיק על מי שאי אפשר לבדוק איתו את אמיתות הדבר.
- kamasutrance
- Title: This Is Terner
- יצירת קשר:
מה שמזכיר לי....
https://www.atzuma.co.il/petition/djofir/1/" onclick="window.open(this.href);return false;
זה יתחיל עם מכבי חייפה ויפתר בכל מגרש..
https://www.atzuma.co.il/petition/djofir/1/" onclick="window.open(this.href);return false;
זה יתחיל עם מכבי חייפה ויפתר בכל מגרש..