לפטר את האוהדים.
לפטר את האוהדים.
זאת אומרת, מבחינת התקשורת, אם המאמן לא אשם מקצועית, הקהל הורס לקבוצה.
אז מה נשאר חוץ לפטר את הקהל?
אני חייב להגיד שיש בעיות לא קטנות בהתנהלות של הקהל לאורך זמן.
אבל אם ניקח היום את המשחק כדוגמה אז ניתן ללמוד שהקהל לא אשם במאום.
דקה למין פתיחת המשחק: כל הקהל, לא רק הגוש המעודד בשירה חזקה כלפי השחקנים, הקבוצה, המועדון והסמל.
סיום המחצית: הקבוצה בתיקו 1-1 מול רעננה ומציגה יכולת פושרת, מחיאות כפיים סוערות לקבוצה.
לקהל מותר להביע מחאה והפעם הוא בהחלט עשה זאת בצורה לגיטמית, לא יכול להיות שגיא עזורי ימשיך לזכות לכזה לובי חזק מהתקשורת.
נו טוב, כנראה שגם להיות חנפן זה מקצוע.
אז מה נשאר חוץ לפטר את הקהל?
אני חייב להגיד שיש בעיות לא קטנות בהתנהלות של הקהל לאורך זמן.
אבל אם ניקח היום את המשחק כדוגמה אז ניתן ללמוד שהקהל לא אשם במאום.
דקה למין פתיחת המשחק: כל הקהל, לא רק הגוש המעודד בשירה חזקה כלפי השחקנים, הקבוצה, המועדון והסמל.
סיום המחצית: הקבוצה בתיקו 1-1 מול רעננה ומציגה יכולת פושרת, מחיאות כפיים סוערות לקבוצה.
לקהל מותר להביע מחאה והפעם הוא בהחלט עשה זאת בצורה לגיטמית, לא יכול להיות שגיא עזורי ימשיך לזכות לכזה לובי חזק מהתקשורת.
נו טוב, כנראה שגם להיות חנפן זה מקצוע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: לפטר את האוהדים.
ובשביל זה אנחנו צריכים לצאת נגד התקשורת בשירי מחאה וקללות לא פחות לאלה שנגד עזורי.
זה מה שגיא לוי עשה בתקופה שלו פה הסית נגד הקהל ויצר את זה בהד יותר גדול ממה שזה היה
זה המשייך כל השנה שעברה וממשיך דרך עזורי
זה שי !
זה המשייך כל השנה שעברה וממשיך דרך עזורי
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שום אלוף, הוא מקורב.Eran1 כתב:עזורי הוא אלוף בתקשורת ואנחנו סובלים מזה.
הוא ודני ענבר חברים קרובים והוא מקורב לעוד הרבה אנשים בתקשורת. בגלל זה משתיקים אותנו ומשמיעים בעיקר את הדברים שלו, בגלל זה מסיתים הכל אלינו.
כמו תמיד בתקשורת של המרכז, שמור לי ואשמור לך, הכל לפי מקורבים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מחצית שנייה?nitsande כתב:ומה קרה במחצית השנייה ניב? מעניין שאין סוף לסיפור...
אין כדורגל, השחקנים לא מראים רצון ויכולת, הקללות מגיעות מצד 50 איש שעומדים על הגדר, הפועל באר שבע לא הפסידה נקודות בגלל הקהל היום.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
ניב אל תיתמם, אולי הקבוצה לא הפסידה בגלל הקהל אבל היא גם לא ניצחה בגללו.ניב כתב:
מחצית שנייה?
אין כדורגל, השחקנים לא מראים רצון ויכולת, הקללות מגיעות מצד 50 איש שעומדים על הגדר, הפועל באר שבע לא הפסידה נקודות בגלל הקהל היום.
לא 50 איש קיללו 90% מהקהל קילל, והיו עוד 100 קיצוניים ששרקו בוז על כל נגיעה של גלארסה בכדור וקיללו את הרוש בסוף המשחק.
ממש תצוגת עידוד למופת, להקליט ולשמור...
רק אהבה תנצח...
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
לא להאמין שאני אומר את זה אבל אני מתגעגע לימי הלאומית..שהיינו מגיעים למשחקי חוץ קומץ של אוהדים,שהיו נותנים את הגרון ואת הנשמה שלהם! אבל לפחות זה היה גרעין איכותי וקשה ולא כמו היום..
- dardasmiley
מה אתם מ*יינים היה מגיע לו אתמול חצי שעה ראשונה של שקט מוחלט (בלי עידוד גם בגולים) ואחרי זה מבול של קללות ושירה אדירה של "גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך" עד שהיה רץ בדמעות לאלונה ואומר לה אני פה לא נשאר....
משחק הבא שיבוא עם שכפ"ץ הוא הולך לחטוף משני יציעים אולי שלושה (אם יפתחו את 6) אותנו לא מוכרים בנזיד עדשים לתקשורת, עלינו גם לא ניתן לעבוד עם גניבת ניצחון פה ושדידת תיקו שם.... גיא עזורי הבלוף שלך קרוב לפיצוץ....
משחק הבא שיבוא עם שכפ"ץ הוא הולך לחטוף משני יציעים אולי שלושה (אם יפתחו את 6) אותנו לא מוכרים בנזיד עדשים לתקשורת, עלינו גם לא ניתן לעבוד עם גניבת ניצחון פה ושדידת תיקו שם.... גיא עזורי הבלוף שלך קרוב לפיצוץ....
ושוב אני מסתכל הפעם ליציע הכבוד באיצטדיון בכפר סבא ושוב רואה את אותה בחורה יורדת לכיון כר הדשא ושוב בענייה יש ניצוץ של דמעה שוב מדובר באלונה ברקת שמסתכלת על הקהל שלנו וגם היא בתוכה יודעת שגיא עזורי הוא הבעייה אבל כרגיל היא מנסה לשדר שקט ורוגע
אלונה יקירתי זה הזמן וזאת השעה להגיד לגיא עזורי תילך הביתה ותעזוב אותנו בשקט ועל הדרך תיקח באוטו שלך את יוסי אופיר אייל שן ושאר ה" חיזירים " שהבאת לפה
ונאמר אמן !
זה שי !
אלונה יקירתי זה הזמן וזאת השעה להגיד לגיא עזורי תילך הביתה ותעזוב אותנו בשקט ועל הדרך תיקח באוטו שלך את יוסי אופיר אייל שן ושאר ה" חיזירים " שהבאת לפה
ונאמר אמן !
זה שי !