https://www.one.co.il/Article/151059.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"אני מאוד שמח להיות חלק מהקבוצה הזאת כי גם כשהייתי פצוע הקבוצה התעניינה בי מאוד. אני יודע שאוהדי הקבוצה אוהבים תוצאות טובות ואנחנו השחקנים חייבים לתת את הלב והנשמה למען ההצלחה של הקבוצה".
אהבתי את הגישה , בנתיים הוא יודע לדבר אבל אני מחכה שהוא ידבר במגרש...
אדמו : חייבים לתת הכול על מנת לספק את האוהדים.
Re: אדמו : חייבים לתת הכול על מנת לספק את האוהדים.
אדלי לא כשיר, מוריירה עם צהובים, פרגל גם לא בטוח ישחק... יש בלמים בכלל?
אדלי יכול להיות יהיה קשיר והצהובים של מורירה לא ישפיעו על המשחק הקרוב רק על המשחק נגד פתח תקווהbs war כתב:אדלי לא כשיר, מוריירה עם צהובים, פרגל גם לא בטוח ישחק... יש בלמים בכלל?
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
חברה סוף סוף יש לי הרגשה שקלענו בול בזר שוב פעם הרגשה
שאדמו כן יספק את הסחורה גם בגלל שהוא היה פצוע וכן לקחנו אותו בחשבון הוא יתן הכול
שאדמו כן יספק את הסחורה גם בגלל שהוא היה פצוע וכן לקחנו אותו בחשבון הוא יתן הכול
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
זה רק אני או שהוא נראה כמו אחיו התאום של בואטנג ששיחק בקישור האחורי של בית"ר???
- אדומה דרומית
איך אני מתה על השחקנים שישר מתחילים לקשקש
שב בשקט, תוכיח את עצמך על הדשא אחר כך תדבר על הקבוצה והקהל. אתה בכלל מכיר את הקהל?
די כבר עם משפטי ה"תאהבו אותי" האלה של שחקנים. לא קונה את ההתחנפויות בשקל האלה.
שחקן חדש, שיהיה לו בהצלחה עם ההתאקלמות אבל בחייאת, שב בשקט, ותשחק.
כולם מומחים בראיונות, מגרשים זבובים על הדשא. שיאסרו עליהם להתראיין, יותר טוב.
הייתי מתביישת להתראיין בכלל עם איך שהם נראים על הדשא, בטח ובטח לא מעיזה לדבר על הקהל. אין להם את הזכות עד שלא יתחילו להשקיע ולהיראות כמו שחקנים מקצועיים על הדשא, לדבר על "בשביל הקהל".
יאללה יאללה
שב בשקט, תוכיח את עצמך על הדשא אחר כך תדבר על הקבוצה והקהל. אתה בכלל מכיר את הקהל?
הייתי מתביישת להתראיין בכלל עם איך שהם נראים על הדשא, בטח ובטח לא מעיזה לדבר על הקהל. אין להם את הזכות עד שלא יתחילו להשקיע ולהיראות כמו שחקנים מקצועיים על הדשא, לדבר על "בשביל הקהל".
יאללה יאללה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדומה דרומית כתב:איך אני מתה על השחקנים שישר מתחילים לקשקש
יאללה יאללה
כשהמאמן שלהם בעצמו מחובר באינפוזיה למקרופון אז מה הפלא?..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כמה קלישאות מטופשות במשפט אחד...וזה השיא:rami כתב:https://www.one.co.il/Article/151059.html
"אני מאוד שמח להיות חלק מהקבוצה הזאת כי גם כשהייתי פצוע הקבוצה התעניינה בי מאוד. אני יודע שאוהדי הקבוצה אוהבים תוצאות טובות ואנחנו השחקנים חייבים לתת את הלב והנשמה למען ההצלחה של הקבוצה".
אהבתי את הגישה , בנתיים הוא יודע לדבר אבל אני מחכה שהוא ידבר במגרש...
"אני יודע שאוהדי הקבוצה אוהבים תוצאות טובות..." מה אתה אומר... יש אוהדים של קבוצה שאוהבים תוצאות גרועות והפסדים?
אני רק מקווה שלשחק הוא יודע יותר טוב. לפחות יותר טוב מהאפריקאים האחרים שעברו פה בחצי שנה האחרונה.
הפועל אני כבר משתגע